Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μυστήριο με τη δολοφονία 33χρονης ράπερ στο Μεξικό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου 33χρονης ράπερ στο...

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Ο εραστής της συζύγου σκότωσε τον Έλληνα στη Γερμανία;

Οι αντιφατικές ομολογίες του 28χρονου και οι έρευνες των Αρχών για κυκλώματα διακίνησης προσφύγων

Ακόμη και ο… Ηρακλής Πουαρό θα δυσκολευόταν να λύσει το μυστήριο που καλύπτει τη δολοφονία του 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη στα σύνορα Γερμανίας – Αυστρίας. Την ώρα που η 27χρονη Γερμανίδα σύζυγος και ο 28χρονος Ελληνας, φίλος του άτυχου Κρητικού, υποβάλλονται σε μαραθώνιες ανακρίσεις, οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν αν πίσω από το φονικό με 11 σφαίρες κρύβεται ερωτική αντιζηλία ή κύκλωμα διακίνησης προσφύγων!

ΑΠΟ ΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Οι έξι σφαίρες που βρήκαν τον στόχο τους και οι συνολικά έντεκα που βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του νεαρού έστρεψαν τις γερμανικές Αρχές στην κατεύθυνση του εγκλήματος πάθους. Ωστόσο, το τοπίο ήταν θολό μέχρι χθες, καθώς, σύμφωνα με τον συνήγορο του 28χρονου που μίλησε στην «Espresso», οι αντιφατικές ομολογίες που έχει κάνει κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων έγιναν «υπό πίεση».

«Η διαδικασία είναι μυστική. Η εικόνα που έχω είναι ότι σε κάποιο σημείο ο πελάτης μου έχει αναφέρει πως γνώριζε την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας σε βάρος του θύματος. Ομως η ανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει καθαρή εικόνα» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 28χρονου Γιώργος Βλαχόπουλος. Αν και αρχικά είχε επικρατήσει η εκδοχή της δολοφονίας του Κρητικού από τον εραστή της συζύγου του, λόγω αντιζηλίας, τις τελευταίες ώρες προέκυψε μια νέα εκδοχή. Το θύμα και ο 28χρονος προ τριετίας είχαν μεταναστεύσει στη Γερμανία και για ένα διάστημα έμεναν όλοι μαζί, με τη σύζυγο του Αντώνη Χριστοφάκη.

Ηταν φίλοι

Οι δύο άνδρες όχι μόνο ήταν φίλοι, αλλά εργάζονταν μαζί και ως οδηγοί φορτηγών της Amazon, κάνοντας συχνά διαδρομές από τη μία χώρα στην άλλη.

Στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα (και, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν και ο τόπος του εγκλήματος) είναι γνωστό στις γερμανικές και τις αυστριακές Αρχές ότι υπάρχει «κρυφή» δίοδος μεταναστών!

Ο Αντώνης Χριστοφάκης περνούσε συχνά τα σύνορα και πλέον, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο πίσω από τη μαφιόζικου τύπου δολοφονία του να κρύβεται κύκλωμα παράνομης διακίνησης αλλοδαπών. «Σεβόμαστε την οικογένεια του θύματος. Εχει συμβεί ένα τραγικό γεγονός. Είτε ισχύει η μία εκδοχή είτε η άλλη, είναι θλιβερό. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα των Αρχών και των δύο χωρών. Εμείς θέλουμε να διαλευκανθεί το θέμα και, αν υπάρχει έστω και μια μικρή ένδειξη ότι ο πελάτης μου είναι αθώος, να αθωωθεί. Ομως ακόμη και αν είναι ένοχος πρέπει να ξέρουμε ότι και ο σκληρότερος δολοφόνος δικαιούται υπεράσπιση» επισήμανε ο κ. Βλαχόπουλος.

Την ίδια ώρα, ανακρίνεται και η σύζυγος του 32χρονου, η οποία προσήχθη όταν άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις μετά την ανεύρεση του πτώματος τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι υποστηρίζει η Γερμανίδα στις Αρχές, καθώς έχει διαφορετικό δικηγόρο από τον 28χρονο.

Τραγικό θύμα της υπόθεσης είναι πάντως το εξάχρονο κοριτσάκι του ζευγαριού, το οποίο φιλοξενείται στην Υπηρεσία Ανηλίκων, αλλά οι συγγενείς του θύματος έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να το πάρουν στην Κρήτη, ώσπου να βρεθεί η άκρη του νήματος και να εξιχνιαστεί η δολοφονία.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...