Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Οι τσολιάδες που μάγεψαν τον φωτογράφο του Ομπάμα

► ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ • Ο άσος του μπάσκετ και ο φωτογράφος του Μπαράκ Ομπάμα
► ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ • Ο «λεβέντης» από τα Τρίκαλα θέλει να γίνει μοντέλο

Δύο τσολιάδες πρωταγωνίστησαν στα «κλικ» των φωτογράφων κατά την επίσκεψη του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα! Ο 24χρονος Αχιλλέας Παπαευθυμίου και ο συνομήλικός του Παναγιώτης Σκόνδρας «τρέλαναν» τα social media! Ο Παναγιώτης, με καταγωγή από χωριό των Καλαβρύτων, κέρδισε άλλωστε και τον φωτογράφο του Ομπάμα, ενώ ο Αχιλλέας από τα Τρίκαλα έχει… ξαναδεί την εικόνα του να γίνεται viral, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

er68u5u 1ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ • Ο άσος του μπάσκετ και ο φωτογράφος του Μπαράκ Ομπάμα

Αστέρι του μπάσκετ από το χωριό Κερασιά Λεχουρίου Καλαβρύτων είναι ο Εύζωνας με την επιβλητική κορμοστασιά και το καθαρό βλέμμα, που κατάφερε er68u5u 3 να… γκρεμίσει το διαδίκτυο, αφού «μάγεψε» τον προσωπικό φωτογράφο του Μπαράκ Ομπάμα κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Λευκού Οίκου Πιτ Σόουζα ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram τη φωτογραφία του 24χρονου Παναγιώτη Σκόνδρα, σε στάση στρατιωτικού χαιρετισμού. Η εικόνα έκανε τον γύρο των social media με αποτέλεσμα να γίνει σε ελάχιστο χρόνο viral, καθώς γοήτευσε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Ο λεβεντόκορμος νεαρός, που έχει ύψος 2,04 μ., υπηρετεί τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά από το περασμένο καλοκαίρι και απολύεται τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που εντυπωσιάζει με την παρουσία του, αφού είχε υπηρεσία και στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την πρόσφατη ορκωμοσία της κυβέρνησης που προέκυψε από τον ανασχηματισμό.

Εκτός από τα ευζωνικά καθήκοντά του, ο Παναγιώτης Σκόνδρας θεωρείται και αστέρι στο μπάσκετ. Ξεκίνησε την πορεία του από τον Αθλητικό Ομιλο Εσπερος Παναγιάς Αλεξιώτισσας στην Πάτρα και σήμερα είναι ο καλύτερος σέντερ της ομάδας του Κεραυνού Αιγίου, με τη δύναμη, τον όγκο, το ύψος και την αλτικότητα που διαθέτει. Κάθε φορά που του το επιτρέπει η Προεδρική Φρουρά, βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του συμμετέχοντας κανονικά στους αγώνες του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, έστω και χωρίς προπόνηση! Η αγάπη του για το άθλημα εκδηλώθηκε από τα παιδικά του χρόνια και το ύψος του τον βοήθησε να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο αθλητή.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ • Ο «λεβέντης» από τα Τρίκαλα θέλει να γίνει μοντέλο

er68u5u 2

O σέξι τσολιάς με το μουστάκι και το αγέρωχο βλέμμα θέλει να γίνει μοντέλο! Ο 24χρονος Αχιλλέας Παπαευθυμίου, ο οποίος έγινε viral μετά την εμφάνισή του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη er68u5u 4Θεσσαλονίκη, «χτύπησε» πάλι με αφορμή την επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας.

Ο «λεβέντης με τη φουστανέλα», όπως τον χαρακτήρισαν τα media, ήταν ένας από τους δύο Ευζώνους που βρέθηκαν στην είσοδο της αίθουσας «Βυζαντινό», στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου δείπνησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, με 130 εκλεκτούς προσκεκλημένους. Γεννημένος και μεγαλωμένος στα Τρίκαλα, ο Αχιλλέας μετακόμισε στην Αθήνα πριν από έξι χρόνια για να σπουδάσει Γραφιστική στο ΤΕΙ του Αιγάλεω. Ο ίδιος έχει μία αδερφή 27 χρόνων, ενώ οι γονείς του διατηρούν κατάστημα υποδημάτων στα Τρίκαλα.

Ο γοητευτικός τσολιάς με τα καστανά μάτια αγαπάει πολύ τον αθλητισμό και είναι οπαδός ενός υγιεινού lifestyle. Παίζει μπάσκετ ερασιτεχνικά, κάνει καλλισθενική άσκηση και προσέχει τη διατροφή του. Μετά την εμφάνισή του στην παρέλαση, στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκε βροχή από αιτήματα φιλίας στο facebook, μηνύματα από κορίτσια που ήθελαν να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους, αλλά και προτάσεις συνεργασίας από πρακτορεία μοντέλων.

Τον επόμενο μήνα, που θα ολοκληρώσει τη στρατιωτική θητεία του και θα βγάλει οριστικά τα τσαρούχια και τη φουστανέλα, σκοπεύει να κάνει κάποιες επαφές με τους ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον για εκείνον, εξερευνώντας έτσι ένα νέο επαγγελματικό μονοπάτι. Ποιος ξέρει; Ισως μετά την Προεδρική Φρουρά καταφέρει να κλέψει πάλι τις εντυπώσεις με την αθλητική κορμοστασιά και το μουστάκι του πάνω στις πασαρέλες των Ελλήνων ή ακόμη και ξένων σχεδιαστών μόδας. Το σίγουρο είναι ότι ο Αχιλλέας θεωρείται αυτήν τη στιγμή περιζήτητος.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...