Κοντά στο «ναι»

Βήμα αποδοχής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας

Ρεπορτάζ 
Γιώργος Σηφάκης

Τα τελευταία εμπόδια για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» φαίνεται ότι εκλείπουν ένα ένα. Ετσι, μετά τη γραφειοκρατία και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας φαίνεται να αποδέχεται την κατασκευή του γηπέδου στον χώρο που βρισκόταν το «Ν. Γκούμας». Στο πλαίσιο, λοιπόν, της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Αρης Βασιλόπουλος τόνισε: «Οσον αφορά τη συνάντηση με την ΑΕΚ, που ρωτάει ο κύριος Αράπογλου, δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με την ΑΕΚ. Εμείς επεξεργαζόμαστε ως δημοτική Αρχή το ίδιο το αίτημα αυτό, προσπαθούμε να χαρτογραφήσουμε και εμείς το πεδίο για να μαζέψουμε όλες τις πληροφορίες που είναι αναγκαίες για να είμαστε έτοιμοι. Οταν υπάρξει κάτι, προφανώς και θα ενημερωθείτε. Και στο θέμα που βάζετε, κανένα πρόβλημα να γίνει συνάντηση τουλάχιστον δική μου με τους επικεφαλής για να δούμε το θέμα και πού βρισκόμαστε. Δεν μπορώ όμως να σας δεσμευτώ και ότι θα γίνει η συνάντηση και ότι θα είστε προσκεκλημένοι, αλλά πιο πριν μπορεί να προηγηθεί μια συνάντηση μεταξύ μας». 

Πάντως, είναι όντως γνωστό εδώ και μέρες ότι ο δήμος ζήτησε εγγράφως από την Περιφέρεια Αττικής όλο τον φάκελο που αφορά την υπογειοποίηση, καθώς και άλλα στοιχεία σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, προκειμένου να προετοιμαστεί γι’ αυτήν τη συνάντηση. Και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εν λόγω στοιχεία τού εστάλησαν.

Από εκεί και πέρα, με τον Γιόχανσον να γυμνάζεται ατομικά για αποφόρτιση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ. Εκτός είναι οι Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που υπέστη θλάση (δευτέρου βαθμού) και η επιστροφή του υπολογίζεται για το… 2017. 

Ο Ρόναλντ Βάργκας ήταν το τελευταίο θύμα τραυματισμού στα Σπάτα, ενώ πρόβλημα έχει και ο Χουάν Μανουέλ Ντίας (οσφυαλγία). 

Αμφίβολος είναι και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις, αλλά θα είναι έτοιμος την άλλη εβδομάδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ