Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Τον έσφαξε με μπαλτά για τα μάτια μιας πενηντάρας!

Ισόβια σε 27χρονο που σκότωσε 65χρονο συγχωριανό του στην Πέλλα. «Ημουν λιώμα» υποστήριξε ο νεαρός, που καταδικάστηκε χωρίς ελαφρυντικά και οδηγήθηκε στη φυλακή

Με μια συγγνώμη και σκυμμένο το κεφάλι οδηγήθηκε χθες στη φυλακή ο 27χρονος, ο οποίος έσφαξε με μπαλτά τον 65χρονο συγχωριανό του στην Αψαλο Πέλλας το καλοκαίρι του 2015. Ο νεαρός εμφανίστηκε μετανιωμένος χθες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΑΤΙΟ

«Ημουν λιώμα, δεν θυμάμαι» είπε στην απολογία του, ισχυριζόμενος ότι πριν από χρόνια είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από το θύμα! Ομως ο 27χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ενώ οι συγγενείς του άτυχου 65χρονου έκαναν λόγο για δικαίωση και για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα για τα μάτια μιας 50άρας!

«Καταρρίφθηκαν οι ψευδείς ισχυρισμοί του νεαρού και αναδείχθηκε τρίτο πρόσωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Αντώνης Ξυλουργίδης και τόνισε: «Κατά την ακροαματική διαδικασία προέκυψαν πολλά ποινικώς χρήσιμα συμπεράσματα για την πραγματική αιτία της άγριας δολοφονίας. Η 50χρονη απέρριψε τον 27χρονο, ο οποίος με βούληση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση δολοφόνησε τον άνδρα. Εισέβαλε στο σπίτι από το μπαλκόνι. Οι αστυνομικοί είχαν βρει την πόρτα του 65χρονου κλειδωμένη».

Το έγκλημα είχε γίνει μεσάνυχτα της 30ής Ιουλίου του 2015 και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο νεαρός κατάφερε 27 χτυπήματα με μικρό μπαλτά στον 65χρονο. Το πτώμα αντίκρισε το μεσημέρι της επόμενης ημέρας η αδελφή του, η οποία είχε ανησυχήσει καθώς δεν τον έβρισκε στο τηλέφωνο.

Τα σενάρια

Από την πρώτη στιγμή που αναζητήθηκαν τα αίτια του εγκλήματος, τα σενάρια έκαναν λόγο για την ύπαρξη γυναίκας με την οποία φέρεται ότι διατηρούσαν σχέση ο δράστης και ο 65χρονος. Πάντως η 50χρονη που, σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, αποτέλεσε μήλον της Εριδος, όταν κλήθηκε να καταθέσει αρνήθηκε στο δικαστήριο ότι είχε ερωτική σχέση με τους δύο άνδρες.

Ο νεαρός στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι για σχεδόν 10 χρόνια το θύμα αποτελούσε τον μέντορά του στη χρήση ναρκωτικών.

Οπως είπε, σε σχεδόν καθημερινή βάση με το θύμα έκαναν χρήση ναρκωτικών: «Εκείνο το διάστημα είχα ξεκινήσει και τη χρήση ηρωίνης περιστασιακά και προσπαθούσα να την κόψω. Στη χρήση πάνω μού άπλωνε χέρι σε ακραία σημεία. Το πήγαινε αλλού το πράγμα, σεξουαλικά. Δεν είχαμε επαφή. Χάιδευε μόνο και αυτά μου μείνανε. Εκμεταλλευόταν ότι έκανα χρήση ηρωίνης και φαρμάκων. Το κρατούσα μέσα στο μυαλό μου από τότε. Δεν ήθελα να εκδικηθώ, απλά το θυμόμουν. Με αγρίεψε σαν άνθρωπο, μου έθιξε τον ανδρισμό και την τιμή μου. Του το είπα, στην αρχή με απείλησε ότι θα το πει στο χωριό και αισθάνθηκα ότι θα γίνω ρεζίλι, ότι θα υποβαθμιστώ πολύ. Θυμόμουν τα χέρια που άπλωνε πονηρά».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...