Η οργή του Αρναούτογλου για το «τρίτο πρόσωπο»

Ακόμη ένα δημοσίευμα ήθελε τον δημοφιλή παρουσιαστή να χωρίζει από τη μητέρα του παιδιού του, Κατερίνα Κόκλα, εξαιτίας μιας άλλης γυναίκας, η οποία είναι στενή συνεργάτιδά του.

«Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη ζωή μου. Ξεκινάω μηνύσεις. Δεν σέβονται τίποτα πια και κυρίως το παιδί μου, το οποίο θα διαβάζει αργότερα τέτοια απαράδεκτα δημοσιεύματα για τον πατέρα του» δηλώνει στην «Espresso» πικραμένος και αγανακτισμένος ταυτόχρονα o Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Ακόμη ένα δημοσίευμα ήθελε τον δημοφιλή παρουσιαστή να χωρίζει από τη μητέρα του παιδιού του, Κατερίνα Κόκλα, εξαιτίας μιας άλλης γυναίκας, η οποία είναι στενή συνεργάτιδά του.

«Θα κινηθώ νομικά»

«Ειλικρινά, αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω τη στήριξη της Δικαιοσύνης. Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα μίντια που θα γράψουν τέτοιες ανακρίβειες για την προσωπική μου ζωή και μάλιστα από αυτήν κιόλας την εβδομάδα. Δεν είναι δυνατόν, όταν υπάρχουν παιδιά, να γράφονται πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα των γονέων» τονίζει ο Γρηγόρης με μεγάλη δυσαρέσκεια και συμπληρώνει:

«Δεν σεβάστηκαν ούτε την έκκληση της γυναίκας μου να μη φωτογραφίζουν εκείνη και το παιδί ή να μη γράφουν γι’ αυτή, καθώς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και επιθυμεί την ηρεμία της. Αυτή τη φορά, όμως, ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί τίθεται θέμα αξιοπρέπειας και ισορροπιών στην οικογένειά μου, την οποία προσπαθώ να κρατήσω σε ηρεμία, ενώ όλα αυτά έχουν αντίκτυπο ηθικό άμεσα και στο παιδί μου. Τους καλώ να σταματήσουν να γράφουν από σήμερα, θα κινούμαι πλέον νομικά» καταλήγει ο παρουσιαστής του «The 2night show».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ