Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Η «χρυσή» πεντάδα του «GoT»

Οι ήρωες της επικής σειράς θα αμείβονται με 1.038.834 € ο καθένας για κάθε επεισόδιο του 7ου και του 8ου κύκλου

Μπορεί «ο χειμώνας να έρχεται» στο «Game of Thrones» προμηνύοντας σενάρια «Αποκάλυψης» για τους ήρωες της επικής σειράς, όμως για τους πρωταγωνιστές που έχουν κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών μάλλον πρόκειται για την… καλύτερη εποχή του έτους.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η επιτυχία του show είναι τόσο μεγάλη, που σύντομα θα γίνουν οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί τηλεοπτικής σειράς στην ιστορία.

Την ώρα που οι φανατικοί του «Game of Thrones» περιμένουν με αδημονία τους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς, ώστε να ανακαλύψουν την τύχη που θα έχουν οι αγαπημένοι ήρωές τους, οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές επαναδιαπραγματεύτηκαν τους όρους του συμβολαίου τους με τους υπευθύνους του τηλεοπτικού δικτύου HBO. Ετσι ο Κιτ Χάριγκτον, που υποδύεται τον Τζον Σνόου, η Ντενέρις Ταργκάριεν (Εμίλια Κλαρκ), η Σέρσι Λάνιστερ (Λένα Χίντεϊ), ο Τίριον Λάνιστερ (Πίτερ Ντίνκλατζ) και ο Τζέιμι Λάνιστερ (Νικολάι Κόστερ Βαλντάου) θα αμείβονται από εδώ και στο εξής με 1.038.834 ευρώ ο καθένας για κάθε επεισόδιο του 7ου και του 8ου κύκλου. Οπως αποκάλυψε το «The Hollywood Reporter», οι πέντε ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν αύξηση στις αποδοχές τους, ακολουθώντας το παράδειγμα των πρωταγωνιστών της σειράς «Friends».Μάλιστα, το HBO όχι μόνο δεν «έχασε» από αυτή την εξέλιξη, αλλά θα βγει κερδισμένο, καθώς τα μάτια των στελεχών του είναι ήδη στραμμένα στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ολοκλήρωση της ιστορίας του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν θα σημάνει και το τέλος του κόσμου του «Game of Thrones».

Τελευταίες σεζόν

Εχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον συγγραφέα για τη δημιουργία prequel που θα εξιστορεί τα γεγονότα πριν από τα συμβάντα που παρακολουθούμε τώρα. Για να υπάρξει, όμως, ισχυρή ζήτηση για μια νέα σειρά γύρω από τα εφτά βασίλεια, πρέπει οι δύο τελευταίες σεζόν να καταγράψουν μεγάλη τηλεθέαση.

Γι’ αυτό ήταν σημαντικό να «δέσουν» με ισχυρά συμβόλαια τους αγαπημένους πρωταγωνιστές του κοινού, αναγνωρίζοντάς τους παράλληλα τη συμβολή τους στην επιτυχία της σειράς.

Top συμβόλαια για stars

Την ώρα που τα ισχυρά συνδρομητικά τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ διαγωνίζονται να εξασφαλίσουν την υπογραφή μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ για τις τηλεοπτικές σειρές τους, φαίνεται ότι οι καταξιωμένοι σταρ βρίσκουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν την τηλεόραση σαν να ήταν… ATM μεγάλων ποσών.

Ενώ διανύουμε αυτή που πολλοί αποκαλούν «χρυσή εποχή της τηλεόρασης», η Μέριλ Στριπ, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Ντουέιν Τζόνσον, η Εμα Στόουν και ο Κίφερ Σάδερλαντ έχουν κλείσει «χρυσά» συμβόλαια, αποκομίζοντας αστρονομικά ποσά για καθένα από τα επεισόδια στα οποία συμμετέχουν.

Για να πρωταγωνιστήσει στη μίνι τηλεοπτική σειρά «The Nix» του Τζέφρεϊ Τζ. Αμπραμς η Μέριλ Στριπ θα πληρώνεται με 779.000 ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ ο Ρόμπερτ ντε Νίρο συμφώνησε να παίρνει 708.000 ευρώ για καθένα από τα 20 επεισόδια της σειράς του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Ο Ντουέιν Τζόνσον, από την άλλη, πληρώνεται ήδη με 425.000 ευρώ ανά επεισόδιο στη σειρά «Ballers». Για να πειστεί η Εμα Στόουν να συμμετάσχει στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά «Maniac», χρειάστηκε να την πληρώσει η εταιρία παραγωγής 330.000 ευρώ για καθένα από τα 10 επεισόδια που θα γυριστούν. Τέλος, η συμμετοχή του Κίφερ Σάδερλαντ στο πολιτικό δράμα «Designated Survivor» κόστισε στους παραγωγούς 283.000 ευρώ για καθένα από τα 22 επεισόδια του πρώτου κύκλου.

tgrwtghwth 2

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...