Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι διαφωνίες από ζωτικούς τομείς της ζωής σας. Αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σημαντικό, καθώς απαιτείται προσοχή στις κινήσεις σας.

ΚΡΙΟΣ: Η ενίσχυση και η βοήθεια που θα έχετε από τρίτα πρόσωπα θα φέρουν εξελίξεις στις συναλλαγές σας, αλλά αναπόφευκτα θα προβληματιστείτε για τα αισθηματικά σας θέματα. Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι διαφωνίες από ζωτικούς τομείς της ζωής σας. Αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σημαντικό, καθώς απαιτείται προσοχή στις κινήσεις σας. Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους να αμυνθείτε στα δύσκολα εξωτερικά γεγονότα που συμβαίνουν, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι στόχοι και νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι να εντυπωσιαστείτε και σε ερωτικό επίπεδο. Αν περνάει από το χέρι σας, αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις.

ΛΕΩΝ: Υπομονή στις καθυστερήσεις και προσοχή στις όποιες κινήσεις σας. Εργασία, υγεία, αντοχές, σχέσεις αλλά και οικονομικά θα είναι στο στόχαστρο και θα προκαλέσουν κομφούζιο. Αν είστε συνειδητοποιημένοι, θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει οριστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ποικιλία που θα υπάρχει στις εναλλαγές του κλίματος και στην έκβαση των υποθέσεών σας επιβάλλει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πτοηθείτε από δυσκολίες. Ξεπεράστε τις εντάσεις που προκαλούν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Τα πράγματα θα προχωρούν, αλλά θα κάνουν την καθημερινότητά σας επεισοδιακή, καθώς υποσχέσεις που είχατε πάρει από τρίτους θα αποδειχθούν ψεύτικες. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πολύπλοκες και οπλιστείτε κατάλληλα απέναντι σε ό,τι προκύπτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις αντιπαραθέσεις στο περιβάλλον σας, φροντίστε να βρείτε γρήγορα κάποιες λύσεις, έστω κι αν θα είναι πρόχειρες. Η αναζωπύρωση ξεχασμένων υποθέσεων είναι σίγουρο πως θα σας αναστατώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο γεγονός που θα σας στενοχωρήσει, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σοβαρό στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, ώστε να αποφύγετε τα λάθη στα προσωπικά ή στα οικονομικά θέματα που σας δυσκολεύουν. Δώστε στον εαυτό σας τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε συμβόλαια, συζητήσεις και συνεργασίες που θα σας προτείνουν και μην υπογράψετε ή συμφωνήσετε οτιδήποτε, αν δεν είστε βέβαιοι ότι κάνετε τη σωστή κίνηση. Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ανησυχείτε, αν κρίνετε ότι πρέπει να αρνηθείτε μια πρόταση ή αν χρειαστεί να ματαιώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Κάθε εμπόδιο για καλό, και θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού φίλου σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...