Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ανδρας με μηχανή βοήθησε τη 43χρονη με το βραχιολάκι να το κόψει και να εξαφανιστεί

Ενας άνδρας με μοτοσικλέτα είναι ο άνθρωπος που βοήθησε τη 43χρονη υπόδικη για το σκάνδαλο της Energa Μαρία Σκλαβάκη να αποδράσει

Ενας άνδρας με μοτοσικλέτα είναι ο άνθρωπος που βοήθησε τη 43χρονη υπόδικη για το σκάνδαλο της Energa Μαρία Σκλαβάκη να αποδράσει, κόβοντας το ηλεκτρονικό βραχιόλι επιτήρησης που της είχε τοποθετηθεί ως όρος για τη μετατροπή της προσωρινής της κράτησης σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την έρευνα διαπίστωσαν από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας ότι η 43χρονη επιβιβάστηκε κοντά στο σπίτι της σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, στην οποία την περίμενε συνεργός της.
Μαζί κατευθύνθηκαν στην οδό Λαχανά, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου έκοψαν το πλαστικό βραχιόλι που φορούσε στο πόδι της η υπόδικη και το εγκατέλειψαν στο σημείο όπου βρέθηκε.

Στο «μικροσκόπιο»

Από την ανάλυση του υλικού που συνέλεξαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν ένας άνδρας που φορούσε μαύρα ρούχα και είχε μαζί του και δεύτερο κράνος για τη 43χρονη.
Με βάση τον σωματότυπο του άγνωστου άνδρα, οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών την παρέα του Κολωνακίου που είχε η Σκλαβάκη όταν είχε εμπλακεί στην Energa και κυκλοφορούσε με άνεση στα αθηναϊκά σαλόνια.
Καθώς το παραβιασμένο βραχιόλι βρέθηκε σε σημείο που οδηγεί απευθείας στην εθνική Αθηνών – Λαμίας, έχουν ειδοποιηθεί με κατεπείγον σήμα τα αστυνομικά τμήματα και οι υπηρεσίες Ασφαλείας της περιφέρειας να έχουν τεταμένη την προσοχή τους.

Οι Αρχές έχουν αποκλείσει τις οδικές εξόδους από τη χώρα και κάνουν συνεχείς ελέγχους σε λιμάνια, αεροδρόμια και τελωνεία, σε μια προσπάθεια να αποκόψουν κάθε δίοδο διαφυγής της 43χρονης προς το εξωτερικό.

Στο μεταξύ, η εταιρία διαχείρισης των βραχιολιών γεωεντοπισμού G4S εξέδωσε χθες ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ενημέρωσε άμεσα και σύμφωνα με τις διαδικασίες όλες τις εμπλεκόμενες Αρχές και συνέχισε να παρέχει διαρκή ενημέρωση σε αυτές για τη θέση και την πορεία του επιτηρούμενου ατόμου μέχρι τη στιγμή που έλαβε σήμα αποκοπής του ιμάντα του “βραχιολιού”, το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε».

Χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Αντώνης Λιόγας έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας, με σκοπό να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες απόδρασης της 43χρονης.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...