Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Το ζευγάρι της showbiz ως… Αντώνιος και Κλεοπάτρα

Ανοιξαν τα στόματα για το άλλοτε ζευγάρι της showbiz που χώρισε πρόσφατα. Η επιδειξιομανία, η απίστευτη χλιδή στην πολυτελή βίλα του και οι εξεζητημένες απαιτήσεις

Η ξανθιά TV περσόνα και ο (πρώην) σύζυγός της
που έτρεμαν την «εισβολή» μικροβίων στην έπαυλή τους

Ο χωρισμός τους είναι ακόμη σχετικά «φρέσκος», ενώ παραμένει μυστήριο ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που πριν από περίπου έναν χρόνο το ζευγάρι της σοουμπίζ αποφάσισε να πάρει διαφορετικούς δρόμους, παρόλο που έδειχνε (τουλάχιστον προς τα έξω) τόσο ταιριαστό.

Ωστόσο, σιγά σιγά έρχονται στο φως απίστευτες λεπτομέρειες της καθημερινότητας του έγγαμου βίου τους οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με εκείνες ενός «κοινού» ζευγαριού που ζει στην Ελλάδα της κρίσης.

t34t3r 1Η υπερπολυτελής ζωή του πασίγνωστου -αρκετά εκκεντρικού- ζευγαριού δεν πέρασε απαρατήρητη από επισκέπτες, στενούς φίλους ή απλώς γνωστούς, που υπήρξαν προσκεκλημένοι σε κάποιο από τα… γεύματα επιδειξιομανίας, όπως τα αποκάλεσαν εκ των υστέρων.

Υπηρέτριες

Τα στόματα άνοιξαν μόλις τερματίστηκε ο έγγαμος βίος τους και τα κοσμικά πηγαδάκια πήραν… φωτιά με όλα όσα διηγούνται οι άλλοτε έμπιστοι φίλοι του διάσημου καλλιτεχνικού ζευγαριού, κάνοντας λόγο για καπρίτσια και αστείρευτη χλιδή!

Τηλεπαρουσιάστρια, κάτοικος των βορείων προαστίων, μίλησε στην «Espresso» με λεπτομέρειες για την πολυτελή βίλα του ζευγαριού σε αριστοκρατική γειτονιά, τις… βασιλικές συνήθειές του, τις εκκεντρικές απαιτήσεις, το πολυπληθές γυναικείο υπηρετικό προσωπικό, προερχόμενο από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, αλλά και τα λουκούλλεια γεύματα που σερβίρονταν σε ασημένιους κλειστούς δίσκους, εικόνα που συναντάμε συνήθως σε πολυτελή εστιατόρια πεντάστερων ξενοδοχείων.

Η έπαυλη της κακομαθημένης ξανθιάς κυρίας της τηλεόρασης και του εκκεντρικού συζύγου της, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ήταν πάντα ανοιχτή για τους καλούς ή και τους λιγότερο κοντινούς φίλους τους.

Η οικοδέσποινα ήταν πάντα πολύ άνετη και δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις οικιακές εργασίες ή το μεγάλωμα του παιδιού τους, το οποίο ήδη πηγαίνει στις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Το παιδάκι, όπως περιγράφουν επισκέπτες, καλεσμένοι του ζευγαριού, ζούσε στην άλλη άκρη της έπαυλης, το έντυναν και το τάιζαν η νταντά του και η μητέρα του, η οποία αγαπάει το αραλίκι και το έβλεπε μόνο τα βράδια στο υπνοδωμάτιό του, για να σιγουρευτεί ότι ήταν σπίτι!

Στην είσοδο της πολυτελούς κατοικίας όλοι έβγαζαν τα παπούτσια τους και φορούσαν λευκές παντόφλες (παρόμοιες με εκείνες της μίας χρήσης που διαθέτουν τα ξενοδοχεία), λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπιζε το ζευγάρι με τα μικρόβια, ενώ απαγορευόταν ρητά στους καλεσμένους να φορούν άρωμα ή κολόνια!

Στα μεσημεριανά καλέσματα για έναν ή περισσότερους φίλους, το τεραστίων διαστάσεων τραπέζι, το οποίο δέσποζε στο σαλόνι τους και έφερε την υπογραφή κορυφαίου οίκου επίπλων, γέμιζε με δεκάδες διαφορετικά πιάτα ευρωπαϊκής και ασιατικής κουζίνας (!), μαγειρεμένα με υλικά πρώτης ποιότητας, αφού το ζεύγος είχε εμμονή με τα βιολογικά προϊόντα και κυρίως με την κινόα.

Οξύθυμος

Οι ασημένιοι δίσκοι άνοιγαν ο ένας πίσω από τον άλλον με τρόπο εντυπωσιακό από την ντελικάτη οικιακή βοηθό, η οποία ανακοίνωνε με στόμφο το μενού, αν και τα ελληνικά της δεν ήταν τέλεια.

Οι μορφασμοί απογοήτευσης, αηδίας και το κούνημα των χεριών των… αφεντικών της έβγαζαν άκυρα τα δέκα από τα 12 διαφορετικά πιάτα που φιγουράριζαν λαχταριστά κι όσα δεν περνούσαν το «τεστ επιτυχίας», κατέληγαν στα σκουπίδια, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στους καλεσμένους, οι οποίοι όμως δεν τολμούσαν να σχολιάσουν, κυρίως λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα του συζύγου!

Οι άνθρωποι οι οποίοι τους έζησαν από κοντά αυτά τα έξι χρόνια γάμου λένε τώρα ότι ο χωρισμός τους ήταν κάτι… παράδοξο, επειδή μοιράζονταν τις ίδιες συνήθειες, όπως το άπλωμα των ποδιών στο τραπεζάκι του σαλονιού στρίβοντας τσιγάρα, καθώς και οι δύο είναι μανιώδεις καπνιστές! Το διαζύγιό τους έχει πλέον εκδοθεί και σήμερα το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι κρατάει τα τυπικά προσχήματα λόγω του παιδιού του. Αλλά υπάρχει κι άλλος ένας λόγος σοβαρός: κάποιες από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους κάνουν τις συναντήσεις τους αρκετά συχνές.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...