Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Η «αυτοκράτειρα» Νένα και ο «βασιλιάς» της καρδιάς της

► Ειδική φωτογράφιση της Χρονοπούλου με τον βασιλιά της καρδιάς της Τάσο Μητρόπουλο και τον μικρό πρίγκιπά της Χρήστο για ημερολόγιο με φιλανθρωπικό σκοπό
► Tα έσοδα από το «Diary» του κομμωτή Γιώργου Σαρρή θα διατεθούν φέτος στο Χατζηπατέρειο Ιδρυμα

Σε αυτοκρατορικό ζευγάρι της Ιαπωνίας «μεταμορφώθηκαν» η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος για τις ανάγκες φιλανθρωπικής φωτογράφισης, έχοντας δίπλα τους τον γιο τους Χρήστο, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στο shooting ως μικρός αυτοκράτορας.

Από τη
Δημητρα Δάρδα
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Η ηθοποιός, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο γλυκύτατος 11χρονος φωτογραφήθηκαν για το νέο ημερολόγιο του κομμωτή Γιώργου Σαρρή, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν στο Χατζηπατέρειο Ιδρυμα.

rfqe4twet 2

Γνωστή για την κοινωνική δράση της και την αμέριστη στήριξη των ευπαθών ομάδων, και κυρίως των παιδιών με ειδικές ανάγκες, η Νένα, η οποία μεγαλώνει με θάρρος ένα αγόρι με ιδιαίτερες ικανότητες, αποδέχτηκε αμέσως, όπως και ο σύζυγός της, την πρόταση του γνωστού hairstylist, που για ένατη χρονιά προσκάλεσε ανθρώπους της showbiz για να στηρίξουν την εκστρατεία του.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, η Νένα Χρονοπούλου κατέφθασε στο κομμωτήριο του Γιώργου, που βρίσκεται στη Βούλα, συνοδευόμενη από τον «Ράμπο» των γηπέδων και τον μικρό πρίγκιπά της.

rfqe4twet 3

Η προετοιμασία της «μεταμόρφωσης» της οικογένειας σε αυτοκράτορες της Ιαπωνίας -καθώς το κόνσεπτ του ημερολογίου φέτος έχει θέμα τους γαλαζοαίματους- ξεκίνησε με τα «μαγικά» στα μαλλιά τους από τον κομμωτή, συνεχίστηκε με τις πινελιές της make up artist Ελένης Χριστοδούλου, ενώ κατόπιν οι rfqe4twet 6σχεδιαστές Ερωτόκριτος Κιμιωνής, Παναγιώτα Νένε και η στιλίστρια Κρίστυ ανέλαβαν τη… βασιλική εμφάνισή τους. Δεν έλειψαν φυσικά τα γέλια, κυρίως όταν ο σκληροτράχηλος των γηπέδων Τάσος Μητρόπουλος χρησιμοποίησε τα χαρακτηριστικά ξυλάκια των χωρών της Ανατολής προκειμένου να συγκρατήσει τα μαλλιά του!

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» ήταν εκεί και απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι με τον μοναχογιό τους εν δράσει. «Ο λόγος που σήμερα εκτίθεται ο Χρήστος είναι επειδή δεν ντρέπομαι για το παιδί μου, αντιθέτως είμαι πολύ περήφανη για το πόσο προσπαθεί! Είμαι σίγουρη ότι θα δώσει κουράγιο με την παρουσία του σε όλες τις μητέρες που μεγαλώνουν ιδιαίτερα παιδιά. rfqe4twet 1Στέλνω με τη σειρά μου ένα μήνυμα στις δικές μου ηρωίδες ότι όσο είμαστε δίπλα τους και οι οικογένειές μας είναι ενωμένες, όλα θα πάνε καλά» αναφέρει στην «Espresso» η ηθοποιός, η οποία μάλιστα την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου μαζί με τον γιο της θα ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του παιδικού χωριού του Ασπροπύργου.

Επειδή όμως η Νένα Χρονοπούλου δεν «χαρίζεται», δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει την άρνηση συναδέλφων της να πάρουν μέρος σε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση. «Θεωρώ ότι όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να δίνουμε το “παρών” σε αυτές τις αγνές κινήσεις, όχι μόνο με την παρουσία μας αλλά αφιερώνοντας και λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας. Ας μην ξεχνάμε ότι μας κάνουν την τιμή να μας θεωρούν ιδιαίτερους και σημαντικούς. Λυπήθηκα όταν έμαθα ότι συνάδελφοί μου έστριψαν… διά του αρραβώνος, παρόλο που ήθελαν πολύ να το παίξουν ευαίσθητοι και φιλάνθρωποι» υποστήριξε.

Ο Χρήστος, με τα μακριά μαλλιά, τα έξυπνα μάτια και το γλυκό χαμόγελο, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον κόσμο, τα φώτα, αλλά και τη στολή που φορούσε! Δεν έφυγε λεπτό από την αγκαλιά της διάσημης μαμάς του και συνεχώς της έδινε φιλιά. Κι εκείνη, όμως, έλιωνε από αγάπη! Κατόπιν έκανε την πρώτη βόλτα εξερεύνησης και, περίεργος όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, άγγιζε με τα δαχτυλάκια του βούρτσες, ρόλεϊ και βαποριζατέρ.

Μόλις δόθηκε το σήμα από τον Ντάνη Κουμνιώτη ότι η φωτογράφιση ξεκινά, ο Χρήστος στήθηκε όλος καμάρι δίπλα στους γονείς του, αντιμετωπίζοντας το γεγονός και τα φλας με τη σοβαρότητα… επαγγελματία.

Ο Μάνος Πίντζης «Καίσαρας» και η Βουτζουράκη «Κλεοπάτρα»

rfqe4twet 5

Μία ώρα μετά τη Νένα Χρονοπούλου πήραν θέσεις στο stage και άλλοι καλλιτέχνες που είπαν το «ναι» στην πρόταση του Γιώργου Σαρρή. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Μάνος Πίντζης, που μεταμορφώθηκε σε Ιούλιο Καίσαρα, έχοντας δίπλα του τη συνάδελφό του ηθοποιό Αλίκη Βουτζουράκη, η οποία φωτογραφήθηκε ως Κλεοπάτρα.

«Λόγω των δύσκολων παιδικών χρόνων μου, γνωρίζω πολύ καλά την αναγκαιότητα προσφοράς ελπίδας, βοήθειας, στήριξης ψυχολογικής και οικονομικής σε παιδιά χωρίς οικογένειες, αλλά και σε παιδιά με αναπηρία. Πέρυσι, τα χρήματα δόθηκαν στη “Φλόγα” και στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, και φέτος στο Χατζηπατέρειο Ιδρυμα. Αυτή είναι η ένατη χρονιά που θα εκδώσουμε το “Diary” και οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην ομάδα μου, αλλά και σε δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, εκπροσώπους από τον χώρο της τέχνης και της μόδας που στηρίζουν και πάλι την προσπάθειά μου» λέει στην «Espresso» ο πολυβραβευμένος κομμωτής για τη σημαντική πρωτοβουλία του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαρρής ανήκει στη διεθνή ομάδα για την επιλογή και τη δημιουργία των χτενισμάτων της Eurovision. Η επίσημη παρουσίαση του συλλεκτικού ημερολογίου για το 2017 με πρωταγωνιστές γνωστά πρόσωπα της showbiz θα γίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στη Λέσχη Αξιωματικών στο Κολωνάκι.

Οσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν μπορούν να απευθυνθούν στη διαδικτυακή σελίδα του George Sarris ή των κομμωτηρίων του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...