Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Γυμνή σε εκδήλωση η hot Κρίσι Τέιγκεν

Βραβεία με λάμψη και «αποκαλύψεις» • Το (χωρίς εσώρουχα) μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν μαγνήτισε τα φλας στη λαμπερή βραδιά

fg5egweyetg 0Η βραδιά ανήκε δικαιωματικά στους ερμηνευτές, στους συνθέτες και τους μουσικούς, την παράσταση όμως κατάφερε να κλέψει ένα top model.

Και δεν ήταν, βέβαια, η ομορφιά της Κρίσι Τέιγκεν αυτή που «έλαμψε», προκαλώντας εντύπωση. Ηταν το αεράτο φόρεμά της που έγινε αιτία «αποκαλύψεων», καθώς η πανέμορφη σταρ της πασαρέλας δεν φορούσε εσώρουχα.

Βραβεία χωρίς αποκαλύψεις δεν γίνονται, είναι η αλήθεια, και στα American Music Awards η πλέον αποκαλυπτική αποδείχτηκε η Τέιγκεν. Με τον σύζυγό της να της πιάνει τα οπίσθια, η Τέιγκεν αποκάλυψε τα… εμπρόσθια. Κατά τα λοιπά, η πιο συγκινητική στιγμή ήταν η gtwghwet 4εξομολόγηση της Σελίνα Γκόμεζ για τη μάχη της με τον λύκο και την κατάθλιψη. Η πρώην αγαπημένη του Τζάστιν Μπίμπερ κέρδισε το βραβείο ποπ τραγουδίστριας, ενώ μάλλον δύσκολες στιγμές έζησε, μετά την εκδήλωση, η Τζίτζι Χαντίντ, καθώς οι χρήστες του twitter την κατηγόρησαν, όχι άδικα, για ρατσιστική αντιμετώπιση της Μελάνια Τραμπ, καθώς τη μιμήθηκε μιλώντας με ένα είδος ανατολιτικοευρωπαϊκής προφοράς.

Οnline ψηφοφορία

Αστέρες κάθε μεγέθους πλημμύρισαν το Microsoft Theater του Λος Αντζελες για την απονομή των βραβείων που εδώ και 43 χρόνια θεωρούνται εναλλακτικά των μουσικών βραβείων Grammy. Τα Αmerican Μusic Αwards είναι βραβεία κοινού, καθώς η ψηφοφορία γίνεται online, όχι από ειδικούς, αλλά από τους θαυμαστές των σταρ. Σε ό,τι αφορά τις φετινές επιλογές, ο Drake κέρδισε τα πρώτα βραβεία του, ενώ η Αριάνα Γκράντε αναδείχτηκε καλλιτέχνιδα της χρονιάς. Η Σελίνα Γκόμεζ εξέπληξε το κοινό κάνοντας την πρώτη μεγάλη
gtwghwet 2δημόσια εμφάνισή της από τον Αύγουστο, όταν είχε συντομεύσει την παγκόσμια περιοδεία της για να αντιμετωπίσει κρίσεις πανικού και κατάθλιψη, και κέρδισε το βραβείο καλύτερης ποπ – ροκ καλλιτέχνιδα. Στη συγκινητική ομιλία της ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την αφοσίωσή τους και εξήγησε γιατί αισθανόταν την ανάγκη να κάνει ένα διάλειμμα. Ο Drake, που είχε συνολικά 13 σημαντικές υποψηφιότητες, κέρδισε το βραβείο του καλύτερου rap/hip-hop καλλιτέχνη, τραγουδιού και άλμπουμ για το «Views», που έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις και το οποίο νωρίτερα φέτος έγινε το πρώτο άλμπουμ που κέρδισε ένα δισεκατομμύριο streams στην online μουσική υπηρεσία Apple Music. Η Γκράντε αναδείχθηκε η καλύτερη καλλιτέχνιδα της χρονιάς, επικρατώντας έναντι μεγάλων ονομάτων, όπως οι Τζάστιν Μπίμπερ, Ριάνα και Γκόμεζ, ενώ ο (πρώην One Direction) Ζέιν Μάλικ ανακηρύχτηκε καλύτερος νέος καλλιτέχνης.

Στη σκηνή ανέβηκε ο Στινγκ, ερμηνεύοντας μια μίξη των επιτυχιών του και έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συμβολή του στη μουσική βιομηχανία, ενώ ο Μπίμπερ ερμήνευσε το «Never give up», που μεταδόθηκε μέσω δορυφορικής σύνδεσης από συναυλία στην Ιταλία, και κέρδισε τα βραβεία του καλύτερου ποπ – ροκ καλλιτέχνη, καλύτερου άλμπουμ, τραγουδιού και βίντεο.

gtwghwet 5

gtwghwet 1

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...