Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Μετά τους Σύρους και τους Πακιστανούς επενδυτές, ο Κατρούγκαλος βρήκε και Ινδούς

Το ταξίδι που κάνει ο υπουργός και οι συνεργάτες του στο Νέο Δελχί και η συμμετοχή του σε επενδυτικό forum

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Αρχισε τα ταξιδάκια και ο Κατρούγκαλος και ψάχνει επενδυτές στην Ινδία.

Ο ανασχηματισμός σε καλό του βγαίνει, καθώς τώρα μπορεί κάλλιστα να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Πήρε, λοιπόν, τις βαλίτσες και «την κουστωδία» και έφυγε για το Νέο Δελχί ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Θα μείνει στη μακρινή Ινδία έως τις 25 Νοεμβρίου και θα συμπροεδρεύσει στην 7η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας – Ινδίας, ενώ, παράλληλα, θα έχει συναντήσεις με τους υπουργούς Επικρατείας για εξωτερικές υποθέσεις, ναυτιλία, υποδομές και Πολιτική Αεροπορία.

Με κομπόδεμα

Οπως μας ενημερώνει μάλιστα, πρόκειται να συμμετάσχει σε επενδυτικό forum. Δηλαδή, μετά τους Σύρους και τους Πακιστανούς επενδυτές, θα έχουμε και Ινδούς. Τουλάχιστον, αυτοί έχουν κομπόδεμα!

gfew5gwer 3Δεν σήκωσε κεφάλι από το κινητό του!

Την πρώτη του ως εκπρόσωπος της Ν.Δ. είχε χθες το βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας, αλλά, αν και πρώτη φορά, ο ίδιος ήταν πολύ cool. Τόσο που σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Παγουλάτου «Το νησί που φεύγει, 121+1 κείμενα για την κρίση», όπου και βρέθηκε πλάι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έπαιζε συνεχώς με το κινητό του. Δεν σήκωσε κεφάλι ούτε να δει πού βρίσκεται! Μιλούσε, ξαναμιλούσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος για την ανάγκη συγκρότησης του ευρωπαϊκού δημοκρατικού χώρου και ο Βασίλης εκεί… στα μηνυματάκια!

Τώρα, εδώ που τα λέμε, δεν άκουγε και κάτι τόσο καινούργιο ώστε να κεντρίσει την προσοχή του. Σκεφτείτε ότι ούτε ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν μπόρεσε να τον κάνει να βγει από τον κόσμο του κινητού!

gfew5gwer 5Στα δεύτερα άντα πέρασε ο Μ. Γεωργιάδης

Σαραντάρισε και ο ωραίος της Ενωσης Κεντρώων. Μπήκε στα δεύτερα «άντα» και η ερωτευμένη σύντροφός του, Σία Πάστρα, φρόντισε για την τούρτα των γενεθλίων του.

Ο λόγος για τον βουλευτή των Κεντρώων Μάριο Γεωργιάδη, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του.

Ολη η οικογένεια του Βασίλη Λεβέντη ήταν κοντά στον Μάριο, όταν εκείνος έσβησε τα κεράκια του, και όλοι μαζί, φυσικά, του τραγούδησαν το «happy birthday». Χρόνια πολλά, Μάριε.

gfew5gwer 4Μοντελάκι όταν δεν κάνει γεμιστά

«Φωτιά στα κόκκινα» για τη Θεανώ Φωτίου, η οποία εμφανίστηκε στη Βουλή με κατακόκκινο σακάκι και μαύρη μπουτονιέρα! Η 70χρονη αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι μοντελάκι, όταν θέλει κι όταν φυσικά δεν μαγειρεύει τα γεμιστά της. Και παρά όσα λέγονται για τριγμούς στη σχέση τους, μαθαίνουμε ότι η υπουργός Εφη Αχτσιόγλου βλέπει την αναπληρώτρια με απόλυτο σεβασμό. Αλλωστε, η Θεανώ είναι τώρα η… γιαγιά του υπουργείου και, ως γνωστόν, ο παλιός είναι αλλιώς.

! Επίσκεψη στην Ελλάδα έκανε η γενική διευθύντρια της UNESCO Ιρίνα Ντόκοβα. Η Ιρίνα στην Αθήνα έγινε δεκτή χθες στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ φυσικά συναντήθηκε και με την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Βασικό θέμα της ατζέντας της gfew5gwer 1ήταν, φυσικά, το Προσφυγικό.

Η γενική διευθύντρια της UNESCO, όμως, είχε και μια ενδιαφέρουσα κουβέντα που αφορούσε και την εξέλιξη των συζητήσεων για το Κυπριακό με τη σύζυγο του Κύπριου Προέδρου Αντρη Αναστασιάδη. Φυσικά, η βουλευτής της Ν.Δ. Ολγα Κεφαλογιάννη φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι κορυφαία πολιτικός, η οποία πλέον έχει πάρει αποστάσεις από την κυβερνώσα παράταξη την οποία κάποτε υπεραγαπούσε, διέλυσε τον βραχύβιο γάμο της. Μάλιστα, από το ωραίο χεράκι της προσφάτως «εξαφανίστηκε» και η βέρα.

Να που θα μας απασχολήσει βαθιά πλέον και ο Ντόναλντ Τραμπ. Βιβλίο, λοιπόν, για τη ζωή του νέου πλανητάρχη εξασφάλισε γνωστός εκδοτικός οίκος. Το εν λόγω πόνημα, με τον τίτλο «Grate again», είναι φυσικά μια αυτοβιογραφία του Ντόναλντ και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, θα το προλογίσει γνωστός πρώην υπουργός της Ν.Δ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...