Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ο Αρης έγινε χίπστερ

Ο πρώην υπουργός άφησε μουστάκι, φόρεσε skinny jeans και πήγε στην παράσταση «Γλυκό πουλί της νιότης»

tgf45ewr5yt 1Βρε Αρη μου, μουστάκι; Και καλά το… φόρεσες. Δεν μπορείς να το μεγαλώσεις, ώστε να γίνει κανονικό μουστάκι; Αυτό είναι κάτι μεταξύ Σαρλό και Χίτλερ στο αραιό!

Τέλος πάντων, ο πρώην υπουργός Αρης Σπηλιωτόπουλος παρακολούθησε με τη συνοδό του την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Γλυκό πουλί της νιότης» ντυμένος ως άλλος «νεοχίπστερ», με κολλητό τζιν παντελόνι και ακούρευτο μαλλί.

Τώρα τελευταία συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του, αλλά η συγκεκριμένη, με το λίγο αλλοπρόσαλλο μαλλί και το μισό μουστάκι, δεν ήταν η καλύτερή του. tgf45ewr5yt 3Στην ίδια παράσταση, όπου απόλαυσε τη φίλη της Κάτια Δανδουλάκη στο δράμα του Τενεσί Ουίλιαμς, ήταν και η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, που δεν χάνει τις καλές δουλειές.

Ο προβληματισμός της Αλέκας και για την πολιτική και για το ΚΚΕ βρίσκει διέξοδο στο θέατρο. Με τον ίδιο ρυθμό παρακολουθεί τις παραστάσεις και η βουλευτής της Ν.Δ. Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία επίσης βρέθηκε στην πρεμιέρα. Απορίας άξιο είναι πώς αυτό το κορίτσι καλύπτει Κοινοβούλιο, υποχρεώσεις -πρωινές και απογευματινές- και το βράδυ πάει και θέατρο. Πότε μαγειρεύει για τον σύζυγό της; Πώς προλαβαίνει; Τι… ντούρασελ (που λέει κι ο λαός) είναι αυτό;

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:  

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

tgf45ewr5yt 5Οι ματιές του Καραμανλή

«Μη μου ζαρώνεις τη μυτούλα, μη μου κουνάς τα αυτιά, μη μου κλείνεις το ματάκι, είσαι μια ζωγραφιά». Αφιερωμένο με αγάπη στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που συνηθίζει να χαιρετά τους φίλους του με τις ματιές! Εδώ ο τυχερός… του ωραίου βλεφαρισμού ήταν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του Σάββας Αναστασιάδης.

Ο Δ. Κρεμαστινός θυμήθηκε το συνταγματικό κενό

Την ικανότητα του Κωστή Στεφανόπουλου να προεδρεύει στη χώρα εκθείασε με ένα περιστατικό που θυμήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής tgf45ewr5yt 6Δημήτρης Κρεμαστινός (φωτό).

Οντας στο βήμα και απευθυνόμενος στους βουλευτές, περιέγραψε μια πολύ δύσκολη στιγμή στην οποία είχε βρεθεί ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν διασωληνωμένος στο Ωνάσειο. Ως γνωστόν, τότε ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν γιατρός του Ανδρέα.

Δημιουργήθηκε, λοιπόν, ένα φοβερό συνταγματικό κενό, αφού ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντά του. Τότε ήταν που ο Κωστής Στεφανόπουλος δεν ήξερε τι να κάνει: «Ρωτούσε εμάς τους γιατρούς. “Θα ασκήσει τα καθήκοντά του;” Δεν υπήρχε, βλέπετε, πρόβλεψη συνταγματική για αυτήν την περίπτωση. Σκεφθείτε ότι λίγο αργότερα είχαμε τα Ιμια. Ποιος θα έπαιρνε, λοιπόν, απόφαση για το τι θα γίνει με τη χώρα; Υπήρχε συνταγματικό κενό, υπήρχε αδιέξοδο και υπάρχει ακόμη, και πρέπει να ρυθμιστεί στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Τότε, λοιπόν, ο Κωστής Στεφανόπουλος πήρε πάνω του όλη την ευθύνη και έβγαλε τη χώρα από το αδιέξοδο».

tgf45ewr5yt 7Οι ηρωικές «μάχες» μπροστά στις κάμερες

Φοράνε την πούδρα, στέκονται μπροστά στην κάμερα και δίνουν αγώνα! Τους βουλευτές του που… αγωνίζονται στα ΜΜΕ ευχαρίστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του (φωτό). Φοβερή μάχη δίνουν, πρόεδρε! Στήθος με στήθος, και μάλιστα σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ τους προσφέρει άνετα το πεδίο των επιχειρημάτων. Εντάξει, δεν σκάβουν κιόλας… Παρακολουθώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια στιγμή μού φάνηκε σαν αυστηρός δάσκαλος που επιπλήττει τους μαθητές! Απευθυνόμενος στους «σκιώδεις υπουργούς», είπε να μη ράβουν κοστούμια και για όσους σπεύδουν να καταχωριστούν στο μητρώο στελεχών δήλωσε ότι θα αξιολογηθούν αυστηρά για τον καλό βαθμό! Με λίγα λόγια, αυτή την περίοδο όλοι στη Ν.Δ. δίνουν «πανελλαδικές εξετάσεις» μπροστά στον πρόεδρο.

Είναι τόσο πολύ μορφωμένα τα παιδιά της Βουλής που κάθε φορά μάς εκπλήσσουν με τα ωραία ελληνικά τους. Αυτήν τη φορά ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής, μιλώντας για νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, αναφέρθηκε σε μετανάστες λέγοντας: «Φέρατε τους μετανάστες, να μας κατσικωθούν εδώ πέρα». Εκλινε, όπως καταλαβαίνετε, το ρήμα «κατσικώνω, κατσικώνεις…» τέλεια. Πολύ μορφωμένος. Τόσο, tgf45ewr5yt 4που μας κατσικώθηκε για τα καλά!

! Είδε ωραία γυναίκα ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος και… παραδόθηκε στο χαμόγελό της. Εκλεψε τα ανδρικά βλέμματα η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι όμορφη και κομψότατη γυναίκα, εικόνα που σπανίζει στο κυβερνών κόμμα. Αυτό την κάνει ξεχωριστή. Τόσο, που ο Γιάννης Στέφος, γνωστός λάτρης του ωραίου, μαγνητίστηκε!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...