Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Βίαιος «δράκος» με μηχανή

Ο 38χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο Γαλάτσι! Εκανε απανωτές επιθέσεις σε γυναίκες και κοριτσάκια

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο υπόγειο πάρκινγκ ενός super market ενδέχεται να έχει βρει η Ασφάλεια, μετά τη σύλληψη στο Γαλάτσι 38χρονου «δράκου» που κυκλοφορούσε με μηχανή και έκανε επιθέσεις σε γυναίκες, ακόμα και σε ανήλικα κορίτσια! Οι αστυνομικοί τον χαρακτηρίζουν άκρως επικίνδυνο και εξετάζουν αν πρόκειται για το τέρας που σκότωσε την 69χρονη, τον περασμένο Απρίλιο, στο υπόγειο στο Μαρούσι.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με την Ασφάλεια της Νέας Φιλαδέλφειας που συνέλαβε τον βίαιο 38χρονο, μόνο σε μία ημέρα (στις 11 Νοεμβρίου) έκανε τρεις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες, δύο από τις οποίες ήταν ανήλικες μαθήτριες! Αλλά και τον περασμένο Ιούλιο είχε θωπεύσει και χτυπήσει μια 47χρονη περαστική σε δρόμο της Κυψέλης. Πρώτο από τα τρία τελευταία θύματα του «δράκου» ήταν μια 46χρονη σχολική τροχονόμος, η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία σε μια διασταύρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο 38χρονος σταμάτησε ξαφνικά μπροστά της τη μοτοσικλέτα του και της επιτέθηκε στην κυριολεξία στη μέση του δρόμου, χωρίς να νοιάζεται εάν τον βλέπουν διερχόμενοι οδηγοί!

Αρχισε να χαϊδεύει την τρομοκρατημένη γυναίκα, ενώ παράλληλα της ζητούσε να τον ακολουθήσει σε απόμερο σημείο για να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή! Παρά τον πανικό της, η 46χρονη αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Την έριξε στο πεζοδρόμιο

Ομως, δεν σταμάτησε την αναζήτηση νέου θύματος. Σε άλλη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας εντόπισε μια 12χρονη η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε στο σχολείο της. Της έκλεισε τον δρόμο με τη μηχανή του, έριξε στο πεζοδρόμιο το έντρομο κορίτσι και άρχισε να ασελγεί πάνω του χαϊδεύοντάς το στα γεννητικά όργανα! Ο δρόμος που επέλεξε για να επιτεθεί δεν έχει πολλή κίνηση κι έτσι ο σάτυρος είχε την ευχέρεια να βγάλει με άνεση τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος του κοριτσιού.

Ομως, αποδείχθηκε «αχόρταγος», καθώς, αφού εγκατέλειψε τη σοκαρισμένη από την περιπέτειά της μαθήτρια, κινήθηκε σε άλλα σημεία με τη μοτοσικλέτα του, αναζητώντας νέα θύματα για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο πάθος του! Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εντόπισε στο Μαρούσι μια 15χρονη η οποία επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο. Και σε αυτή την περίπτωση, της έκλεισε τον δρόμο με τη μηχανή του, έπιασε την έντρομη έφηβη από τον λαιμό, την έσυρε σε απόμερο σημείο και ασέλγησε σε βάρος της.

Μετά τις απανωτές επιθέσεις, το Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Φιλαδέλφειας συγκρότησε ειδική ομάδα αναζήτησης, που κατάφερε τελικά να εντοπίσει τον επικίνδυνο άνδρα στο σπίτι του στην περιοχή του Γαλατσίου. Μάλιστα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 38χρονος είναι σεσημασμένος για παρόμοια αδικήματα, καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και είχε αποφυλακιστεί με τον όρο να δίνει το «παρών» κάθε 1η και 15η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του!

Είναι το  «τέρας» της Αγραφιώτου; 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του επικίνδυνου σάτυρου, στην Ασφάλεια Αττικής σήμανε συναγερμός, καθώς πολλά από τα χαρακτηριστικά των επιθέσεών του προσομοιάζουν με την υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Ενα από αυτά είναι ότι όλες οι επιθέσεις του 38χρονου έγιναν σχεδόν σε κοινή θέα, όπως και η δολοφονία της άτυχης 69χρονης, που είχε γίνει σε κοινόχρηστο -αν και απόμερο- χώρο του super market, χωρίς ο δράστης να ανησυχεί αν θα εμφανιστούν πελάτες του καταστήματος. Παράλληλα, σε όλες τις επιθέσεις του ο σεσημασμένος «δράκος» χρησιμοποίησε βία για να ακινητοποιήσει τα θύματά του, είτε χτυπώντας τα είτε αρπάζοντάς τα από τον λαιμό. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ομοιότητα με τη δολοφονία της 69χρονης, την οποία ο δολοφόνος είχε προσπαθήσει αρχικά να ακινητοποιήσει πιάνοντάς την από τον λαιμό και στη συνέχεια άρχισε να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο για να κάμψει την αντίστασή της.

Τέλος, οι περιοχές στις οποίες έγιναν οι επιθέσεις του κατηγορουμένου βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου! Η 69χρονη κατοικούσε στο Νέο Ηράκλειο και δολοφονήθηκε στο Μαρούσι, ενώ οι επιθέσεις του 38χρονου έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Μαρούσι, και μόνο το περασμένο καλοκαίρι (ενώ είχε ήδη αποκαλυφθεί η δολοφονία της Αγραφιώτου) έζησε τον εφιάλτη μια 47χρονη γυναίκα στην Κυψέλη.

Για τους λόγους αυτούς, αλλά και επειδή έχουν στα χέρια τους και άλλες ενδείξεις, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανέκριναν τον 38χρονο συλληφθέντα. Παράλληλα, οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. θα συγκρίνουν τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό του με τα (δυστυχώς, λιγοστά) ευρήματα που έχουν συλλέξει από τον τόπο δολοφονίας της 69χρονης.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...