23χρονη λέει ότι είναι «υβρίδιο ανθρώπου με εξωγήινο»

Η 22χρονη Λία Καπιτέλι λέει ότι είναι ένα μεικτό είδος ανθρώπου και alien, και κάνει αστρικά ταξίδια

«Μπορώ να πάω στον Αρη όποτε θέλω» δηλώνει με περίσσια αυτοπεποίθηση 22χρονη Αυστραλή, που υποστηρίζει ότι μπορεί να κάνει «αστρικά ταξίδια» σε όποιο σημείο του σύμπαντος επιθυμεί.

Η Λία Καπιτέλι πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα, υποστηρίζοντας ότι την επισκέφτηκε εξωγήινο ον, που της αποκάλυψε ότι κατάγεται από άλλον πλανήτη και πως είναι υβρίδιο ανθρώπου με εξωγήινο, το οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γη.

Η νεαρή από τη Μελβούρνη εκμυστηρεύεται στην «Daily Mail» ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, διότι βίωνε εμπειρίες που δεν μπορούσε να εξηγήσει και περίεργες «παρουσίες». Ηταν 13 ετών όταν όλα τα ερωτήματά της βρήκαν απαντήσεις από το στόμα του Μέζρεθ, ενός εξωγήινου που της παρουσιάστηκε κάποιο βράδυ. Της εξήγησε, όπως λέει, ότι αφαίρεσαν ωάρια από τη μητέρα της την ώρα που κοιμόταν, συγχωνεύοντάς τα με αντίστοιχα εξωγήινα. Συνεπώς, η Καπιτέλι γεννήθηκε έχοντας εξωγήινα γονίδια στο DNA της και πρακτικά ήταν ένα μεικτό είδος ανθρώπου και εξωγήινου, το οποίο ο Μέζρεθ αποκάλεσε «αστρόσπορο».

«Αστρόσπορος είναι κάποιος που έχει μεικτή καταγωγή, μοιάζει άνθρωπος, γεννήθηκε στη Γη, αλλά δεν έχει εξ ολοκλήρου ανθρώπινες ρίζες» λέει η 22χρονη.

Παρατηρεί

Υποστηρίζει ότι οι «αποκαλύψεις» του Μέζρεθ τη βοήθησαν να ανακαλύψει ότι ο σκοπός για τον οποίο βρίσκεται στη Γη είναι να παρατηρεί τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Επειδή ο πλανήτης μας όμως είναι πολύ μικρός για εκείνη, ο εξωγήινος μέντοράς της την εκπαίδευσε να ταξιδεύει στο απέραντο σύμπαν.

Της δίδαξε πώς να κάνει «αστρικά ταξίδια» βγαίνοντας από το σώμα της και ταξιδεύοντας με το πνεύμα της σε άλλους πλανήτες, όπως ο Αρης, ή σε παράλληλα σύμπαντα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ