Το μαγικό άγγιγμα της απαλότητας!

Έχετε κουραστεί με τις απαρχαιωμένες τεχνικές αποτρίχωσης που προκαλούν πόνο, ερεθισμό και κακοδιαθεσία; Αποζητάτε λεία επιδερμίδα, στα πόδια, τα χέρια, την περιοχή του μπικίνι; Δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε για τίποτα, καθώς η δύναμη της τεχνολογίας είναι με το μέρος σας. Στην υπηρεσία των ανθρώπων όλα τα κατάλληλα μέσα δίνουν τη σκυτάλη και τίποτα δε μοιάζει δύσκολο, γιατί δεν είναι. Απολαύστε λοιπόν το μαγικό άγγιγμα απαλότητας που μόνο η πρωτοποριακή μέθοδος αποτρίχωσης laser μπορεί να προσφέρει!

Με στοχευμένη βλάβη προς το θύλακα της τρίχας, η ακτινοβολία φωτός δρα πάνω στο συγκεκριμένο σημείο και εξουδετερώνει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στο υπόλοιπο κομμάτι του δέρματος.

Χωρίς πόνο, κόπο, περιττά έξοδα και ταλαιπωρία, ακολουθείτε το πρόγραμμα συνεδριών που σας παρέχει ο δερματολόγος σας και μετά από λίγο μόνο διάστημα βλέπετε εμφανή τα αποτελέσματα της όλης διαδικασίας.

Πολλές φορές ο φόβος κρατάει πίσω τις μεγάλες αποφάσεις, όμως οφείλετε να είστε αποφασισμένοι για το καλύτερο, όταν πρόκειται για το δέρμα σας και την επιμέρους φροντίδα του.

Λόγοι που κάνω αποτρίχωση με Laser:

► Ταχύτητα: Όλα γίνονται γρήγορα κι άμεσα! Το αποτέλεσμα είναι εμφανές ακόμη και μετά από τις πρώτες συνεδρίες.

► Χαμηλό κόστος: Το κόστος για μια αποτρίχωση με laser, είναι πλέον ιδιαιτέρως προσιτή εφόσον είναι κοινώς αποδεκτό ότι μια τέτοια διαδικασία αφορά μεγάλη μερίδα των γυναικών κι είναι βασική ανάγκη του ευρέος κοινού. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να είναι απρόσιτη κι απλησίαστη οικονομικά για κανένα λόγο.

► Οριστικό αποτέλεσμα: Είναι εγγυημένη μέθοδος για οριστική επίλυση του προβλήματος της τριχοφυΐας. Η ακτινοβολία φωτός επιδρά πάνω στο θυλάκα της τρίχας κι εξαλείφει μια και καλή τη δράση του για περαιτέρω ανάπτυξη.

► Χωρίς πόνο: Ο ασθενής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν καταλαβαίνει απολύτως τίποτα. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία που προκαλεί κι ένα ευχάριστο αίσθημα ανακούφισης την ίδια στιγμή.

► Άμεσο αποτέλεσμα: Είναι ευρέως γνωστό ότι η επιδερμίδα γίνεται λεία σχεδόν αμέσως και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

► Εγκεκριμένο: Κανείς δεν θέλει να κάνει πειράματα με το δέρμα του. Είναι μια μέθοδος που είναι άκρως εγκεκριμένη από τα Πανεπιστήμια της Αμερικής και της Αγγλίας κι έχει εφαρμογή σε πάρα πολλούς τύπους δέρματος και διαφορετικές ανάγκες πελατών με αποδείξεις.

Τολμήστε να απαιτήσετε το καλύτερο για τον εαυτό σας χωρίς εκπτώσεις! Τολμήστε την αποτρίχωση με laser και χαμογελάστε γεμάτες αυτοπεποίθηση κι ικανοποίηση!

DERMADVANCE – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

http://dermadvance.gr/
Τηλ. επικοινωνίας: 216 900 5000
E-mail: [email protected]

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ