Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Φίλος του σκότωσε (;) τον φοιτητή στην Πεντέλη

Aνακρίνεται 22χρονος που θεωρείται ότι είχε διαφορές με το θύμα, το οποίο βρέθηκε νεκρό πριν από έξι μήνες στην Πεντέλη

Εξι μήνες μετά τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή των ΤΕΙ Αθήνας Θεόδωρου Γαλαζούλα, που είχε βρεθεί νεκρός σε ερημική τοποθεσία της Πεντέλης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Ηδη ανακρίνουν έναν 22χρονο, επίσης φοιτητή των ΤΕΙ, που θεωρείται ύποπτος, καθώς φέρεται ότι είχε διαφορές με το θύμα για υπόθεση η οποία ερευνάται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 22χρονου βρέθηκε ποσότητα χασίς. Ετσι, τον οδήγησαν στο Αυτόφωρο, από το οποίο πήρε διήμερη αναβολή. Ως την εκδίκαση της υπόθεσης θα παραμείνει κρατούμενος κι αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. να τον ανακρίνουν στο διάστημα αυτό, στην προσπάθειά τους να συλλέξουν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία.

Στην προσαγωγή του συγκεκριμένου νεαρού υπόπτου έφτασαν οι αστυνομικοί, έπειτα από ενδελεχή ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων από και προς το κινητό του θύματος και από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν καταγραφεί. Η διαδικασία ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα για τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς το κινητό τηλέφωνο του θύματος δεν είχε βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας αλλά ούτε και στο σπίτι του. Αυτό έδειχνε ότι ο δράστης είχε φροντίσει να εξαφανίσει τη συσκευή, καθώς, αν την έβρισκαν οι αστυνομικοί, θα τον «έκαιγε», αφού θα διαπίστωναν ότι ήταν καταχωρισμένος στις επαφές και είχε τηλεφωνικές κλήσεις από και προς τον 20χρονο.

Ετσι, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον εισαγγελέα να διατάξει άμεση άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών και συνομιλιών, ώστε να εντοπίσουν ύποπτες κλήσεις, που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στο περίεργο έγκλημα. Πάντως, όπως αναφέρουν ως τώρα οι πληροφορίες, ο 22χρονος που έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται αρνείται σθεναρά οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία του Θεόδωρου Γαλαζούλα.

Η σορός του άτυχου νέου είχε βρεθεί στις 14 Μαΐου σε απόμερη περιοχή της Πεντέλης, κοντά στους Θρακομακεδόνες, ενώ δίπλα της υπήρχαν κάλυκες από φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία όμως αποδείχθηκαν παλιά. Εξι μέρες νωρίτερα οι γονείς του Θεόδωρου είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του γιου τους στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυκών Νερών, όπου κατοικούν. Οπως είπαν, ο 20χρονος είχε φύγει απόγευμα Σαββάτου από το σπίτι, για να πάει βόλτα με φίλους του και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ανυποψίαστος στο ραντεβού

Από την πρώτη στιγμή είχε διαπιστωθεί ότι το θύμα του εγκλήματος είχε πάει ανυποψίαστο στο ραντεβού με τον δολοφόνο του, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις φορές τον άτυχο νεαρό και στη συνέχεια τον μετέφερε με αυτοκίνητο στο απόμερο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που είχαν αναλάβει τις έρευνες μετά τον εντοπισμό του πτώματος προσπαθούσαν να βρουν μέσα από δεκάδες καταθέσεις φίλων και συγγενών κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγούσε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Ομως συνάντησαν δυσκολίες, καθώς το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ και για το παραμικρό τις Αρχές.

Εκείνη την εποχή είχε τελειώσει τη θητεία του στις Ενοπλες Δυνάμεις και είχε στραφεί στις σπουδές του στο τμήμα Πληροφορικής των ΤΕΙ. Ηταν ένα παιδί κοινωνικό, με καλές παρέες και ζωή που δεν παρέπεμπε σε παραβατικότητα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...