Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Το κοριτσάκι του «Πάτερ ημών», τομεάρχης στην ΟΝΝΕΔ

Η Κορίνα Δαμουλιάνου στα βήματα του τηλεοπτικού της «μπαμπά» Κώστα Καρρά, που ήταν βουλευτής της ΝΔ

Οσα παίρνει ο άνεμος

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Το κοριτσάκι του «Πάτερ ημών» μεγάλωσε και ανέλαβε χρέη τομεάρχη στην ΟΝΝΕΔ 

Η Κορίνα Δαμουλιάνου στα βήματα του τηλεοπτικού της «μπαμπά» Κώστα Καρρά, που ήταν βουλευτής της ΝΔ

Το «κοριτσάκι» του αείμνηστου Κώστα Καρρά μεγάλωσε και κάνει τα πρώτα βήματά του στην πολιτική. Η Κορίνα Δαμουλιάνου, η οποία πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Πάτερ ημών» (έναν από τους βασικούς ρόλους είχε και η Ελένη Μενεγάκη), ορίστηκε από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο υπεύθυνη του Τομέα Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων. Το Κορινάκι μπήκε στα εφηβικά χρόνια του στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας και τώρα ξεκινά το πολιτικό ταξίδι του στο πλάι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλωστε κι ο τηλεοπτικός «μπαμπάς» της Κώστας Καρράς υπήρξε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 2000 έως το 2007. Η 30χρονη σήμερα Κορίνα Δαμουλιάνου στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στην Καλλιθέα. Λίγο αργότερα κατέβηκε στη Β’ Αθήνας, στις εκλογές του 2015. Η σωστή σειρά όμως είναι αυτή που ακολουθεί τώρα. Δηλαδή πρώτο βήμα η ΟΝΝΕΔ κι έπειτα η υψηλή πολιτική. Απ’ ό,τι φαίνεται, ηθοποιία και πολιτική βρίσκονται πολύ κοντά η μια τέχνη στην άλλη, με τη μόνη σοβαρή διαφορά ότι οι ηθοποιοί στην πολιτική είναι μάλλον αναλώσιμοι.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

twetwr
5ujhue6u6uΑντα και Δήμητρα βγήκαν στο σεργιάνι

Τα πρώην πρωθυπουργικά κορίτσια έχουν βγει στο σεργιάνι. Η Αντα Παπανδρέου, πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, πήγε στην πρεμιέρα του «Αμλετ» κι έδωσε τα συγχαρητήριά της στην ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου και στον σκηνογράφο – ενδυματολόγο φίλο της Μανώλη Παντελιδάκη.

Ντυμένη στα αγαπημένα της μαύρα ρούχα και «φρέσκια» περισσότερο από ποτέ, συχνά πυκνά εμφανίζεται σε θεατρικές σκηνές παρέα με φίλους της. Από την άλλη, η Δήμητρα Λιάνη (εμφανώς αδυνατισμένη) πήγε σε έκθεση χαλιών… Χειμώνας είναι, αλλά φαντάζομαι πως αυτή δεν έγινε στο Χάνι της Γραβιάς!

Αυτό το ντύσιμο με τη χρώματος κυπαρισσί μπότα και το παραπλήσιας απόχρωσης μπουφάν παραπέμπει σε έξοδο για ταβερνάκι που βρίσκεται σε ορεινό χιονισμένο χωριό! Πολύ βαρύ κι ασήκωτο για έκθεση χαλιών στο κέντρο της Αθήνας. Τι έμπνευση ήταν αυτή; 

____

Στη γειτονιά του Καραμανλή

Γήπεδο στον Κώστα Καραμανλή φτιάχνει η Ρένα Δούρου. Ο πρώην πρωθυπουργός είναι γνωστό ότι αθλείται, είτε περπατώντας τον χειμώνα είτε κολυμπώντας το καλοκαίρι. Τώρα λοιπόν η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου του προσφέρει ακόμη μια δυνατότητα, δηλαδή να τρέχει σε γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών. Για του λόγου το αληθές, μόλις προ ημερών υπεγράφη η εκτέλεση του έργου «Κατασκευή νέου Γηπέδου Ραφήνας» μεταξύ της περιφερειάρχου Αττικής και του δημάρχου Ραφήνας Βασίλη Πιστικίδη. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.050.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Εν ολίγοις… και γήπεδο ο πρόεδρος.

____

Σαν να έρχεται νέο κόμμα βλέπω εγώ τον Κύκλο Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση, του Βαγγέλη Βενιζέλου. Αλλιώς γιατί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γυρίζει ανά τη χώρα και κάνει ομιλίες; Πού στοχεύει;gwegwr

____

! Κι ύστερα αναρωτιόμασταν τι πίνουν και δεν μας δίνουν! Συνέδριο, λέει, με θέμα την ιατρική κάνναβη, διοργανώνουν η Ευρωαριστερά και ο Στέλιος Κούλογλου στις Βρυξέλλες. Την ώρα που είμαστε στο απόλυτο μηδέν κι έρχονται και τα Χριστούγεννα, οι αριστεροί… την κάνναβή τους! Αντί να ασχοληθούν με τη ζωή του Ελληνα, που τον κατάντησαν να τρώει από τα σκουπίδια και να ντύνεται από τα καλάθια των λαϊκών αγορών, ασχολούνται με την κάνναβη. Τόση κάνναβη που μας ταΐζουν καθημερινά, δεν τους φτάνει!

____

Τα εργασιακά και οι… γαλοπούλες 

gtwetgΑνάστατοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον φόβο μήπως γίνουν γαλοπούλες πριν την ώρα τους. Ηταν μεγάλο θέμα συζήτησης χθες στο Περιστύλιο από τη μια οι απειλές Τσίπρα για εκλογές κι από την άλλη «το… πηγάδι των εργασιακών», που θα πρέπει να το ψηφίσουν οσονούπω και στο οποίο κινδυνεύουν να πέσουν μέσα. Φόρεσαν τις πλερέζες τους λοιπόν οι αριστεροί, που βρίσκονται σε απόγνωση με την κυβερνητική πολιτική, ενώ συγχρόνως σιγοψιθύριζαν Γιάννη Πλούταρχο: «Τι σταυρό κουβαλάω με ρωτάνε οι φίλοι… πως ο Τσίπρας μου έκλεψε το γέλιο απ’ τα χείλη»! 


{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...