Στην Εντατική του «Αγλαΐα Κυριακού» ο 4χρονος που παραλίγο να καεί στη Λάρισα

Σε σοβαρή κατάσταση, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», εξακολουθεί να νοσηλεύεται το τετράχρονο αγοράκι από τη Λάρισα το οποίο παραλίγο να καεί ζωντανό

Σε σοβαρή κατάσταση, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», εξακολουθεί να νοσηλεύεται το τετράχρονο αγοράκι από τη Λάρισα το οποίο παραλίγο να καεί ζωντανό στη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του, σε πολυκατοικία της οδού Μανδηλαρά, από αναμμένο κερί.
Στο μεταξύ, η μητέρα του άτυχου αγοριού βρίσκεται υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια. Να σημειωθεί ότι το σπίτι της οικογένειας δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς είχε κοπεί από τον περασμένο Φεβρουάριο. Πάντως κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είχε γίνει αίτηση για ένταξη της οικογένειας στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ. Η φωτιά στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου ξέσπασε λίγο πριν από τις 08.00 και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα δωμάτια. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη μητέρα και το σοβαρά τραυματισμένο αγοράκι.

Ο 4χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα (β΄ προς γ΄ βαθμού) στα χέρια και το πρόσωπο, και αντιμετωπίζει αναπνευστικές δυσκολίες. Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται στην Εντατική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...