Η Μπιγιονσέ ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο της «ειρηνοποιού»

Η τραγουδίστρια φέρεται ότι πιέζει τον σύζυγό της Τζέι Ζι να κάνει το πρώτο βήμα για να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος (προτού καταρρεύσει) τού είχε επιτεθεί

Η τραγουδίστρια φέρεται ότι πιέζει τον σύζυγό της Τζέι Ζι να κάνει το πρώτο βήμα για να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος (προτού καταρρεύσει) τού είχε επιτεθεί 

Χειρότερη απ’ ό,τι αρχικά είχε ανακοινωθεί φαίνεται ότι είναι η κατάσταση του Κάνιε Γουέστ, που έχει από τις πρώτες στιγμές στο πλευρό του την Κιμ Καρντάσιαν. Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, με πρώτο το ΤΜΖ, μεταδίδουν ότι οι γιατροί έχουν διαπιστώσει πως η έλλειψη ύπνου, που οδήγησε στην εξάντληση, και οι εκρήξεις θυμού είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι ότι η ασφαλιστική του εταιρία αναγνώρισε χωρίς περιστροφές το πρόβλημα, οπότε ετοιμάζεται να τον καλύψει για τυχόν διαφυγόντα κέρδη από τις εμφανίσεις που ματαίωσε, καθώς δεν μπορούσε να ανέβει στη σκηνή. Πρόκειται για 21 συναυλίες, που θα του απέφεραν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Στο ερώτημα της οικογένειάς του για το πότε θα βγει από το νοσοκομείο, οι γιατροί απάντησαν πως δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν οτιδήποτε.

Θετικά αποτελέσματα

Σίγουρα, η αγωγή που του δίνεται έχει φέρει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν ήταν βέβαιοι αν θα του επέτρεπαν να βγει για να γιορτάσει με τους δικούς του την Ημέρα των Ευχαριστιών. Η σύζυγός του βρέθηκε πολύ γρήγορα στο πλευρό του μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και τον άφησε μόνο τις νυχτερινές ώρες για να ξεκουραστεί. Και εκείνες τις λίγες ώρες άφησε μέλη του προσωπικού της, για κάθε ενδεχόμενο. 

Την ίδια στιγμή η Μπιγιονσέ φέρεται ότι πιέζει τον Τζέι Ζι να κάνει το πρώτο βήμα ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τον Γουέστ, ο οποίος στην τελευταία εμφάνισή του, προτού καταρρεύσει, δεν είχε διστάσει να επιτεθεί στον συνάδελφό του. Τώρα όμως, όπως γράφει η εφημερίδα «Sun», δεν υπάρχει χώρος για θυμούς. Η Μπιγιονσέ πιστεύει ότι Ζι και Γουέστ πρέπει να αποκαταστήσουν τη φιλική τους σχέση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ