Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα η πνευματική πλευρά της ζωής σας και αυτή η αντιπαράθεση θα σας κάνει να δείτε πολλά. Ανακαλύψτε τα…

ΚΡΙΟΣ: Η πληροφόρηση σε ό,τι σάς ενδιαφέρει και η ανάλυση των δεδομένων θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, γίνετε περισσότερο ελαστικοί με τους γύρω σας. Είναι νόμος πως οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις έχουν και τα μειονεκτήματά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα η πνευματική πλευρά της ζωής σας και αυτή η αντιπαράθεση θα σας κάνει να δείτε πολλά. Ανακαλύψτε τα σημεία στα οποία είστε δυνατοί και αδύναμοι. Μην επιτρέψετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας μπλοκάρει σε ερωτικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει να καθυστερείτε στις επιλογές σας αποφασίζοντας να δεσμευτείτε με συγκεκριμένες ενέργειες. Η σημερινή μέρα θα βάλει νέες βάσεις ανάπτυξης ως προς το μέλλον. Η εκλογίκευση των καταστάσεων που επικρατούν θα σας βοηθήσει να τις καταλάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας τώρα που είναι περίοδος εξελίξεων στο οικονομικό και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ: Αν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Υπερασπίστε την εργασία σας χωρίς λάθη στην οικονομική διαχείριση. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας και λύστε προβλήματα που σας οδηγούν σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Πείστε τον εαυτό σας για κάτι που πρέπει να κάνετε, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας σε βασικούς τομείς.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες αλλά και τις νέες προτάσεις που θα σας γίνουν. Η κίνηση στον επαγγελματικό τομέα και οι αιφνίδιες αλλαγές στις συνθήκες ζωής σας θα σας δώσουν υποσχέσεις και νέες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:: Για να συμβούν αυτά που επιθυμείτε πρέπει να ενεργήσετε αποφασιστικά, γρήγορα αλλά και να οριοθετήσετε τις αλλαγές σε κάτι που μεθοδεύετε καιρό. Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, οπότε μην είστε απαισιόδοξοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετριάστε την απότομη συμπεριφορά που έχετε κάποιες φορές χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, καθώς μόνο έτσι θα έχετε τους άλλους σύμμαχους στο πλευρό σας. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σας την προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για ανούσιες διαπραγματεύσεις ή ταλαντεύσεις ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική. Μόνο εσείς μπορείτε να οριοθετήσετε τις αλλαγές σας. Δείτε ξεκάθαρα τα κοινά σημεία που σας ενώνουν με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας αλλάξουν τις κατευθύνσεις που έχετε χαράξει, ειδικά αν είναι άτομα που έχετε καταλάβει τους σκοπούς τους. Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες με καλές προθέσεις και διαθέσεις, ώστε να απολαύσετε τα σημαντικά οφέλη στη ζωή σας τώρα αλλά και στο μέλλον. Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...