Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Ζωή-τραγωδία για γνωστό ηθοποιό

οι δηλώσεις του Σταύρου Μαυρίδη για αυτοκτονία και οι δουλειές του ποδαριού για να καταφέρει να επιβιώσει

Το θρίλερ της εξαφάνισης του ηθοποιού αποκάλυψε το δράμα του! Ο Σταύρος Μαυρίδης -του οποίου η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο σίριαλ «Κάτω Παρτάλι»- είχε «εξαφανιστεί» από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον του για πέντε ολόκληρες ημέρες, βυθισμένος σε μαύρες σκέψεις, κάνοντας τους πάντες να φοβούνται για το χειρότερο πιθανό σενάριο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Χθες το απόγευμα, έπειτα από έντονη κινητοποίηση συναδέλφων του, βρέθηκε τελικά κλεισμένος στο διαμέρισμά του, στην Κυψέλη, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Λίγες ώρες αργότερα, προφανώς κατόπιν παρέμβασης συγγενικού του προσώπου, το οποίο είχε πληροφορηθεί τα καθέκαστα, αστυνομικοί έσπευσαν στο κατώφλι του και τον συνόδευσαν στο Α.Τ. της περιοχής. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ψυχολόγος της Αστυνομίας συνομίλησε μαζί του για αρκετή ώρα και αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για την επόμενη… πράξη του δράματος.

Εκείνο που φοβήθηκαν οι φίλοι του, όταν ο Σταύρος Μαυρίδης σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ήταν μήπως είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Πρώτη η δημοσιογράφος Φαίη Σπανού, με την οποία είχε ένα ραντεβού και δεν εμφανίστηκε, ειδοποίησε τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προχώρησε χθες το πρωί σε έκκληση μέσα από το facebook, ζητώντας να μάθει τη διεύθυνση του σπιτιού του καλλιτέχνη, για να τον αναζητήσει.

Αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό

Τα τελευταία χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι ο «Τριπολιτσιώτης Φώτης Κουτσούμπας», όπως είχε γίνει αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Εγκλήματα», αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά και έκανε διάφορες δουλειές του ποδαριού για να επιβιώσει. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε ως σερβιτόρος σε σουβλατζίδικο, ενώ μοίραζε και φυλλάδια στον ηλεκτρικό σταθμό του Ν. Ηρακλείου.

w45uyw46y4tyΟ ίδιος, μάλιστα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι πάλευε με την κατάθλιψη. «Ηταν τόσο δύσκολη η φάση της ανεργίας, που με έφερε στα όρια της κατάθλιψης. Εργαζόμουν ως ιδιωτικός υπάλληλος κάπου αλλού και κάποια στιγμή ακόμα κι αυτό σταμάτησε, λόγω περικοπών. Οι απολύσεις στην Ελλάδα είναι καθημερινό φαινόμενο. Ετσι, λοιπόν, έγινα προσωρινά γκαρσόνι, κάτι που με έσωσε από μια πιθανή αυτοκτονία» είχε πει, για ν’ αποκαλύψει στη συνέχεια πως αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. «Είχα ένα μαχαίρι και λέω δεν κόβω τις φλέβες μου; Μόλις όμως είδα ότι έβγαινε λίγο αίμα, ταρακουνήθηκα και είπα “θα ζήσω”. Ξαναείδα το ηλιοβασίλεμα και το ανοιχτό πέλαγος και είπα ότι δεν αξίζει ο κόπος να πεθάνεις για 3.000-4.000 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξή του.

«Θύμα της κρίσης»

«Ο Σταύρος είναι ένα μεγάλο θύμα της κρίσης. Καλά θα κάνει η σημερινή “αριστερή” κυβέρνηση να πάρει είδηση ότι οι ηθοποιοί πεινάνε και δεν είναι εμπόρευμα για απέραντη εκμετάλλευση» δήλωσε χθες στην «Espresso» ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη, δίχως όμως να καταφέρει να τον δει, αφού ο ο Σταύρος δεν του άνοιξε. Κλειστή κράτησε την πόρτα του ο ηθοποιός και για δύο άλλες συναδέλφους του, τις Λίτσα Γιάννου και Γιάννα Ντόβα, οι οποίες μένουν στη γειτονιά του και βρέθηκαν εκεί για να του πάνε φαγητό και τσιγάρα. Ο ίδιος, ωστόσο, ζήτησε να του τα αφήσουν έξω από την πόρτα του διαμερίσματός του.

Κλείστηκε στο σπίτι την ημέρα που άρχιζαν οι πρόβες

Από τη «Λούφα και Παραλλαγή» έως το «Κάτω Παρτάλι», ο Σταύρος Μαυρίδης έχει δώσει το «παρών» σε αρκετές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Μπορεί να μην τον επέλεγαν για ρόλους πρωταγωνιστή, ωστόσο άφηνε πάντοτε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις ερμηνείες του, προκαλώντας αβίαστα το γέλιο. Επαιξε στον «Δούρειο ίππο», στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», στην «Πολυκατοικία» και βέβαια στα «Εγκλήματα», όπου υποδύθηκε έναν από τους ωραιότερους ρόλους της καριέρας του, τον Φώτη Κουτσούμπα, τηλεοπτικό σύζυγο της Μαρίας Καβογιάννη.

Ο ίδιος έχει συμμετάσχει επίσης σε βιντεοταινίες όπως «Ο μπάτσος του Πειραιά», αλλά και σε πολλές θεατρικές παραγωγές. Αλλωστε, το θέατρο και η επαφή με το κοινό ήταν το στοιχείο που αγαπούσε πιο πολύ απ’ όλα στη δουλειά του ηθοποιού.

Πρόταση

Το περίεργο στοιχείο της υπόθεσης με την πενθήμερη εξαφάνισή του είναι ότι το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος είχε δεχτεί πρόταση να επανέλθει στο θέατρο, αντικαθιστώντας τον Σπύρο Μπιμπίλα για ενάμιση μήνα στο Θέατρο Χατζηχρήστου και στην παράσταση «Δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Ομως, την περασμένη Τετάρτη, οπότε επρόκειτο να αρχίσει τελικά τις πρόβες του με τους συντελεστές, εκείνος επέλεξε να κλείσει το κινητό του και να χαθεί από προσώπου γης.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...