Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε...

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Γκρίνια και γκάζια!

Φουρτούνες στο Λιμάνι λόγω της ισοπαλίας με Κέρκυρα, αλλά και του παραγκωνισμού του Τσόρι • ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ (;) ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ!

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης

Γκρίνια για την εμφάνιση και αποδοκιμασίες για το αποτέλεσμα, συνθήματα υπέρ του παραγκωνισμένου Τσόρι και «γκάζια» από τη διοίκηση στον Μπέντο και στους παίκτες ακολούθησαν μετά την γκέλα (0-0) του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η απώλεια δύο βαθμών δεν είναι αυτό που έφερε… φουρτούνες στο μεγάλο Λιμάνι, όσο η εμφάνιση και η στάση των «ερυθρολεύκων» στον αγωνιστικό χώρο. Και κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις την περασμένη Πέμπτη δεν ήταν αυτοί που ήθελαν οι φίλοι της ομάδας του πειραϊκού συλλόγου. Η αναβολή της 11ης αγωνιστικής είναι ένα ελαφρυντικό για τον Μπέντο, που τα άκουσε για ακόμη μία φορά από την εξέδρα για τη στάση του απέναντι στον Ντομίνγκες (τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Κέρκυρα, όπως και τον Μάριν).

Μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στον Αργεντινό «μαέστρο» τονίζοντας: «Θα συνεχίσω να επιλέγω τους ποδοσφαιριστές για όλα τα ματς, όχι ανάλογα με το ποιον έχω απέναντί του, αλλά ανάλογα με το ποιον θεωρώ καλύτερο και καλά προετοιμασμένο για να πάρει μέρος σε κάθε παιχνίδι. Το κριτήριό μου, λοιπόν, δεν έχει ποτέ σχέση ούτε με την ηλικία των ποδοσφαιριστών ούτε με την εθνικότητά τους, ούτε με το ποιος είναι απέναντι και ποτέ δεν παίρνω αποφάσεις κόντρα σε κάποιο πρόσωπο. Πάντα το κριτήριό μου είναι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό».

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ ήταν εκνευρισμένος μετά το 0-0 με τους Φαίακες. Ανθρωποι του Ολυμπιακού δεν επιβεβαίωναν τις πληροφορίες περί επίσκεψής του στα αποδυτήρια της ομάδας, ωστόσο είναι δεδομένος ο προβληματισμός για τις τελευταίες εμφανίσεις αλλά και τις αποφάσεις του Μπέντο, που -μεταξύ άλλων- επιθυμεί να μειώσει και τον αριθμό του ρόστερ. Και το μήνυμα της διοίκησης το έλαβαν παίκτες και προπονητής εν όψει… Ιανουαρίου.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ (;) ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ!

Αυτός ο Παναθηναϊκός όπως παρουσιάστηκε στη Νέα Σμύρνη όχι πρωτάθλημα δεν μπορεί να διεκδικήσει, αλλά, αν δεν είχε το όνομα και τη φανέλα, ούτε στα πλέι οφ θα έμπαινε. Το δημιούργημα-έκτρωμα του Στραματσόνι απλώς δεν είναι ομάδα. Ο Ιταλός μπορεί να πήρε παράταση ζωής στον πράσινο πάγκο (ο Αλαφούζος τον στηρίζει), αλλά μία ακόμα φορά έδειξε ότι έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που απλώς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Ξεκίνησε τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη με τρεις αμυντικούς και χωρίς κλασικό αμυντικό χαφ, υποχρεώνοντας τους παίκτες του να μοιάζουν ομαδούλα μπροστά στον εξαιρετικό Πανιώνιο. Οταν το κατάλαβε, βάζοντας τον Ρέις, ήρθε το γκολ του Ασαριφάρντ και είναι τυχερός που ο Βλαχοδήμος (σε όλο το ματς) και ο Βιγιαφάνιες ήταν σε εξαιρετική ημέρα κι έσωσαν την παρτίδα. Τα… ψωμιά του Στραματσόνι είναι λίγα. Ο Παναθηναϊκός, αν δεν αλλάξει προπονητή, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Η έλλειψη ελληνικού στοιχείου στο πράσινο στρατόπεδο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και ο Ουζουνίδης περιμένει, ενώ ο Ιταλός απλώς κέρδισε χρόνο για τον ίδιο και ενάντια στον Παναθηναϊκό! Τέλος, με απόφαση Στραματσόνι όλη την εβδομάδα οι παίκτες θα διανυχτερευουν σε ξενοδοχείο. 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...