Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΩΝ: Ολα έχουν τον δικό τους τρόπο να ξεπεραστούν και, αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε τη δύναμη να πάτε παρακάτω, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε και να απογοητεύεστε

ΚΡΙΟΣ: Αφού οι καταστάσεις κρύο – ζέστη δεν σας αρέσουν, θα πρέπει να μάθετε να είστε δίκαιοι, γιατί είναι κανόνας στη ζωή να μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν. Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην τρελαίνεστε από τις σκέψεις σας, μη συσσωρεύετε άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις στις δικές σας πλάτες, αλλά αφήστε και τους γύρω σας να δράσουν. Εάν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε ανενόχλητοι τον ελεύθερο χρόνο σας και να κάνετε αυτά που σας ευχαριστούν, τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε αναλάβει. Προετοιμάστε το έδαφος σε ό,τι αφορά οικογενειακά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις όποιες καταστάσεις, γιατί ακόμα και αν δεχθείτε πιέσεις, είστε πολύ κοντά στην επιτυχία. Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας.

ΛΕΩΝ: Ολα έχουν τον δικό τους τρόπο να ξεπεραστούν και, αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε τη δύναμη να πάτε παρακάτω, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε και να απογοητεύεστε. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας θα αλλάξουν ριζικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του οικογενειακού τομέα, χωρίς να ξεχνάτε πως πρέπει σε κάποια θέματα να έχετε και τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων. Ισως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ: Βγείτε από το «καβούκι» σας, κάνοντας την αρχή μια όμορφη μέρα με τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά σας ελπίζετε σε κάτι καλύτερο και η βοήθεια, που σας είναι πολύτιμη, θα προέλθει από φίλους και συνεργάτες. Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά, περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητές σας, σταματήστε να μπλοκάρετε οι ίδιοι τις ενέργειές σας. Μπορείτε πολλά, γι’ αυτό κάντε μια ανασκόπηση των πιο σημαντικών. Είτε από δική σας απόφαση είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας και να μάθετε από τους χειρισμούς σας. Αφήστε στην άκρη παλιές κακές συνήθειες και αποτυχημένες πρακτικές. Σαφώς και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, άλλα να ξέρετε ότι δεν θα είναι χωρίς κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιτυχία χρειάζεται πρόγραμμα, συνέπεια και δράση προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν χρειάζεται δισταγμούς, αναβλητικότητες και ενέργειες στα τυφλά και τα γρήγορα. Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιστρατεύστε τη γλυκύτητά σας και θα έχετε πιο εύκολα καριέρα, κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. Κρατήστε κρυφά αυτά που θέλετε και μη τα διαλαλείτε. Οι ιδέες σας, που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...