Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η Στέλλα ανησυχεί πως ο Άγης θα καταλάβει ότι αυτή...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Η Μαρίνα κι η Χρύσα...

H Άννα Μάσχα αποκαλύπτει: Μετά από 25 χρόνια με αποκατέστησε

H Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες και...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη περνά την πρώτη νύχτα του γάμου της με...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η Χλόη...

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους

Ο Απόστολος Ρουβάς και η αγαπημένη του Φανή Γιαβρίδου...

«Αποκαλυπτική» Αδάμ στο catwalk

Το 43χρονο πρώην top model μαγνήτισε τα φλας σε fashion show στο Μέγαρο Μουσικής με δημιουργία του Γιάννη Τόγκου

Το 43χρονο πρώην top model μαγνήτισε τα φλας σε fashion show στο Μέγαρο Μουσικής με δημιουργία του Γιάννη Τόγκου

Οσα χρόνια κι αν περάσουν, η Εύη Αδάμ θα εξακολουθεί να κόβει την ανάσα, όταν εμφανίζεται στην πασαρέλα. Αυτό ακριβώς συνέβη και προχθές στο Μέγαρο Μουσικής, όπου η Μις Ελλάς 1995 εμφανίστηκε με αποκαλυπτική δημιουργία του Γιάννη Τόγκου, για λογαριασμό του διάσημου οίκου Kathy Heyndels.

από την Τεριάννα Παππά

Η 43χρονη Εύη πήρε μέρος στο event που διοργάνωσε γνωστή εταιρία ειδών κομμωτηρίου, με τη συμμετοχή επτά σχεδιαστών, jewellery designers και κομμωτών, οι οποίοι έντυσαν, στόλισαν και χτένισαν τις επώνυμες -και όχι μόνο- κυρίες στο catwalk.
Φορώντας μακρύ αποκαλυπτικό φόρεμα, με άνοιγμα στο μπούστο και στα πόδια -φανερώνοντας από μέσα ένα μαύρο εσώρουχο-, η Αδάμ απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά και η χάρη της είναι πλέον διαχρονικές.

Αξιοζήλευτη σιλουέτα

Οπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η πρώην εστεμμένη είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, αφού εξακολουθεί να διατηρεί αξιοζήλευτη σιλουέτα και καλλίγραμμα πόδια, τα οποία ούτε οι μπότες που έφταναν έως τον μηρό δεν κατάφεραν να κρύψουν.
Αν και η ίδια έχει αποσυρθεί από τον χώρο της μόδας εδώ και αρκετό καιρό, δεν λέει «όχι» σε έκτακτες συμμετοχές, κυρίως όταν αφορούν προσωπικούς της φίλους.

Να πούμε ότι στην εκδήλωση, η οποία είχε την ονομασία IMATIA, πήραν μέρος και άλλες κυρίες της εγχώριας showbiz, μεταξύ αυτών η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία έκανε εμφάνιση ως ιέρεια στην αρχή του show, όπως και οι δίδυμες δημοσιογράφοι Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη, φορώντας λευκές δημιουργίες.

Τα όμορφα αξεσουάρ της παρουσίασε και η Αντζι Ανδριτσοπούλου, ενώ ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους είδαμε τη Μαρίνα Βερνίκου και τη Νατάσα Ράγιου.

Το event είχε την καλλιτεχνική σφραγίδα του θρυλικού πλέον στιλίστα Κωνσταντίνου Κασπίρη, η έμπνευση προερχόταν από την αρχαία Ελλάδα και σκοπό είχε να δημιουργήσει ένα «σκαλοπάτι» ανάμεσα σε εκείνη και τη σύγχρονη εποχή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

«Kitchen Lab»: Πώς «μεταμορφώνει» ο Άκης τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Ο Άκης Πετρετζίκης, εκτάκτως σήμερα, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen...

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχόπουλου μετά το πολυσυζητημένο εξώδικο στην Οικονομάκου

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Φίλιππο...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...

Celebrities σε… μαγεμένο δάσος

Σε Μαγεμένο Δάσος μεταμορφώθηκε το βραβευμένο με δύο αστέρια...

Ολα τα must items για να… ανθίσει η ντουλάπα σου και να ξεχωρίσεις στο styling

Οσο και αν οι μετεωρολόγοι λένε πως ο καιρός...