Οι Ελληνίδες αναζητούν το σεξ στο fb

Σύμφωνα με έρευνα, το 80% των γυναικών ψάχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα «καλό κρεβάτι», παρακάμπτοντας το φλερτ και το πρώτο ραντεβού

Σύμφωνα με έρευνα, το 80% των γυναικών ψάχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα «καλό κρεβάτι», παρακάμπτοντας το φλερτ και το πρώτο ραντεβού

Τέλος στις βραδινές εξόδους και τις γνωριμίες σε μπαρ για τις Ελληνίδες που… κόβουν δρόμο μέσω διαδικτύου, όπου αναζητούν ένα καλό «κρεβάτι»!

Το facebook και sites γνωριμιών αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή τους, αφού -όπως δηλώνουν σε έρευνες των περιοδικών «Shape» και «Men’s Fitness», και του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας- μέσω αυτών φτάνουν πιο εύκολα στην ερωτική επαφή. Από την άλλη, ο ανδρικός πληθυσμός αναζητάει στο ίντερνετ περισσότερο τις νέες τάσεις σε γκάτζετ!

Το 80% των γυναικών δηλώνει ότι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «κόβει δρόμο» για την ερωτική επαφή, ενώ το ποσοστό είναι χαμηλότερο στους άνδρες, με τρεις στους πέντε να ασπάζονται αυτή την άποψη. «Μια πρώτη λογική εξήγηση σε αυτή τη διαφορά (σ.σ.: μεταξύ ανδρών και γυναικών) είναι ότι οι άνδρες βρίσκουν και σχέσεις εκτός διαδικτύου, αφού παραδοσιακά οίκοι ανοχής και μπαρ με γυναίκες έχουν “εκπαιδεύσει” γενιές ανδρών… στην αταξία. Κάτι που δεν θα κάνουν οι γυναίκες.

Οι γυναίκες παλιά ήθελαν να είναι άπιστες, αλλά δεν μπορούσαν. Τώρα και θέλουν και μπορούν. Το διαδίκτυο είναι ιδανικός τόπος συνάντησης των εραστών, αφού έχει και την αίγλη του προχωρημένου μέσου, που είναι βέβαια» λέει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Αμεση ερωτική επαφή

Η πλειονότητα των απαντήσεων ανέδειξε ως μεγαλύτερο ατού του κυβερνοχώρου την παράκαμψη των πρώτων ραντεβού με αποτέλεσμα την άμεση ερωτική επαφή, γεγονός που καθιστά το διαδίκτυο νούμερο ένα επιλογή των γυναικών και για απιστία! Το 38% των γυναικών και το 46,7% των ανδρών ομολόγησαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με το αντικείμενο του πόθου τους πολύ νωρίτερα λόγω οικειότητας μέσω facebook.

Ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζονται τα δύο φύλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι το έτερον ήμισυ απίστησε. Η γυναίκα, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, είναι εξπέρ στην παρακολούθηση δεδομένων αλά… Σέρλοκ Χολμς. «Ο άνδρας, ανίκανος να βρει πειστήρια, ψάχνει τυφλός το έγκλημα και καταδικάζει χωρίς τεκμήρια» επισημαίνει ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ