Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι VIP «πελάτες» των «Gipsy Kings»

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής με το Rolex και η sexy καλλιτέχνιδα με το μονόπετρο αναμένεται να κληθούν από τις ανακριτικές Αρχές για να δώσουν εξηγήσεις

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής με το Rolex και η sexy καλλιτέχνιδα με το μονόπετρο αναμένεται να κληθούν από τις ανακριτικές Αρχές για να δώσουν εξηγήσεις

Τις αποκαλύψεις για τη δράση του καλά οργανωμένου κυκλώματος Ρομά που «χτυπούσε» σε σπίτια πλουσίων τρέμει η κοσμική Αθήνα, καθώς η έρευνα μεταξύ άλλων και για τους κλεπταποδόχους συνεχίζεται από τις Αρχές. Πασίγνωστοι καλλιτέχνες φέρεται ότι έχουν εξαπατηθεί και υπήρξαν «πελάτες» των «Gispy Kings», έχοντας αγοράσει πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα, θεωρώντας απλά πως ήταν ενέχυρο. Ετσι τώρα είναι προ των θυρών του ανακριτή για εξηγήσεις!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Μία καλλιτέχνιδα και ένας πασίγνωστος τραγουδιστής φέρεται ότι είχαν αγοράσει ή δεχτεί ως δώρο κοσμήματα, τα οποία αποδείχθηκε ότι προέρχονταν από τη δράση των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο τραγουδιστής είχε αγοράσει πριν από δύο χρόνια ένα πανάκριβο χρυσό ρολόι Rolex από κοσμηματοπώλη στο κέντρο των Αθηνών, ο οποίος λειτουργούσε το κατάστημά του και ως ενεχυροδανειστήριο.

f1 78

Ο πελάτης πίστευε ότι το ρολόι προερχόταν από ενεχυρίαση και για τον λόγο αυτόν δεν συνοδευόταν από χαρτιά – ή απλά ο ίδιος ο καταστηματάρχης έτσι του είπε. Αλλωστε το χρυσό Rolex ήταν σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, ενώ το μυαλό του τραγουδιστή δεν πήγε στο κακό, καθώς το κοσμηματοπωλείο είναι κεντρικό και γνωστό.

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πηγές, η καλλίγραμμη τραγουδίστρια δέχτηκε προ μηνών από τον επιχειρηματία σύντροφό της πανάκριβα δώρα: ένα μονόπετρο και ένα μενταγιόν του ίδιου οίκου κοσμημάτων.

Τα δύο κοσμήματα φέρεται ότι είχαν αγοραστεί από κοσμηματοπωλείο του κέντρου των Αθηνών και ο ιδιοκτήτης του είχε συχνές τηλεφωνικές επαφές με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση Αλέξανδρο Αγγλούπα, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος στις Φυλακές Χίου. Τα παραπάνω έχουν προκύψει από την ενδελεχή έρευνα στις υποκλαπείσες από τον υπερκοριό της Ασφάλειας συνομιλίες, όπου γίνονται αναφορές στα ονόματα των δύο καλλιτεχνών από τρίτα πρόσωπα.

Βέβαια, είναι εμφανές ότι οι τραγουδιστές έχουν πέσει και οι ίδιοι θύματα των κλεπταποδόχων της σπείρας, όμως το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να κληθούν από τις Αρχές προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι αγόρασαν κλεμμένα εν αγνοία τους.

f2 161

Σήκωναν χρηματοκιβώτια

Στο μεταξύ, από την πολυσχιδή δράση της συμμορίας Ρομά που λειτουργούσε στα πρότυπα της μαφίας του Κορλεόνε έχει προκύψει ακόμα ένα θέμα, που ακουμπά περιπτώσεις φοροδιαφυγής. Οι Ρομά «επιστήμονες» στις διαρρήξεις, οι οποίοι αποδείχτηκε πως είχαν απόλυτη πληροφόρηση για τα σπίτια που λεηλατούσαν, σε πολλές περιπτώσεις σήκωναν ολόκληρα χρηματοκιβώτια!

Αρκετοί ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών στα βόρεια και τα νότια προάστια της Αττικής είχαν κρυμμένα βιβλιάρια καταθέσεων, κυρίως ξένων τραπεζών, με υπέρογκα χρηματικά ποσά! Από τη στιγμή που η σπείρα εξαρθρώθηκε, αυτά τα βιβλιάρια (όσα δεν είχαν καταστρέψει οι κακοποιοί) πέρασαν στα χέρια των αστυνομικών και κατά συνέπεια των δικαστικών Αρχών. Τις ερχόμενες ημέρες πιθανότατα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τα ποσά που βρέθηκαν στα βιβλιάρια και φέρουν το ονοματεπώνυμό τους. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη λεία από την πολυετή και πολυσχιδή δραστηριότητα της μαφιόζικης συμμορίας, μόνο στο βιβλιάριο καταθέσεων γυναίκας, συγγενικού προσώπου ενός εκ των φερόμενων αρχηγών της σπείρας, βρέθηκαν ποσά που ξεπερνούν τα 3.500.000 ευρώ, τη στιγμή που η ίδια δήλωνε άεργη!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...