Αθανάσιος Νταβλούρος: Ο Θεός έβαλε το χέρι του για τον γιο μου

Ενα 24ωρο μετά το σάλτο του γιου του από γέφυρα κοντά στο σπίτι τους στο Νέο Σούλι Πάτρας, ο πρώην πολιτευτής με τη Ν.Δ. υποστράτηγος ε.α. Αθανάσιος Νταβλούρος μίλησε για τις δύσκολες ώρες

Ενα 24ωρο μετά το σάλτο του γιου του από γέφυρα κοντά στο σπίτι τους στο Νέο Σούλι Πάτρας, ο πρώην πολιτευτής με τη Ν.Δ. υποστράτηγος ε.α. Αθανάσιος Νταβλούρος μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε η οικογένεια και την περίοδο έντονης φόρτισης του 21χρονου: «Εβαλε ο Θεός το χέρι του για να μείνει πάντα δίπλα μου». Ο νεαρός Τηλέμαχος έπεσε στο οδόστρωμα από ύψος τουλάχιστον έξι μέτρων το πρωί της Κυριακής, αλλά γλίτωσε με κατάγματα σε χέρια και λεκάνη και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

«Ευγνωμονώ τον Θεό για το γεγονός ότι πρόκειται για έναν μικρό τραυματισμό, ο οποίος αποκαταστάθηκε άμεσα» είπε ο κ. Νταβλούρος στην «Πελοπόννησο» και συνέχισε: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο 20ήμερο για εμάς.

Ο Τηλέμαχος είναι πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει δύο τρία άσχημα περιστατικά που μας είχαν συμβεί, ένα εκ των οποίων ήταν εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά αφορούσε πρόσωπο με το οποίο ήταν δεμένος. Μου εξήγησε μετά τον τραυματισμό ότι βρέθηκε σε σημείο έντονης φόρτισης, αλλά, ευτυχώς, μέσα σε αυτήν την άσχημη ψυχολογία δεν αντιμετωπίσαμε κάτι χειρότερο. Με τη βοήθεια του Θεού θα το ξεπεράσουμε».

Η είδηση του τραυματισμού του 21χρονου έπεσε σαν κεραυνός στην Πάτρα, ενώ ο Αθανάσιος Νταβλούρος βρισκόταν στην Αθήνα προκειμένου να μεταφέρει πίσω στην Πάτρα τη σύζυγο και την πεθερά του, η οποία υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση στην καρδιά. Νωρίτερα, το ίδιο πρωί, ο πρώην διοικητής Ασφάλειας Πατρών και πρώην βουλευτής είχε ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία με τον γιο του, ευχαριστώντας τους γιατρούς που τον φρόντισαν και όσους στήριξαν την οικογένεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ