Μαθήματα σεξ στους μετανάστες

Το παιχνίδι του φλερτ, ώστε να ρίξουν μια γυναίκα, μαθαίνουν οι μετανάστες

Το παιχνίδι του φλερτ, ώστε να ρίξουν μια γυναίκα, μαθαίνουν οι μετανάστες στη Γερμανία.

Μπορεί η αιτία για τη διοργάνωση τέτοιων μαθημάτων να είναι η συμπεριφορά ορισμένων εξ αυτών εις βάρος γυναικών, αλλά το να υπάρχει μέριμνα ακόμα και για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής τους μάλλον υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Μαθήματα διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις της χώρας από ειδικό, που τους διδάσκει πώς να φλερτάρουν αλλά και πώς να ερεθίζουν σεξουαλικά μια γυναίκα.
Ο Χορστ Βέντζελ βγάζει τα προς το ζην κάνοντας τέτοια μαθήματα, στην προκειμένη περίπτωση όμως εκείνος προσφέρει εθελοντικά τις γνώσεις του, ώστε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η παρουσία περισσότερων από 1.000.000 προσφύγων.

Για να τις ερεθίσουν

Ο 27χρονος τους λέει, για παράδειγμα, πώς να εκμεταλλευτούν την «ωραία» φωνή τους για να ερεθίσουν μια γυναίκα ή πώς να της κάνουν κομπλιμέντο για το άρωμα που φοράει.
Παράλληλα, τους δίνει πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις των δύο φύλων, όπως αυτές είναι αντιληπτές στην Ευρώπη. Και είναι αλήθεια ότι η διαφορά με όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή είναι τεράστια, αφού στον μουσουλμανικό κόσμο τα δικαιώματα των γυναικών συχνά καταπατούνται.

Ο Γερμανός «δάσκαλος» τους παρουσιάζει επίσης τις διαφορές ανάμεσα στον ανδρικό και τον γυναικείο οργασμό, για τις οποίες συνήθως δεν έχουν ιδέα.

Στη διάρκεια των μαθημάτων ο Βέντζελ βγήκε πολλές φορές εκτός εαυτού, αλλά συγκρατήθηκε. Σε μια απ’ αυτές μαθητής είπε πώς θα προσέγγιζε μια γυναίκα: «Ο Θεός σε έπλασε μόνο για μένα. Σ’ αγαπώ, μπορώ να κοιμηθώ στο σπίτι σου;» «Μην τους λέτε ότι τις αγαπάτε, τουλάχιστον όχι το πρώτο τρίμηνο της σχέσης. Στις Γερμανίδες δεν αρέσει να κολλάτε πάνω τους» είπε ο δάσκαλος.

Σίγουρα, ωστόσο, απογοητεύεται κανείς όταν ακούει μετανάστες που έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα να λένε πως θέλουν Δυτικές για φίλες, αλλά για γάμο προτιμούν «δικές τους», ώστε να τηρούν στις παραδόσεις τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ