Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο Κοντομηνάς «σύστησε» τη νέα του σύντροφο!

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία στην παρουσίαση του βιβλίου της Νικολούλη «Ερωτας φονιάς»

Ο πρόεδρος του Αlpha έχει γούστο στις γυναίκες και το απέδειξε προχθές το βράδυ στην Αίγλη Ζαππείου, όπου παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη με τίτλο «Ερωτας φονιάς».

fewrgdr 3Ο ισχυρός άνδρας των media Δημήτρης Κοντομηνάς εμφανίστηκε με μια γοητευτική κυρία στο πλευρό του, η οποία είναι εδώ και μερικούς μήνες η νέα σύντροφός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι Ελληνοαμερικανίδα, 55 ετών, ονομάζεται Λόρι και είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου, η οποία εργαζόταν παλαιότερα στην Ουάσινγκτον όπου και διαμένει, ενώ έχει μια κόρη 30 ετών. Η σικάτη κυρία έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης με τον γνωστό επιχειρηματία, όλο το βράδυ καθόταν δίπλα του, στην πρώτη θέση μάλιστα, του χαμογελούσε συχνά με πολύ οικεία διάθεση, ενώ χειροκρότησε θερμά τη νέα συγγραφική προσπάθεια της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της εκπομπής του Alpha «Φως στο τούνελ».

Ο Δήμος Βερύκιος

Περισσότερες πληροφορίες για τη λυγερόκορμη, ξανθιά, αριστοκρατική κυρία με τα ζεστά, πράσινα μάτια έδωσε χθες ο Δήμος Βερύκιος, που είναι το «δεξί χέρι» του κ. Κοντομηνά, μέσα από την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy day στον Alpha». «Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι πολύ σοβαρή.

Μένει στην Αμερική. Τι νομίζετε; Οτι ο Κοντομηνάς θα έμενε έτσι; Οποιος γυρίζει και μυρίζει έχει και τα τυχερά του. Αμα κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν σου έρχονται. Και η γυναίκα αυτή είναι αξιόλογη. Εχει προϋπηρεσία στην Ουάσινγκτον σε μεγάλα γραφεία και έχει διασυνδέσεις με πολύ σημαντικούς κύκλους.

fewrgdr 4Μάλιστα, η Λόρι μάς έβλεπε χθες το πρωί στην τηλεόραση κι έμαθα ότι είπε για σένα, Σταματίνα, ότι είσαι ωραία κοπέλα, με θετική αύρα» ανέφερε on air ο δημοσιογράφος του καναλιού.

fewrgdr 1Στο πλευρό της Αγγελικής ο κούκλος γιος της

Από το πλευρό της Αγγελικής Νικολούλη στην επίσημη πρώτη του μυθιστορήματος των εκδόσεων Καστανιώτη, που περιέχει στοιχεία θρίλερ και είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος της, ο οποίος πέταξε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να είναι παρών στη σημαντική για εκείνη βραδιά. Ο 32χρονος Κωνσταντίνος Μουσούλης, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και εργάζεται στο Λος Αντζελες, συγκέντρωσε πάνω του τα φλας των φωτογράφων, αφού πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άνδρα. Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος είχε σκηνοθετήσει το διαφημιστικό κλιπάκι του προηγούμενου βιβλίου της Αγγελικής και πως έχει βραβευτεί για κινηματογραφικές δουλειές του στις ΗΠΑ.

Εκτός από τον Κωνσταντίνο, όμως, ο οποίος υποδεχόταν τους καλεσμένους της μητέρας του, στην Αίγλη βρέθηκαν και άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί της στις εκπομπές και τα ρεπορτάζ της. Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, για την επαγγελματική επάρκειά της και τη μαχητικότητά της, ήταν ο βετεράνος του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος και ο έγκριτος ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...