Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Αρπαξαν και τα εσώρουχα του «Τσόρι»

► ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ • Κοσμήματα, μετρητά, ακριβά ρολόγια, κοστούμια, παπούτσια
► Μπήκαν με αντικλείδι ή πασπαρτού

Τη βίλα του Τσόρι, του Αργεντινού σταρ του Ολυμπιακού, έβαλαν στο μάτι το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι μπήκαν σαν κύριοι και του τα πήραν όλα! Ο 35χρονος άσος της μπάλας Αλεχάντρο Ντομίνγκες, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών αγοριών, αντιλήφθηκε την εισβολή όταν επέστρεψε στη μονοκατοικία του στην περιοχή της Βούλας.

ΑΠΟ ΤΟΝ
Θ. Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι του, με αντικλείδι ή πασπαρτού (!), και φέρεται ότι τα… σήκωσαν όλα, όπως μετρητά, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, ενώ πήραν ακόμα και τα ρούχα του, αδειάζοντας σχεδόν όλες τις ντουλάπες!

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», οι τρεις διαρρήκτες που εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οδού Σπερχειού γνώριζαν όχι μόνο ποιος κατοικεί στο σπίτι, αλλά και τι θα βρουν στο εσωτερικό του.

Εκτός αυτού, φαίνεται ότι είχαν πληροφόρηση και για τα συστήματα ασφαλείας της βίλας και συγκεκριμένα για τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προκειμένου να τις αποφύγουν, και κυρίως πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν, «πνίγοντάς» τον μέσα σε έναν κουβά με νερό.

Κανένα ίχνος

Ωστόσο, το κυριότερο είναι πως οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, αφού ειδοποιήθηκαν από τον Τσόρι -ο οποίος βρίσκεται σε γενική δυσμένεια από το προπονητικό team, ωστόσο σε κάθε εμφάνιση οι οπαδοί τον στηρίζουν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του-, διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας -παράθυρα, μπαλκονόπορτες ή στην κεντρική πόρτα- δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Κατά συνέπεια, οι κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους είτε πασπαρτού είτε αντικλείδι. Ετσι, το ερώτημα είναι πού βρήκαν οι εισβολείς το αντίγραφο του κλειδιού για την πόρτα ασφαλείας της μονοκατοικίας του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και όπως διαπιστώθηκε από την επί τόπου έρευνα των αστυνομικών, οι «ποντικοί» μπήκαν στον περίβολο του σπιτιού το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 21.00. Εκείνη την ώρα ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν με την ομάδα, κάτι που ίσως γνώριζαν οι δράστες και για τον λόγο αυτόν επέλεξαν τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για τη «δουλειά».

Εφυγαν ανενόχλητοι

Οι κακοποιοί ερεύνησαν τους χώρους και τελικά άρπαξαν ένα υψηλό χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας και τα περισσότερα ρούχα από την γκαρνταρόμπα του Ντομίνγκες και διέφυγαν ανενόχλητοι.

Η κλοπή διαπιστώθηκε από τον Αργεντινό, που ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Ανδρες του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας και της Σήμανσης ερεύνησαν τη βίλα για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που ίσως άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι διαρρήκτες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...