Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η Ραχήλ Μακρή με «διάφανη» εμφάνιση

Η πρώην βουλευτής και η στιλιστική επιλογή της στο θέατρο Χατζηχρήστου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η πρώην βουλευτής και η στιλιστική επιλογή της στο θέατρο Χατζηχρήστου

Είναι αυτό που νομίζουμε, Ραχήλ μου, και κυρίως αυτό που βλέπουμε; Με διάφανο μπλουζάκι, μέσα από το οποίο διαγράφονταν «τα πάντα όλα», εμφανίστηκε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή στη θεατρική παράσταση «Δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Χαμογελαστή, άνετη και με τα μαλλιά της σε μικρό κότσο, χειροκρότησε τον Σπύρο Μπιμπίλα και την Καίτη Φίνου, που πρωταγωνιστούν στο εν λόγω θεατρικό. Εκεί, στο θέατρο Χατζηχρήστου, απόλαυσαν τα κάλλη της, που τα είχε σε καλή θέα, και οι υπόλοιποι.

Μόνο που, όταν φοράμε διάφανα μαύρα μπλουζάκια ή ζιβάγκο, πιο σικ θα ήταν το εσώρουχο να είναι μαύρο. Δεν χρειάζεται το σουτιέν να βγάζει μάτι! Αλλά τι να κάνουμε, Ραχήλ είναι αυτή!
Λεζάντα: Η Ραχήλ Μακρή χαμογελά στον φωτογραφικό φακό με μαύρο μπλουζάκι και ανοιχτόχρωμο σουτιέν

Η «Μπουμπού» και ο Πελεγρίνης

«Θέατρο» λέγεται ο έρωτας του υφυπουργού Παιδείας Θεοδόση Πελεγρίνη, κι αυτό είναι γνωστό. Την Παρασκευή που έρχεται, λοιπόν, ο ηθοποιός Πελεγρίνης καλεί τους φίλους του στην παρουσίαση του δίτομου έργου του με τίτλο «Θέατρο». Βλέπετε, ο έρωτας και ο βήχας πώς να κρυφτούν; Μία ημέρα πριν, η σύζυγος του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη βγάζει κι εκείνη σε κυκλοφορία το βιβλίο της. «Το όνομά της ήταν Μπουμπού και δεν ήταν συνηθισμένη στη ζέστη» είναι ο τίτλος του παιδικού βιβλίου της Μαρίας Μηταράκη. Την ώρα που ο πρώην υφυπουργός έτρεχε να βρει επενδυτές, η σύζυγός του Μαρία έγραφε παιδικά παραμύθια. Η σύζυγος του βουλευτή Χίου της Ν.Δ. έχει δηλώσει ότι η γέννηση της κόρης της, Ελισάβετ, ήταν η αφορμή για να πλάσει η ίδια παιδικές ιστορίες.

Στόλισαν το γραφείο του Παχατουρίδη

Στόλισαν το γραφείο του δημάρχου μόνα τους. Ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, που σήμερα γιορτάζει και του ευχόμαστε «χρόνια πολλά», δέχθηκε τις φροντίδες των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου για τον στολισμό του δέντρου του. Ο ίδιος για τους μικρούς μαθητές είναι παράδειγμα, όπως δηλώνουν οι δάσκαλοι των παιδιών. Γι’ αυτό και τα παιδιά πήραν τα στολίδια τους και ομόρφυναν το γραφείο του Ανδρέα Παχατουρίδη.

(!)

konstantineas
«Το ψωμί, ψωμάκι» υπερασπίστηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ -και αρτοποιός ο ίδιος- Πέτρος Κωνσταντινέας. Στο νομοσχέδιο για την απλοποίηση της διαδικασίας σύστασης επιχειρήσεων είπε χαριτολογώντας ότι εκείνος, παρότι είναι από την Κορώνη, πορεύεται καθαρά, χωρίς ρουσφέτια. Επιθυμεί, με λίγα λόγια, οι φούρνοι που ανοίγουν να το κάνουν χωρίς μεσολαβητές… «Εσείς» τους είπε, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση «κάνατε δουλειές με το δόγμα “έχω μπάρμπα στην Κορώνη”. Εγώ, παρότι είμαι από την Κορώνη, δεν το ασπάζομαι αυτό».

Υπουργό που να μιλάει για νομοσχέδιο ενάμισι λεπτό πρώτη φορά βλέπουμε! Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης -και Ελληνας του εξωτερικού, κατά δήλωσή του-, Δημήτρης Παπαδημητρίου, μιλώντας στη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί της διευκόλυνσης δημιουργίας επιχειρήσεων, παρότι έμοιαζε να τα… πήρε στο κρανίο, εντούτοις ήταν φοβερά λακωνικός στους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που έθεσαν ζητήματα αδιαφάνειας και «φωτογραφικών» ρυθμίσεων. «Υποδείξεις και μαθήματα ηθικής δεν δέχομαι. Ας μη φαντασιώνονται ορισμένοι θεωρίες συνωμοσίας. Τα θέματα των επενδύσεων είναι το χαρτοφυλάκιό μου και το επιχειρείν θα γίνει χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις». Αυτά είπε και κατέβηκε από το βήμα, μπαίνοντας έτσι στο ελληνικό βιβλίο Γκίνες της Βουλής για τη συντομότερη ομιλία ever!

«Συντροφικός» καβγάς Κρεμαστινού- Λοβέρδου

lovardos kremastinos

«Εγώ διευθύνω, δεν κανονίζετε εσείς τη διαδικασία» φώναζε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, την ώρα που ο Ανδρέας Λοβέρδος απαιτούσε όρθιος να του απαντήσει σε αίτημα που διατύπωσε στην Ολομέλεια. «Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ» συνέχισε ο Α. Λοβέρδος, για να πάρει την απάντηση από τον αντιπρόεδρο Κρεμαστινό: «Ακουσα την άποψή σας, δεν θα την επιβάλετε. Δεν θα γίνει αυτό που λέτε». Το επεισόδιο ήταν «καταπράσινο», δηλαδή ανάμεσα σε δύο πασόκους, και όλοι σχολίαζαν: «Είναι που είναι τρεις κι ο κούκος, δεν μπορούν να τα βρουν κιόλας…» Αλλωστε, η φτώχεια φέρνει γκρίνια.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...