Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Πρεμιέρα με «ντου»!

Οπαδοί του ΠΑΟ πήγαν στην «πρώτη» του Μαρίνου και τα «έψαλαν» άγρια στους Ζέκα και Ιμπάρμπο

Τραγελαφικές καταστάσεις στον Παναθηναϊκό! Εξαγριωμένοι οπαδοί των «πρασίνων» βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και τα «έψαλαν» στους παίκτες. Περίπου 40 ήταν αυτοί που… διαμαρτυρήθηκαν σε έντονο ύφος για τις τραγικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, με αποκορύφωμα το σοκ από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. Τα περισσότερα τα άκουσαν ο Ιμπάρμπο και ο Ζέκα. Μάλιστα, ο πρώτος κατηγορήθηκε για αδιαφορία κι έπεσαν και κάποιες… ψιλές. Στη συνέχεια, οι οπαδοί απευθύνθηκαν στον Μαρίνο Ουζουνίδη λέγοντάς του: «Εχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα στην ομάδα, και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν είναι φυσιολογικά. Για εμάς είσαι… χρεωμένος γι’ αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τη δουλειά σου».

Από την άλλη πλευρά μαγικό ραβδάκι γνωρίζουν ότι δεν έχει, αλλά στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τους μεταμορφώσει αγωνιστικά και μάλιστα άμεσα.

Ο νέος τεχνικός του «Tριφυλλιού» εν όψει της αυριανής μάχης (19.30) με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έχοντας μόλις 48 ώρες στη διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα, έριξε το βάρος στην… ανόρθωση της ψυχολογίας. 

«Οι παίκτες κάνουν τον προπονητή και ο προπονητής κάνει την ομάδα» είναι μία από τις φράσεις που συνηθίζει να χρησιμοποιεί κι αυτή φρόντισε με το «καλημέρα» να δώσει να την καταλάβουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Πιστεύει εξάλλου στις δυνατότητες του ρόστερ, αλλιώς δεν θα αναλάμβανε το «πράσινο» τιμόνι. Το πλεονέκτημα του Εβρίτη τεχνικού σε σύγκριση με τον Ιταλό προκάτοχό του είναι η τακτική προσέγγιση ενός παιχνιδιού αλλά και οι διορθωτικές κινήσεις κατά τη διάρκειά του.

Μία νίκη σε δέκα παιχνίδια

Ενας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός έφτασε στο σημείο να μετρά μόλις μία νίκη στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις του ήταν οι λανθασμένες και καθυστερημένες αντιδράσεις του Στραματσόνι από τον πάγκο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε όλα τα ματς της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που προηγήθηκαν στο σκορ οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Ο Ουζουνίδης έχει τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Χωρίς σωστή τακτική δεν μπορείς να χτίσεις ολοκληρωμένες ομάδες. Το ποδόσφαιρο, όμως, δεν είναι μόνο θεωρία. Συχνά αστάθμητοι παράγοντες καθορίζουν την επιτυχία. Επομένως, κανένας δεν μπορεί να αγνοεί τον παράγοντα τύχη. Σημειωτέον ότι η τύχη βοηθάει τους ικανούς και τους καθιερώνει». Ο 47χρονος επέστρεψε στο «τριφύλλι» έπειτα από 19 χρόνια, για να πετύχει, ωστόσο δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...