Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νέα μαρτυρία «δείχνει» φόνο

Το τροχαίο στο Αγρίνιο με θύμα τον 20χρονο Δ. Τσινιά, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μία γυναίκα στην εκπομπή της Νικολούλη, ήταν προμελετημένο έγκλημα

Το τροχαίο στο Αγρίνιο με θύμα τον 20χρονο Δ. Τσινιά, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μία γυναίκα στην εκπομπή της Νικολούλη, ήταν προμελετημένο έγκλημα

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 20χρονου Δημήτρη Τσινιά στο Αγρίνιο, που, ως τώρα, έδειχνε να οφείλεται σε τροχαίο δυστύχημα, προκαλεί μια νέα κατάθεση στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής.

Οι αποκαλύψεις μιας γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού οδηγούν πλέον τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος νεαρός έπεσε θύμα προμελετημένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η μάρτυρας στο «Φως στο τούνελ», την ώρα που συνέβη το περιστατικό καθόταν σε ένα σημείο όπου ήταν ορατή η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο του τούνελ της πόλης. Στην αρχή άκουσε δύο διαδοχικούς έντονους θορύβους και κάποιον άνδρα να αποκαλεί έναν άλλον «μ…κα». Η μάρτυρας σηκώθηκε από εκεί όπου καθόταν και είδε ένα σκούρου χρώματος τζιπ ακινητοποιημένο με αναμμένη τη μηχανή.

«Το αμάξι είχε χτυπήσει το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Μου έκανε εντύπωση ότι, αν και φαινόταν πως κάποιος ήταν μέσα στο αμάξι, δεν κατέβηκε στον δρόμο για να βοηθήσει τον τραυματία. Υστερα από λίγο, το τζιπ έφυγε από το σημείο, χωρίς όμως να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα» υποστήριξε η γυναίκα, που τέθηκε στη διάθεση των Αρχών.

Η πρώτη μαρτυρία που αμφισβήτησε το σκηνικό του τροχαίου είχε δοθεί στις αρχές της περασμένης άνοιξης από έναν μάρτυρα που βρισκόταν κοντά στο σημείο, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, άκουσε τον ήχο της μηχανής του 20χρονου, αλλά και ενός αυτοκινήτου, που έβγαιναν μαζί από το τούνελ το οποίο βρίσκεται στην περιοχή. Οπως είπε, το αυτοκίνητο εμβόλισε τη μηχανή, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να εκτιναχθεί και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το ίδιο το θύμα, πάντως, είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη του ότι είχε δεχθεί επίθεση από μια ομάδα «σκληρών», που εκμεταλλεύονταν μια γνωστή του την οποία ήθελε να προστατέψει. Ο δικηγόρος της οικογένειας Χρήστος Ανδριάς ανέφερε ότι, μετά τις αποκαλύψεις και τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια για ανθρωποκτονία, η Εισαγγελία αποδέχτηκε την εμπλοκή άλλου οχήματος και οι έρευνες κινούνται πλέον προς αυτήν την κατεύθυνση.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...