Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίστε να μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν

ΚΡΙΟΣ: Μια ανέλπιστη αισθηματική σχέση θα καλύψει όλα τα συναισθηματικά κενά σας. Μην αμελήσετε την ομορφιά σας, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε στις τάσεις που κυριαρχούν. Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο αν συγκρατήσετε τα νεύρα σας θα μπορέσετε να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάποιες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να μελετήσετε εκ νέου τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε κάνει. Πρέπει να θυμάστε πως η τόλμη είναι αρετή, αλλά η βιασύνη ελάττωμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδά σας, γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό και θα έχετε πρόοδο στις υποθέσεις σας. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε, αλλά μη ζείτε με τους περιορισμούς που σας επιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει στα άκρα. Προσαρμοστείτε στο κλίμα της εποχής, ακόμα κι αν είναι αντίθετο στις αρχές σας. Απαλλαγείτε από το στρες που έχετε βελτιώνοντας τις συνθήκες στον χώρο εργασίας σας.

ΛΕΩΝ: Πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν και μην αντιδράτε απότομα στη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι συνθήκες εργασίας που θα διαμορφωθούν θα σας ικανοποιήσουν. Μη γίνεστε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίστε να μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Χρειάζεται να επισπεύσετε τις προσπάθειές σας σε υποθέσεις που είχατε παραμελήσει, ώστε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά από την προσπάθεια που καταβάλλετε για να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Δεν είναι καθόλου εύκολη η επίτευξη του στόχου που έχετε βάλει και το ξέρετε. Τσεκάρετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί σημαντικά από εξωτερικά γεγονότα και ίσως αυτό αποτελέσει την αφορμή για να βγάλετε προς τα έξω την παραπονιάρικη πλευρά του εαυτού σας, που την κρύβατε. Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τις επιπόλαιες αποφάσεις που παίρνετε, εκτός του ότι ταλαιπωρείτε και άλλα άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα, βάζετε σε δοκιμασία και τον οργανισμό σας. Αρκετά πράγματα που συμβαίνουν στο στενό περιβάλλον σας θα εξακολουθούν να σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη σας στον τομέα των συνεργασιών θα είναι αυξημένη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Αποφύγετε να βγάζετε προς τα έξω ένα ιδιότροπο πρόσωπο. Προσέξτε τις συνεργασίες σας με ισχυρογνώμονες ανθρώπους, γιατί τελικά θα οδηγήσουν σε καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διστάζετε να παραδεχτείτε στα οικεία σας πρόσωπα ή στους συνεργάτες σας τους φόβους και τις ανησυχίες σας, γι’ αυτό νιώθετε συχνά ότι απειλείστε από τις γενικότερες εξελίξεις. Θα βοηθηθείτε από τις περιστάσεις κι ας μην είναι όσο ευνοϊκές θα θέλατε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε αγορές ή να σπαταλήσετε χρήματα, εάν κάτι τέτοιο δεν κρίνεται απολύτως απαραίτητο. Αρκετό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο αισθηματικός τομέας σας, αλλά όσοι είστε δεσμευμένοι θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν ακόμα εμπόδια στη σχέση σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...