Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το μακάβριο τηλεφώνημα στον πατέρα του ειδικού φρουρού που θάφτηκε σε μπάζα...

Ο βίαιος θάνατος του ειδικού φρουρού μέσα στα μπάζα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε...

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

16 φρουροί για το δεξί χέρι του Τσίπρα

Σάλος αντιδράσεων με τη μετακίνηση αστυνομικών και τις προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων για το «Μέγαρο Μαξίμου» της Θεσσαλονίκης

Σάλος αντιδράσεων με τη μετακίνηση αστυνομικών και τις προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων για το «Μέγαρο Μαξίμου» της Θεσσαλονίκης

Δεν λένε να κοπάσουν τα προβλήματα, τα αρνητικά δημοσιεύματα αλλά και οι αντιδράσεις για την 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία έχει τεθεί επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Ενα γραφείο που μπορεί να συστήθηκε εδώ και μόλις οκτώ ημέρες, όμως για την προστασία του αποσπάστηκαν ήδη σε αυτό ουκ ολίγοι αστυνομικοί.

Με την εγκληματικότητα να τραβά την ανηφόρα στην πόλη, με τη Ροτόντα και τα 11 hot spots στην ευρύτερη περιοχή να αντιμετωπίζουν μεγάλες ελλείψεις, 16 (!) αστυνομικοί μετακινήθηκαν ήδη στην υπηρεσία φύλαξης του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης εξαιτίας της λειτουργίας του «Μεγάρου Μαξίμου στον Βορρά», γεγονός που προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις.

Ο αστυνομικός συνδικαλιστικός φορέας Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι η μετακίνηση των αστυνομικών πραγματοποιείται την ώρα που το κτίριο φυλάσσεται καθημερινά σε 24ωρη βάση από δεκάδες αστυνομικούς και η επιτήρησή του από εποχούμενες περιπολίες είναι έντονη και επαρκής. «Ως συνδικαλιστικό κίνημα, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στη διαμαρτυρία για όλα τα παραπάνω, τα οποία προκαλούν την έντονη δυσαρέσκεια των εργαζομένων συναδέλφων μας. Ετσι ώστε να μην απομακρυνθεί ούτε ένας συνάδελφος από μάχιμη υπηρεσία, αφού πραγματικά οι περισσότερες υπηρεσίες μας στενάζουν καθημερινά λόγω των ελλείψεων» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑ.

Στην είσοδο

Την ίδια στιγμή, το Διοικητήριο θυμίζει… αεροδρόμιο, με τους ελέγχους στο «μπες βγες» του υπουργείου να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στην είσοδο της αυλής, στην είσοδο του κτιρίου και στον προθάλαμο του πρωθυπουργικού γραφείου!

Ταυτόχρονα άρχισαν και οι προσλήψεις… μετακλητών υπαλλήλων, που προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον της κυρίας Νοτοπούλου. Πρόκειται για τον δικηγόρο και μέλος του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ Γιάννη Αντωνιάδη, ο οποίος, όπως και η κυρία Νοτοπούλου, είχε ενεργή συμμετοχή στην εκστρατεία «Σώστε το νερό», και για τη νεαρή ψυχολόγο Κατερίνα Μαυρίδου, η οποία υπήρξε συμφοιτήτρια με την κυρία Νοτοπούλου στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ και εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή κατά την επίσκεψη που έκαναν στο Διοικητήριο ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Στα ενδιαφέροντα των πρώτων ημερών της κυρίας Νοτοπούλου είναι και η πληροφορία που δημοσιεύτηκε ότι η ίδια είχε προσληφθεί με τρίμηνη σύμβαση στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο του 2012, όταν ήταν δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης, με κύρια υποχρέωση «την αποκομιδή των απορριμμάτων ή το σάρωμα των οδών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων της πόλης, σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμόδιου επόπτη, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...