Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Από μικρή άρχισε τις κουμπαριές

Η 13χρονη Δάφνη Μητσοτάκη (το στερνοπούλι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας) έγινε νονά για πρώτη φορά!

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η 13χρονη Δάφνη Μητσοτάκη (το στερνοπούλι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας) έγινε νονά για πρώτη φορά!

«Πρώτη φορά νονά» λέει για την κόρη του Δάφνη, που βάφτισε μωράκι, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Παραφράζοντας τον τίτλο του βιβλίου του Νίκου Παπανδρέου, ο Κυριάκος περιέγραψε με δυο κουβέντες το ευτυχές για εκείνον γεγονός. Η μικρή και αγαπημένη του προέδρου, αφού είναι το στερνοπούλι του, ντύθηκε δεσποινιδούλα και χωρίς φόβο κράτησε το παιδάκι στην αγκαλιά της, αφού προηγουμένως του έβαλε το λαδάκι.

Η νεοφώτιστη είναι εγγονή της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και πήρε το όνομα της νονάς της, δηλαδή Δάφνη junior. Η βάπτιση έγινε στο Παρίσι, στην ορθόδοξη εκκλησία όπου βαπτίστηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με λίγα λόγια, η 13χρονη Δάφνη μπήκε από πολύ νωρίς στις κουμπαριές, δηλαδή στην παλαιά και γνώριμη τέχνη του Μητσοτακέικου.

Οι Τούρκοι «κολλητοί» του κοσμοπολίτη ΓΑΠ

gap

Από το Σαν Φρανσίσκο, όπου ήταν προ ημερών, βρέθηκε πλάι στον Ταγίπ Ερντογάν.
Φυσικά, ποιος άλλος εκτός από τον κοσμοπολίτη Γιώργο Παπανδρέου; Ο πρώην πρωθυπουργός, λοιπόν, πήγε στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου «Αμπντουλάχ Γκιουλ» στην Καισάρεια, έπειτα από προσωπική πρόσκληση του πρώην προέδρου της Τουρκίας. Εκεί ήταν ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο πρόεδρος Ερντογάν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε, όπως ο ίδιος μας πληροφορεί, την ευκαιρία να μιλήσει για τον σεβασμό των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και τη συνέχιση της πολιτικής του αλληλοσεβασμού, που εγκαινίασε με τον Ισμαΐλ Τζεμ. Κάτι είναι κι αυτό στις μέρες που ζούμε! Τουλάχιστον, μήπως θυμηθούν οι Τούρκοι τα ζεϊμπέκικα του Γιώργου…

«Αγιοβασιλίτσα» στο Ορεστικό η Μαρία Αντωνίουmaria antonioy me to rige mple kapelo

Ντύθηκε… Αγιοβασιλίτσα η βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η βουλευτής βρέθηκε στο Αργος Ορεστικό και στη Νέα Ζούζουλη Μανιάκων, όπου και άναψε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Μπορεί στην Αθήνα για το άναμμα των πολυτελών δέντρων να διαγκωνίζονται διαχρονικώς η Ελένη Μενεγάκη με τη Φαίη Σκορδά, στις επαρχίες όμως οι σταρ είναι οι βουλευτές. Οι δήμαρχοι σφάζονται στην ποδιά τους, κι αυτές τις άγιες μέρες δεν προλαβαίνουν να ανάβουν… φωτάκια!

(!)

0776 dionisis stamenitis georgia stameniti georgia samara 1122016Τη Μαρία Δουρίδα – Μηταράκη (σύζυγος του Νότη Μηταράκη) τίμησε με την παρουσία της στην παρουσίαση του παραμυθιού της η Γεωργία Σαμαρά (φωτό).

Είναι μία από τις σπάνιες εμφανίσεις που κάνει η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η οποία δεν συνηθίζει να εκτίθεται στα media.

Γνωρίζει άριστα τα ελληνοαμερικανικά 

adelfia katsantoni

Λίγο μετά την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ, ο Ελληνοαμερικανός Θωμάς Κατσιαντώνης, βουλευτής των Δημοκρατικών για πέμπτη συνεχή θητεία, βρέθηκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Μαζί με τον αδελφό του, βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Γιώργο Κατσιαντώνη, πήραν μέρος στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για τον Ελληνισμό της Διασποράς – ο Θωμάς Κατσιαντώνης ως πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ).

Τα δυο αδέλφια, πάντα αχώριστα, κάθονταν δίπλα δίπλα στα έδρανα του αμερικανικού Κοινοβουλίου, στο κόμμα των Δημοκρατικών, ώσπου ο Γιώργος γύρισε στην Ελλάδα. Ο Θωμάς λοιπόν, που γνωρίζει τα ελληνοαμερικανικά, ισχυρίζεται ότι η αμερικανική πολιτική μάλλον θα παραμείνει ίδια και επί Τραμπ, με μια μικρή… εθνικιστική κλίση! Ιδωμεν…

Η απίστευτη γκάφα της Ελένης Αυλωνίτου που «ανακάλυψε» την «Κυρά της ΤΩ»

avloniti

«Τι Λοζάνη, τι Κοζάνη, χιόνια η μια και χιόνια η άλλη». Η Ελένη Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο ακριτικό νησάκι της Ρω και ανακάλυψε την… Τω! Σε ανάρτησή της στο facebook η βουλευτής, που επισκέφτηκε με τον Πάνο Καμμένο το Καστελόριζο, τη Ρω και τη Στρογγύλη, ανέβασε μια φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα:

«Πατήσαμε στην ακριτική ΤΩ»! Και αν κάποιοι καλοί άνθρωποι πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα λαθάκι κατά την πληκτρολόγηση, η επόμενη ανάρτησή της διέλυσε κάθε αμφιβολία… «Μετά το τρισάγιο στη μνήμη της Κυράς της ΤΩ και την κατάθεση στεφάνου» έγραψε, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον δεν είχε ακούσει ποτέ ούτε καν για την Κυρά της Ρω, που επί 40 χρόνια (από το 1943 ως τον θάνατό της) ύψωνε την ελληνική σημαία στην ακριτική νησίδα κάθε πρωί και την κατέβαζε με τη δύση του ήλιου. Τι να πει κανείς για το μυαλό της αλληνής; Κι ύστερα θέλουν να επιμένουν να κυβερνούν!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...