Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Πού χάθηκε η «Σούλα» από τους «Αυθαίρετους»

► Ο ρόλος της Σούλας στους «Αυθαίρετους» και οι συνεργασίες στο θεατρικό σανίδι
► Η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, οι δύο κόρες της και το παράπονο

Εκτός των τηλεοπτικών πλατό παρά τη δική της θέληση

Αν και έχει τη στόφα της κωμικής ηθοποιού, η ερμηνεία της στην παράσταση «Οσκαρ» πριν από δύο χρόνια ανέδειξε την γκάμα του ρεπερτορίου στο οποίο μπορεί να ελιχθεί, μεταβαίνοντας με άνεση από το γέλιο στο κλάμα και κάνοντας τον θεατή μέρος του δικού της θεατρικού ή τηλεοπτικού μικρόκοσμου.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 

Αν και η Νατάσα Τσακαρισιάνου είχε διακριθεί μέσα από την τηλεοπτική παραγωγή του Mega «Οι αυθαίρετοι» -η οποία πήρε τη 10η θέση στην κατηγορία «αγαπημένη κωμική σειρά» στην online ψηφοφορία που έκανε το t3w45tw45tewg 1κανάλι για τα 20 χρόνια λειτουργίας του-, η «Σούλα» τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση. «Φέτος κάθομαι. Φροντίζουν να με έχουν ξεκούραστη. Με την τηλεόραση κόψαμε σχέσεις εδώ και χρόνια» λέει η ίδια.

Ωστόσο, η παρουσία της στο θέατρο επιτρέπει σε όλους όσοι θέλουν να την απολαύσουν να υποδύεται ρόλους κωμικούς ή δραματικούς. Πέρυσι πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Στάθη Ψάλτη στο έργο «Δεν έχουν Τσίπρα πάνω τους», το οποίο έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ στο τέλος της σεζόν ανέβηκε στο θέατρο Χατζηχρήστου. Από Παρασκευή έως Κυριακή «χρέος» δικό της αλλά και όλου του θιάσου ήταν να μοιράζουν γέλιο στο κοινό, που το έχει πλέον περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

Πάντως το τηλέφωνό της εξακολουθεί να χτυπάει κι εκείνη να δέχεται προτάσεις για συνεργασίες, όπως συνέβη και φέτος. «Μου έκαναν πρόταση να δουλέψω θεατρικά, αλλά, κατά τη γνώμη μου, καλό είναι, όταν δουλεύεις, να πληρώνεσαι. Το έκανα στο παρελθόν και δεν μπορώ να το ξανακάνω» λέει με απόλυτη ειλικρίνεια η ηθοποιός, η οποία εξηγεί γιατί απέχει από τη μικρή οθόνη. «Μου στερούν τη χαρά να βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά που δεν την κάνω μόνο από αγάπη, αλλά επειδή είμαι τρελή γι’ αυτήν! Μπορώ να παίξω και κωμικούς αλλά και δραματικούς ρόλους».

Εξαιρετικές κριτικές

Ωστόσο, το βιογραφικό της είναι γεμάτο από εξαιρετικές θεατρικές δουλειές, οι οποίες έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές όχι μόνο από τους θεατές αλλά και από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Αλλωστε, η είσοδός της στην υποκριτική έγινε στο Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου παίζοντας σε σπουδαίες παραγωγές όπως «Ερωτόκριτος», «Λυσιστράτη», «Πλούτος» και «Ταρτούφος».

Στη συνέχεια αφέθηκε στη σκηνοθετική μαεστρία του Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος την έβαλε στον κόσμο της κωμωδίας. Η συνεργασία τους απογειώθηκε με το έργο «Της Ελλάδος το κάγκελο», που παιζόταν στο θέατρο Σμαρούλα. Θρυλική έχει μείνει μάλιστα η ουρά των θεατών που από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας έφτανε έως την Πατησίων.

Επειτα στη ζωή της μπήκε το θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου, όμως η Νατάσα έγινε πιο γνωστή μέσα από την τηλεόραση και το σίριαλ «Οι αυθαίρετοι», του οποίου δημιουργός ήταν ο Βασίλης Νεμέας, ενώ το σκηνοθετούσε ο Νίκος Κουτελιδάκης. «Ηταν μια καταπληκτική σειρά και στον Νίκο χρωστάω πολλά γιατί ο ρόλος της Σούλας με καθιέρωσε» λέει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Η παραγωγή πρόβαλλε τις καθημερινές σχέσεις των γειτόνων, όμως έχει την πιο κακή μοίρα, γιατί στις επαναλήψεις δεν τη βάζουν συχνά. Ακόμη και σήμερα ο κόσμος με σταματάει -μικροί και μεγάλοι- και μου μιλά για την ηρωίδα μου, αλλά και το σίριαλ. Η αλήθεια είναι πως είχε ένα καταπληκτικό καστ, έπαιζαν ηθοποιάρες, με τον Χρήστο Βαλαβανίδη (σ.σ.: ήταν ο τηλεοπτικός της σύζυγος) είχαμε κάνει ένα καταπληκτικό δίδυμο, ενώ πολλοί συνάδελφοι, οι οποίοι κάνουν σήμερα καριέρα, είχαν συμμετάσχει ως guests».

Ωστόσο, η πρώτη δουλειά της στην τηλεόραση ήταν το σίριαλ «Το μυθιστόρημα των τεσσάρων» στην τότε ΥΕΝΕΔ, ακολούθησαν άλλες παραγωγές, μέχρι που το 1985 συμμετείχε στη θρυλική σειρά «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του» στην ΕΡΤ2, όπου υποδύθηκε τη γραμματέα του Κώστα Βουτσά. Μετά τους «Αυθαίρετους» και αρκετά χρόνια μετά πήρε μέρος στις παραγωγές του μεγάλου καναλιού «Το κόκκινο δωμάτιο» και «Επτά θανάσιμες πεθερές». Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται και συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και βιντεοκασέτες.

Παρακολουθεί τις «Εξι αδερφές»

Σήμερα, έχοντας ελεύθερο χρόνο, της αρέσει να παρακολουθεί το σίριαλ «Εξι αδερφές» της κρατικής τηλεόρασης. «Είναι μια πολύ καλή παραγωγή, με εκπληκτικούς ηθοποιούς, οι οποίοι δείχνουν πως έχουν τον ρόλο στο τσεπάκι τους. Οι υπεύθυνοι έχουν προσέξει πολύ και την ενδυματολογία. Θεωρώ ότι πρέπει να βλέπουμε τέτοιες δουλειές, άλλωστε, κατά τη γνώμη μου, ο καλλιτέχνης πρέπει να βάζει τον πήχη ψηλά και όχι να τυποποιείται σε ρόλους».

Η ηρεμία στη ζωή της ηθοποιού, ωστόσο, προέρχεται κυρίως από τη γαλήνια οικογενειακή ζωή στο πλευρό του συζύγου της Τάσου Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι κτηνίατρος. Το ζευγάρι συναντήθηκε όταν η Νατάσα συνεργαζόταν με την Ελεύθερη Σκηνή, αρκετά νωρίς στην καριέρα της, ωστόσο κατάλαβαν αμέσως ότι ταιριάζουν, γι’ αυτό και αποφάσισαν σε σύντομο διάστημα να παντρευτούν. Η Νατάσα και ο Τάσος έχουν δύο κόρες, που ολοκληρώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία, την Ειρήνη και τη Γλυκερία. Η πρώτη ζει στο Λονδίνο, ενώ η δεύτερη ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, σπουδάζοντας στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...