Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ετοιμοι για «εκτόξευση»

Η «Espresso» τρύπωσε χθες στα άδυτα του εντυπωσιακού και πολυδάπανου «διαστημικού» στούντιο που, από την ερχόμενη Κυριακή, θα φιλοξενεί το νέο μουσικό τάλεντ σόου του ΑΝΤ1

Χθες το μεσημέρι η «Espresso» ήταν στο «διαστημικό» Στούντιο Κάπα στην Παλλήνη, έτοιμη… να εκτοξευθεί. Η νέα έδρα του μουσικού τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 «Rising Star» -που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή στις 21.00- θύμιζε το διαστημόπλοιο «Enterprise» της ταινίας «Star Trek».

Πραγματικά, τέτοιο πολυδάπανο τηλεοπτικό στούντιο χωρητικότητας 500 ατόμων, όπου στη σκηνή κυριαρχεί ένας τοίχος «θηρίο» βάρους 2,5 τόνων, χωρισμένος σε 1.300 οθόνες, δεν έχει δημιουργηθεί ξανά για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Καλομοίρα ζήτησαν από τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στη διαφορετική ξενάγηση να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή Rising Star Greece στα κινητά τους και να ανεβάσουν όλοι μαζί (με την ψηφοφορία τους) τον τοίχο. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η ψηφοφορία των τηλεοπτικών συντακτών έφτασε στο 70% και ο τοίχος ανέβηκε. Τότε εμφανίστηκαν καθισμένοι σε σκαμπό οι κριτές του σόου Κώστας Μακεδόνας, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Μάστορας.

Ο Αντώνης Ρέμος αμέσως μας έβαλε στο κλίμα των οντισιόν, καθώς η παραγωγή είδε περισσότερους από 5.000 τραγουδιστές, ενώ από τα μάτια των τεσσάρων κριτών πέρασαν 250 αστέρια (ακόμη και πιτσιρίκια 14 χρόνων) με καλές φωνές.

Η επιτροπή

Οι ακροάσεις έλαβαν χώρα σε ένα οινοποιείο στα Μεσόγεια και πολλές φορές κρατούσαν έως τα ξημερώματα, με τους κριτές να πίνουν κανένα ποτηράκι, για να πάρουν δύναμη. «Aν ξεκινούσε το σόου και είχα αρνηθεί στον Τζώνη Καλημέρη, θα είχα στενοχωρηθεί, τώρα μάλιστα που βλέπω και το στούντιο» υπογράμμισε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Ημουν ο τελευταίος που είπα το “ναι” στον ΑΝΤ1, όταν έμαθα και τη σύσταση της επιτροπής».

Φυσικά ο Αντώνης Ρέμος ρωτήθηκε για το αν είδε το «Voice» στον Σκάι και χαριτολογώντας ρώτησε «Το ακατονόμαστο;», με τους κριτές να βάζουν τα γέλια.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το έχει δει και παρατήρησε ότι στο «Voice» του ΑΝΤ1 όλοι οι κριτές ήταν μια παρέα, ενώ στου Σκάι φαίνεται ότι υπάρχουν δύο ομάδες. Ο Ρουβάς και η Παπαρίζου η μία και ο Μαραβέγιας με τον Μουζουράκη η άλλη.

tgw45twertg 2Το app που βάζει στο «παιχνίδι» τον τηλεθεατή

O Γιώργος Λιάγκας και η Καλομοίρα τόνισαν ότι το «Rising Star» είναι ένα αξιοκρατικό παιχνίδι, που δίνει τη δυνατότητα στον τηλεθεατή να ψηφίσει μόνο μία φορά τον παίκτη της αρεσκείας του, μέσα από το κινητό του για να ανέβει ο τοίχος (φωτό).

Ο τηλεθεατής θα πρέπει να είναι χρήστης του facebook, του twitter και του google, και να έχει κατεβάσει τη δωρεάν εφαρμογή Rising Star Greece. Να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή δίνει συνολικά το 28% της ψηφοφορίας (7% ο κάθε κριτής) σε αυτές τις 18 ζωντανές εκπομπές.

Ομως, για να ανέβει ο τοίχος, θέλει το 70%, ποσοστό που συμπληρώνεται από το κοινό. Μάλιστα, όποιος τηλεθεατής ψηφίσει μπορεί να δει το πρόσωπό του στον γυάλινο τοίχο μέσω των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία. Ωστόσο, αν μια φωνή αρέσει πολύ σε έναν κριτή, έχει το δικαίωμα (για μόνο μία φορά) να περάσει έναν παίκτη στην επόμενη φάση και ας μην έχει σηκωθεί ο τοίχος από το κοινό.

Ο Κώστας Μακεδόνας υπερθεμάτισε, λέγοντας ότι το «Rising Star» διαφέρει από όλα τα άλλα τα παιχνίδια, γιατί οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι σταρ σε όλα τους και όχι μόνο στη φωνή.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...