Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προκαλέσετε την τύχη σας προβαίνοντας σε έξοδα που υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδά σας, γιατί θα…

ΚΡΙΟΣ: Αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό τομέα θα θελήσετε να κάνετε οι περισσότεροι, αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που έχετε κάνει για να πετύχετε τους στόχους σας. Ενισχύεται η αισιοδοξία σας, αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλό θα ήταν πριν ανακοινώσετε τα νέα σχέδια που έχετε καταστρώσει να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Είναι καιρός να αρχίσετε να αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προκαλέσετε την τύχη σας προβαίνοντας σε έξοδα που υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδά σας, γιατί θα δυσκολέψετε την κατάστασή σας χωρίς λόγο και αιτία. Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς κάνοντας μια ψύχραιμη απογραφή των πράξεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας και να τις θέσετε σε νέες βάσεις, που θα έχουν ως κύρια στοιχεία την ειλικρίνεια και τη συζήτηση. Χρειάζεται να αποκτήσετε σαφέστερη ιδέα για το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Χτίστε τη ζωή σας έτσι που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει να εκφράζετε τον εαυτό σας, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια και τις αντοχές όσων βρίσκονται δίπλα σας. Προκαλέστε τον εαυτό σας, ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά αισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι αναθεωρήστε τις έννοιες του εγώ και του εσύ για να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες σας. Ξεπεράστε κάποια σενάρια που έχετε πλάσει χωρίς λόγο και παραδεχτείτε ότι η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι το συνεχές κυνήγι του συντρόφου σας σας αδρανοποιεί και σας διαλύει, αφού η ερωτική ζωή σας επηρεάζει έντονα την εξέλιξή σας και γίνεται αρκετά συχνά τροχοπέδη σε άλλους τομείς, που θα μπορούσαν να προχωρήσουν πολύ θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σπεύσετε να κάνετε το λάθος να μπείτε σε μια σχέση, έστω και περιστασιακή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσετε τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο, γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να μειώσετε την αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκεφτείτε λογικά και αφήστε κατά μέρος τις παράτολμες κινήσεις και τους ηρωισμούς, εκτός αν στα άμεσα σχέδιά σας είναι να καταστρέψετε την προσωπική σας ζωή και να βάλετε στο κεφάλι σας μπελάδες. Ερχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αρχίσετε να βλέπετε τα θετικά σημεία της συντροφικής ζωής και ίσως στενοχωρηθείτε για τον χρόνο που αφήσατε να περάσει και δεν τον εκμεταλλευτήκατε σωστά. Εκτιμήστε όσα σας προσφέρει η σχέση σας και σταματήστε να παιδεύετε το μυαλό σας με αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επεξεργαστείτε αυτά που επιθυμείτε και όσα αποστρέφεστε για να βγάλετε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Δημιουργήστε όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα, πλησιάστε τον σύντροφό σας και εκφράστε του διακριτικά τις επιθυμίες που αφορούν και τους δυο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεδιπλώστε λίγο τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας, γιατί είναι ένας από τους πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας. Μάθετε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η επίδειξη πνεύματος και δύναμης κάνει τον σύντροφό σας να αισθάνεται κατώτερος από εσάς.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....