Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα παραγωγής και διακίνησης αναβολικών χαπιών

Μεγάλη έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα για την εξάρθρωση ενός πολυδαίδαλου κυκλώματος παρασκευής και διακίνησης (εντός και εκτός συνόρων) πλήθους αναβολικών χαπιών! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας βρέθηκαν μπροστά σε ένα από τα πλέον σύγχρονα παρασκευαστήρια αναβολικών χαπιών, ενώ ανάμεσα στους ήδη συλληφθέντες φέρεται ότι είναι χημικοί που ουσιαστικά είχαν ριχτεί στην παρασκευή των χαπιών, αλλά και ένας αστυνομικός ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετεί σε υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής.

Οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας έπειτα από πολύμηνες έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν σε Αθήνα και περιφέρεια τους χώρους όπου «μαγειρεύονταν» τα αναβολικά και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατάσχεσαν τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό τους, αλλά και εκατοντάδες χάπια.

Η διακίνηση φέρεται ότι γινόταν κυρίως μέσω του διαδικτύου και η σπείρα είχε δημιουργήσει ένα ολόκληρο σύστημα αποστολής των «προϊόντων» σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα μέλη του κυκλώματος διέθεταν ακόμα και τραπεζικούς λογαριασμούς, ίσως με ανύπαρκτα στοιχεία ή στοιχεία «τρίτων» προσώπων, προκειμένου να εισπράττουν τα ποσά από τη διακίνηση.

Οσον αφορά την εμπλοκή του αστυνομικού, οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας φαίνεται ότι έχουν στα χέρια τους ηχογραφημένες συνομιλίες από τον υπερκοριό της ΕΛ.ΑΣ., στις οποίες συνομιλεί με φερόμενα μέλη του κυκλώματος. Παράλληλα, στο σπίτι του αστυνομικού στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους συναδέλφους του και τα στοιχεία που έχουν βρεθεί έχουν ήδη διαβιβαστεί στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, προκειμένου να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα. Η μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας ήταν μέχρι αργά χθες το βράδυ σε πλήρη εξέλιξη και όταν πια οι έρευνες ολοκληρωθούν αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ