Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Το τραγούδι του Αδωνη Γεωργιάδη

Αποκάλυψη Μανωλίδου σε εβδομαδιαία εκπομπή ότι για τον αγαπημένο της συνέθεσε ένα λυρικό έργο!

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Αποκάλυψη Μανωλίδου σε εβδομαδιαία εκπομπή ότι για τον αγαπημένο της συνέθεσε ένα λυρικό έργο!


Πήγε να μιλήσει στα εγκαίνια της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στην Αμφιλοχία και τον έβαλαν μπροστά από… παραδοσιακή ταβέρνα!

Τον Αδωνι Γεωργιάδη όπου τον βάζουν στέκεται. Μετά τα βιβλία, που τα διαφημίζει υπέροχα, σειρά έχουν τα φαγητά της ώρας αλλά και τα μαγειρευτά! Χαρά που θα έκανε ο μαγαζάτορας.

Η καλύτερη διαφήμιση. Αφίσα θα σε κάνει, Αδωνί μου, που για χάρη σου η Μανωλίδου συνέθεσε και λυρικό έργο! Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στον Alpha, λέγοντας: «Εχω γράψει τραγούδι για τον Αδωνι.

paketo prosforon 26x16 copy

Εχω γράψει ένα έργο πολύ ωραίο. Του άρεσε πολύ. Είναι πολύ δυναμικό, πολύ γρήγορο, πολύ ρυθμικό και οι ορχήστρες το απολαμβάνουν ιδιαίτερα όταν το παίζουν. Είναι έντονο, είναι χαρούμενο. Είναι μια πολύ καλή συνθετική στιγμή για μένα». Με λίγα λόγια… «Εγραψα το όνομά σου μες στην άμμο τη βρεγμένη κι έρχεται μεγάλο κύμα και πολύ μακριά το παίρνει»!

Ο Ευκλείδης έδωσε ρέστα με το true story

tsakalotos

Το τι «true story» άκουσε η Βουλή το βράδυ του Σαββάτου από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο δεν λέγεται. Τρου στόρι και τρου στόρι… κάθε λεπτό, σε σημείο γελοιότητας! Ο υπουργός Οικονομικών στην προσπάθειά του να αντιπαρατεθεί στο success story της Ν.Δ. έδωσε ρέστα. Ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εφαρμόσει ένα «true story» σε αντίθεση με το «success story» της Νέας Δημοκρατίας. Το τι γέλια ακούγονταν από τα έδρανα, κι αυτός ακάθεκτος συνέχιζε, δεν περιγράφεται. Νούμερο για επιθεώρηση ήταν όλη η ομιλία, που επιπλέον… γλυκάθηκε και με μια πορτοκαλόπιτα! Είπε χαρακτηριστικά ότι το πρωί όταν ξύπνησε, δηλαδή λίγο πριν πάει στη Βουλή, βρήκε μια πορτοκαλόπιτα από μια γιαγιά συμμαθητή του γιου του. Δήλωσε θαυμάστριά του και διαμήνυσε ότι θα του στέλνει κάθε φορά μια ίδια όταν απαντά έτσι στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Επειδή όμως τόσο εγώ όσο και ο κ. Οικονόμου προσέχουμε τη σιλουέτα μας, δεν θα του ξαναμιλήσω έτσι» υποσχέθηκε μέσα σε χειροκροτήματα. Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Ευκλείδη! 

Προϋπολογισμός από θανάτους συνταξιούχων!

Τι πολιτική είναι αυτή, αναρωτιέμαι, που στον Προϋπολογισμό έχει συμπεριλάβει το εξής, όπως μου το ανέφερε χαρακτηριστικά βουλευτής: «58.700.000 ευρώ αναφέρονται στον Προϋπολογισμό του ’17 ως ποσό που θα εξοικονομηθεί από θανάτους συνταξιούχων (38.600.000 του ιδιωτικού τομέα και 20.100.000 του Δημοσίου…). Δηλαδή, το ένα δέκατο του προεκλογικού μπόνους των 617.000.000 ευρώ που θα δοθεί φέτος, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός…»
Και πού ξέρετε, συριζαίικα μυαλουδάκια μου, πόσοι θα αποδημήσουν εις Κύριον εντός του έτους; Ημαρτον, Θεέ μου!

Η Αννα με την κόρη της στις εξετάσεις αγγλικών

karamanli kai kori

Η ωραία βουλευτής της Ν.Δ. Αννα Καραμανλή, που την Παρασκευή το μεσημέρι έπινε καφεδάκι με τη συνάδελφό της Φωτεινή Αραμπατζή, χθες συνόδευσε την κόρη της στις εξετάσεις που έδινε η μικρή για το πτυχίο της στα αγγλικά.
«Με την Ελισάβετ μου λίγο πριν δώσει για Proficiency» έγραψε η ίδια στην ιστοσελίδα της. Η Αννα έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Μιχάλη Ρωμανίδη, παλαιό παίκτη της ομάδας του Αρη και της θρυλικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ του ’87. Ο Στρατής και η Ελισάβετ, λοιπόν, είναι οι αγάπες της Αννας Καραμανλή.

(!)

Γεννητούρια στη Βουλή, διά στόματος Νικήτα Κακλαμάνη. katsafados me ti gynaikaΟ βουλευτής Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. Κώστας Κατσαφάδος έγινε μπαμπάς την περασμένη Παρασκευή και ο αντιπρόεδρος ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στην Ολομέλεια: «Ο κ. Κατσαφάδος μάλλον δεν θα έρθει γιατί είχε ευτυχές γεγονός, πριν λίγες ώρες έγινε μπαμπάς». Ο εν λόγω βουλευτής είναι γαμπρός του πρώην δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκε την κόρη του Νόρα Μιχαλολιάκου. Το ζευγάρι απέκτησε κόρη και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, που τα τελευταία χρόνια ζει περισσότερο στο σπίτι του στη Μάνη, εγγονούλα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...