Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Απαιτείται περισσότερη εγρήγορση για να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος. Δώστε στις σκέψεις σας μια ορισμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίησή τους. Δράστε άμεσα και αποτελεσματικά.

ΚΡΙΟΣ: Πάψτε να πιστεύετε ότι είστε υπεράνθρωποι, γιατί ενδεχομένως να γευτείτε μια ήττα που δεν θα σας αρέσει. Με αργά βήματα και σωστή διαχείριση θα καταφέρετε να ανακάμψετε οικονομικά και να έχετε κέρδος που θα πηγάζει μέσα από δραστηριότητες που θα σας ικανοποιούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαιτείται περισσότερη εγρήγορση για να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος. Δώστε στις σκέψεις σας μια ορισμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίησή τους. Δράστε άμεσα και αποτελεσματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαμορφώστε κλίμα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας για να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέλλον. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σάς δημιουργούν άλυτα προβλήματα. Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε των συγκυριών και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες. Φροντίστε να βρείτε μια νέα διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη. Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στον χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Στηριχτείτε σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από αδιέξοδα. Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Η επιτυχία στον συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα είτε περιστασιακό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαμορφώστε ένα καινούργιο περιβάλλον και επενδύστε σε μια νέα δουλειά. Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας πίεζε. Η προσωπική ζωή θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλει μια νέα πτυχή της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ: Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ό,τι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας. Ενεργοποιηθείτε ώστε να βρείτε την άκρη με τις προσωπικές διαδρομές σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση για αυτά που νιώθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλετε να θίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας, με σκοπό να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως παραξενευτείτε με την επιθυμία που θα νιώσετε να κάνετε μια σχέση, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε ερωτικά είναι πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να καλύψετε και είναι παραμελημένο από την πλευρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχτείτε στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην υπάρξουν καβγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ενα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο. Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές για να βγάλετε άνετα την ημέρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν αποκλείεται εσάς τους δεσμευμένους να σας ταρακουνήσουν μερικά γεγονότα, τα οποία θα συμβάλουν ώστε να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...