Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Που χάθηκε η Ελίνα Κέφη

►Η αισθητικός που κατέκτησε catwalks και τηλεοπτικά πλατό στα ’90s
►Το διαζύγιο, ο νέος έρωτάς της και τα μαγαζιά με second hand αξεσουάρ

►Η αισθητικός που κατέκτησε catwalks και τηλεοπτικά πλατό στα ’90s
►Το διαζύγιο, ο νέος έρωτάς της και τα μαγαζιά με second hand αξεσουάρ

Η Ελίνα Κέφη, το ξανθό κορίτσι του ΑΝΤ1 με τα γατίσια μάτια και το υπέροχο χαμόγελο, ύστερα από πολλά χρόνια καριέρας στην τηλεόραση είναι πια μια επιτυχημένη businesswoman, ιδιοκτήτρια αλυσίδας καταστημάτων με second hand γνήσια πολυτελή αξεσουάρ, τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα. Η τελευταία εμφάνισή της στη μικρή οθόνη ήταν στην πρωινή εκπομπή του Mega «Ομορφος κόσμος» στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ράνιας Θρασκιά. Από τότε πέρασαν εννέα χρόνια γεμάτα χαρές, αλλά και μικρές ατυχίες στη ζωή της.

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Την πόρτα στον χώρο του θεάματος της άνοιξε η ιδιοκτήτρια πρακτορείων μοντέλων Μαίρη Δρακοπούλου, η οποία την παρέλαβε 18χρονο κοριτσόπουλο με σκούρα μαλλιά και τη μεταμόρφωσε σε μια ξανθιά καλλονή!
Της δίδαξε τα μυστικά του μόντελινγκ και με τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss World University που κατέκτησε το 1991 στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 η λεπτεπίλεπτη κοπέλα κατέκτησε τις πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών μόδας της εποχής, όπως του Μιχάλη Ασλάνη και του Ρήγα.

Αγαπητή στις συναδέλφους της, ευγενική, ειλικρινής, με αθώο βλέμμα και κορμί φιδίσιο, πέρασε από οντισιόν και βρέθηκε γρήγορα στο πλευρό του παρουσιαστή Ηλία Μπενέτου και στο τηλεπαιχνίδι «Η τιμή τιμή δεν έχει» και, αφού τα πήγε καλά, στη συνέχεια κάθισε στον καναπέ της μεγαλύτερης σταρ της τηλεόρασης, της Ρούλας Κορομηλά, στον «Πρωινό Καφέ», ως «το κορίτσι της μόδας». «Οφείλω πολλά στη Ρούλα. Ξεκίνησα την καριέρα μου μέσα από τον “Πρωινό καφέ”. Μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου.

Τα πρωινάδικα τότε ζούσαν τη μεγάλη και αυθεντική αγάπη. Και στάθηκα και τυχερή που ήμουν μέρος της επιτυχίας» είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά στην «Espresso».

«Εγραφε» στον φακό

Με πρόσωπο που «έγραφε» στον φακό και καλό λέγειν, συνέχισε την καριέρα της δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη και την Πόπη Χατζηδημητρίου. Και όσο εξωστρεφής ήταν στη δουλειά της τόσο κλειστή ήταν σε ό,τι αφορούσε την προσωπική της ζωή. Η μόνη σχέση της που έγινε γνωστή ήταν με τον Γιάννη, ιδιοκτήτη εστιατορίου στο Μαρούσι, ο οποίος την οδήγησε το 2008 στα σκαλιά της εκκλησίας, παρόλο που ο γάμος τους διαλύθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια.
Ωστόσο ο έρωτας καλά κρατεί στη ζωή της, αφού πορεύεται στο πλευρό ενός συντρόφου που δεν προέρχεται από τον χώρο της σοουμπίζ και της προσφέρει την απόλυτη ευτυχία.
«Δεν θα πω κουβέντα!» λέει στην «Espresso» γελώντας. «Είμαι καλά, χαρούμενη και περνάω όμορφα. Ενας δεύτερος γάμος δεν είναι στο σκεπτικό μου, ποτέ δεν ήταν. Αλλά, αν προκύψει, γιατί όχι; Μη λέω και μεγάλα λόγια» λέει η επιχειρηματίας των Luxury Toys.

Η Ελίνα Κέφη γεννήθηκε στη Γερμανία, μια και οι γονείς της δούλευαν εκεί. Μεγάλωσε έως τα 18 της χρόνια στην Αρτα και έχει μια αδελφή, την Πηνελόπη.
Αν και λάτρευε το βόλεϊ, δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά και επέλεξε να σπουδάσει αισθητικός. Υστερα από παρότρυνση φίλων αποφάσισε να λάβει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου κατάφερε να κατακτήσει αναπληρωματικό τίτλο. Οι δρόμοι άνοιξαν για το μελαχρινό τότε κορίτσι ως μοντέλο στο πλάι της Κορομηλά.

Παραιτήθηκε από τον ΑΝΤ1

Ακολούθησαν οι εκπομπές «Super Game» και «Σε φόρμα» με συμπαρουσιάστρια τη Γιώτα Τσιμπρικίδου. Το 2005 παραιτήθηκε από τον ΑΝΤ1, θεωρώντας πως είχε κάνει τον κύκλο της στο κανάλι, και εντάχθηκε στην ομάδα του «Ομορφου κόσμου» με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ράνια Θρασκιά, με την οποία γνωρίζονταν από τον ΑΝΤ1.

«Μου έκαναν μια πρόταση να συνεργαστώ μαζί τους που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Υστερα από δύο σεζόν δεν έφυγα μόνη μου, αλλά ήταν κοινή απόφαση με τον σταθμό» παραδέχτηκε η Ελίνα Κέφη, που δεν έκλεισε την πόρτα της τηλεόρασης. «Δεν λέω ποτέ “όχι”, αλλά θα επέστρεφα μόνο για κάτι που θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε όσα έχω κάνει και γνωρίζω, αλλά και για κάτι που θα ανταποκρίνεται στην ηλικία μου, γιατί δεν είμαι και είκοσι χρόνων πια» είχε παραδεχτεί παλαιότερα.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...