Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Η «Ρόζα της Σμύρνης» που έφερε πιο κοντά δεξιούς και συριζαίους

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στο Παλλάς με ξεχωριστές παρουσίες από τον πολιτικό χώρο

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στο Παλλάς με ξεχωριστές παρουσίες από τον πολιτικό χώρο

Η Ρόζα της Σμύρνης» έφερε κοντά δεξιούς και συριζαίους που, ως φαίνεται, στα καλλιτεχνικά έχουν τα ίδια γούστα. Μάλιστα, οι κυβερνητικοί έχουν και ακόμη έναν λόγο, για να θέλουν να δουν τη «Ρόζα». Τους φέρνει στον νου τη δική τους Ρόζα, τη γνωστή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλέκος Φλαμπουράρης, γνωστός μπον βιβέρ, πήγε στο Παλλάς, λοιπόν, και παρακολούθησε την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Ρόζα της Σμύρνης». Ο σκηνοθέτης Γιώργος Κορδέλλας υποδέχτηκε τον υπουργό και στη συνέχεια ο επίσημος προσκεκλημένος του τον συνεχάρη για το αποτέλεσμα.

6084 kordelas flampoyraris 12122016

Εκεί ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, η Ζέττα Μακρή και πολλοί άλλοι. Και επειδή δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή, να σου και η Ραχήλ Μακρή με πολύ χειμερινό στιλ, σαν να πήγαινε σε θεατρική σκηνή στην Αράχοβα!

Ο μόνος που διαφοροποιήθηκε, προτιμώντας να απολαύσει τις «Επικίνδυνες σχέσεις», ήταν ο Χρήστος Σταϊκούρας, βουλευτής της Ν.Δ., που πήρε τη σύζυγό του Αρτεμη και πήγε στο θέατρο Αλμα, για να περάσει την ωραία βραδιά του. Θέατρο και… άγιος ο Θεός, δηλαδή, για τους πολιτικούς.

Ο Γιάνης επιμένει με τις «αποκαλύψεις» του

0012 danai stratoy gianis varoyfakis vasilis vasilikos 12122016

Ζητάει και τα ρέστα ο Γιάνης Βαρουφάκης που ήρθε στην Αθήνα και, παίρνοντας αγκαζέ τη Δανάη Στράτου, παρουσίασε το βιβλίο του με θέμα την κατάρρευση της Ευρώπης! Για την κατάρρευση της χώρας του, στην οποία συνέβαλε και ο ίδιος, ούτε κουβέντα φυσικά! «Νομίζετε ότι ο Σόιμπλε νοιάζεται για την Ελλάδα;» αναρωτήθηκε ο φωστήρας του ΣΥΡΙΖΑ, που παρ’ ολίγον να μας σώσει… «Γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιτυχίας των Μνημονίων στη χώρα μας. Το μόνο που θέλει είναι να ελέγχει τον προϋπολογισμό της Γαλλίας» είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του, συμπληρώνοντας:

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υποτάχθηκε στο 3ο Μνημόνιο, γιατί την έπεισαν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Δεν είχα καμία όρεξη να γίνω υπουργός Οικονομικών, αλλά είχα μια άποψη για εποικοδομητική ανυπακοή… Να έχει ελπίδες ο λαός». Ο πρώην υπουργός στην παρουσίαση του βιβλίου του «Η αρπαγή της Ευρώπης» περιέγραψε επίσης τη στιχομυθία που είχε με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. «Τον ρώτησα “Βόλφγκανγκ, πες μου πότε αποφάσισες να ρίξετε τον Σαμαρά;”. Και μου λέει “τον Ιούνιο του ’14″» ανέφερε o Γιάνης, φορώντας μπλε πουκάμισο (τύπου… Μάο Τσε-Τουνγκ), λίγο πιο σκούρο από το χρώμα των ματιών της αγαπημένης του συζύγου Δανάης Στράτου, που πόζαρε δίπλα του στον φακό!

(!)

«Αφελές κοριτσάκι» χαρακτηρίζει ο αριστερός Αυστριακός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Μίσικ τη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου στο βιβλίο του «Καπιταλισμός καπούτ». Η Νοτοπούλου, λοιπόν, βρίσκεται με τον συγγραφέα σε ένα αυτοκίνητο, χαμένοι και οι δυο κάπου στη Χαλκιδική, όταν πληροφορείται ότι το κόμμα της συμφώνησε σε ένα πρόγραμμα λιτότητας 8 δισ. τον πρώτο πρώτο καιρό, πριν από τη ρήξη. Εκείνη, λοιπόν, δυσαρεστείται πολύ με την εξέλιξη. Τόσο πολύ που χάλασε η βόλτα της στη Χαλκιδική «Σε ευχαριστώ, Μέρκελ, σε ευχαριστώ, Αλέξη, που μου χαλάσατε τη μέρα» αναφώνησε. Βλέπετε, είχε κανονίσει μπανάκι-μανάκι, την ώρα που το κόμμα της κλυδωνιζόταν απίστευτα από τις τούμπες στον αέρα. Εκείνη την αποφράδα μέρα, λοιπόν, η Κατερίνα… κράσαρε!

Η ατάκα του Τσίπρα για τον Πάνο Καμμένο!

tsipras 0

«Είχα ξαναέρθει στο νησί σας φοιτητής, με σκηνή και σλίπινγκ μπαγκ. Τότε συνάντησα και τον Πάνο Καμμένο για πρώτη φορά. Είχα την αίσθηση ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν ένας “μπούλης” είπε ο πρωθυπουργός, μιλώντας για το «έτερον ήμισύ του» στην κυβέρνηση, δηλαδή τον Πάνο Καμμένο.

Πήγε στη Νίσυρο για να χαρακτηρίσει… μπούλη τον Καμμένο; Γιατί ντρεπόταν να του το πει στην Αθήνα; Τι ακούμε, Θεέ μου; Είναι ο ίδιος μπούλης, τον οποίο κρατάει στην κυβέρνηση δυο χρόνια τώρα! Είναι αυτό που όλοι οι αριστεροί πίστευαν για τους δεξιούς, δηλαδή ότι μάγκες ήταν οι πρώτοι και όλοι οι άλλοι ήταν μπούληδες! Φαντάζομαι, θα χάρηκε πολύ ο υπουργός Εθνικής Αμύνης. Δεν ξέρω αν είχε πιει ο Αλέξης λέγοντάς το, αλλά εγώ χρειάστηκε να το κάνω, για να συνέλθω από το σοκ της δήλωσης!

Το ουράνιο τόξο της Νισύρου διά χειρός Αλέξη Τσίπρα. Και ρομαντικός ο πρωθυπουργός μας.


paketo prosforon 26x16 copy


04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...