Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Επιλέξτε τα κοσμήματα σας από το kosmima24.gr!

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε κοσμήματα άριστης ποιότητας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή

Το μονόπετρο δαχτυλίδι, σύμβολο αιώνιας πίστης , δέσμευσης κι αφοσίωσης στο πρόσωπο μίας και μοναδικής γυναίκας αποτελεί για πολλούς μία δύσκολη απόφαση, καθώς η επιλογή ενός μονόπετρου προαπαιτεί έρευνα και σιγουριά για το σχέδιο του δαχτυλιδιού. Στο kosmima24.gr, η επιλογή του μονόπετρου δαχτυλιδιού αποτελεί εύκολη απόφαση, καθώς το πλήρως ενημερωμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σε αυτήν την επιλογή λαμβάνοντας υπόψη το προσωπικό σας γούστο και τις επιθυμίες σας. Μέσα από μία ευρεία γκάμα σε μονόπετρα δαχτυλίδια έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε τα σχέδια των μονόπετρων δαχτυλιδιών που σας εντυπωσίασαν κι εμείς να κατασκευάσουμε για εσάς το ένα και μοναδικό μονόπετρο όπως ακριβώς το είχατε φανταστεί στο χρώμα της αρεσκείας σας με την πέτρα που θα θέλατε να κοσμεί το αγαπημένο σας σχέδιο. Φυσικά, το εύρος της συλλογής μας σε μονόπετρα δαχτυλίδια εμπλουτίζεται με διαφορετικά κράματα μετάλλου 9, 14 και 18 καρατίων και διαφορετικά χρώματα. Χρυσά, λευκόχρυσα, ροζ gold και δίχρωμα μονόπετρα δαχτυλίδια συμπληρώνουν τη συλλογή του kosmima24.gr η οποία αποκρίνεται σε όλα τα γούστα ακόμα και στα πιο απαιτητικά!

espresso2

Κοσμείστε το μονόπετρο της επιλογής σας με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους και κάντε την πρόταση γάμου που έχετε οργανώσει, ξεχωριστή και αλησμόνητη. Ορίστε μας το εύρος τιμών που επιθυμείτε κι εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα πλήθος προτάσεων σε διαμάντια απαράμιλλης ποιότητας και εξαιρετικής κοπής προκειμένου να επιλέξετε αυτό που θα κοσμεί το μονόπετρο δαχτυλίδι που θα επισφραγίσει την υπόσχεση αγάπης κι αφοσίωσης ως προς το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ακόμα, και για εσάς που επιθυμείτε το μονόπετρο δαχτυλίδι να φέρει έναν επιπλέον συμβολισμό επιλέξτε έγχρωμη ορυκτή πέτρα, σμαράγδια για αφθονία και ευτυχία, άκουα μαρίνα για γαλήνη και δύναμη, ρουμπίνι για να εκφράσετε την αγάπη και την αφοσίωσή σας ή οποιαδήποτε άλλο λίθο επιθυμείτε προκειμένου να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και φυσικά να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

espresso3

Με πιστοποίηση από εξειδικευμένους γεμολόγους αναγνωρισμένους από περίφημα γεμολογικά ινστιτούτα του εξωτερικού και με εφόρου ζωής εγγύηση από το εργαστήριό μας, kosmima24.gr, σας παρέχουμε πέτρες απαράμιλλης ποιότητας και μοναδικά μονόπετρα δαχτυλίδια σε ξεχωριστά σχέδια διατηρώντας αρμονική τη σχέση τιμών και προϊόντων. Ανακαλύψτε πολυτελή και εντυπωσιακά σχέδια μονόπετρων δαχτυλιδιών στο kosmima24.gr που είναι προσιτά σε όλους. Εσείς απλώς επιλέξτε το σχέδιο, την τιμή και την πέτρα που θέλετε να κοσμεί το μονόπετρο δαχτυλίδι κι εμείς θα κατασκευάσουμε για εσάς το μονόπετρο των ονείρων σας όπως ακριβώς το είχατε φανταστεί!

Επιλέξτε τα κοσμήματα σας από το www.kosmima24.gr!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...