Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

«Εχω κάθε στιγμή στο μυαλό μου τον Παντελή»

Ο μουσικός Ρουσσέτος Δημητρόγλου, ο οποίος υπέγραψε την ενορχήστρωση και στο καινούργιο κομμάτι «Αλλη μια ευκαιρία» του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, μιλά στην «Espresso»

«Ο Παντελίδης ήταν μια τρομερή προσωπικότητα, ένα ‘‘τσουνάμι’’ που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Τον Παντελή τον νιώθω δίπλα μου και τον έχω στο μυαλό μου κάθε στιγμή. Είναι σαν να έχει κολλήσει ο χρόνος. Ξέρω ότι κάπως έτσι νιώθουν και όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του».

Από τον
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Λόγια βγαλμένα από την ψυχή ενός αυθεντικού ροκά, ο οποίος διαθέτει όμως «πτυχίο» και στα μπουζούκια. Είναι ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου, μαέστρος και ενορχηστρωτής των επιτυχιών του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, αλλά και ιδρυτής, leader και κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος 15 50.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

Ο Ρουσσέτος ήταν εκείνος που υπέγραψε την ενορχήστρωση και στο καινούργιο κομμάτι του αδικοχαμένου καλλιτέχνη «Αλλη μια ευκαιρία», το βιντεοκλίπ του οποίου κυκλοφόρησε την περασμένη Τετάρτη, καταγράφοντας ρεκόρ προβολών στο YouTube. O ίδιος, μάλιστα, εμφανίζεται και στο κλιπ, το οποίο γυρίστηκε στην Αράχοβα πριν από λίγο καιρό και προστέθηκαν σε αυτό εμβόλιμα πλάνα του Παντελή από παλιότερα γυρίσματα που είχε κάνει μαζί του ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

«Το κλίμα στο γύρισμα ήταν μια παλέτα μεικτών συναισθημάτων. Από τη μία, υπήρχε μεγάλη λύπη για την απώλεια και αυτό αποτυπώθηκε στα πρόσωπα όλων μας, από την άλλη, μια τρομερή διάθεση και ενέργεια επίσης από όλους τους συντελεστές για δημιουργία. Θέλαμε όλοι να τον τιμήσουμε όπως έπρεπε και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε όλες αυτές τις καρδιές των ανθρώπων που περιμένουν καρτερικά ένα καινούργιο τραγούδι του» συνεχίζει ο Ρουσσέτος, μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso»

Στο γύρισμα ήταν και ο αδελφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης ή Φίλιος, όπως τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι. «Οι σχέσεις μου με τον Φίλιο, όπως και με όλη την οικογένεια, είναι άριστες. Ο Τριαντάφυλλος ήταν εκεί για να επιβλέπει. Είναι τα μάτια της οικογένειας κι έτσι πρέπει να γίνεται» επισημαίνει ο leader των 15 50.

Στο στούντιο

Ο ίδιος συνεχίζει μέχρι σήμερα να ενορχηστρώνει μόνος του τα ντέμο που άφησε πίσω του ο Παντελής. «Το κομμάτι που βγήκε τώρα είναι ένα από τα αγαπημένα μου και κουβεντιάζαμε με τον Παντελή να το φτιάξουμε αρκετό καιρό πριν. Μας πρόλαβαν όμως τα γεγονότα, όποτε έμεινα μόνος μου. Τώρα πια κάθομαι και κάνω αυτό που κάναμε παρέα, να φτιάχνω δηλαδή τα τραγούδια του στο στούντιο, χωρίς όμως να μπορώ να ζήσω όλο το υπόλοιπο: τις πλάκες που κάναμε στο στούντιο, τη ζέστη στην ψυχή που νιώθαμε όταν αρχίζαμε να φτιάχνουμε ένα τραγούδι, τα μηνύματα και τα e-mails που στέλναμε ο ένας στον άλλον όλο το βράδυ για τις αλλαγές που θέλαμε να κάνουμε. Τώρα όλα γίνονται ανορθόδοξα. Αρχίζω με μια φωνή και μια κιθάρα από πρόχειρα ντέμο που είχαμε κάνει και το χτίζω ανάποδα. Δηλαδή, εκτός από την ανυπόφορη έλλειψη και τον πόνο, πρέπει να σκέφτομαι και τρόπους για το πώς θα φέρω εις πέρας αυτό το έργο» εξομολογείται ο ροκάς.

t4w5yte54w

Ο «θόρυβος» για τους συντελεστές

Το γεγονός ότι το νέο βιντεοκλίπ ανέβηκε στο YouTube δίχως να αναφερθούν οι συντελεστές -πέρα από τις θερμές ευχαριστίες στον Κωνσταντίνο Ρήγο, ο οποίος παραχώρησε στην εταιρία Minos EMI τα παλαιότερα πλάνα του Παντελή Παντελίδη- δημιούργησε θόρυβο στους κύκλους των συνεργατών του αδικοχαμένου καλλιτέχνη και όχι μόνο. «Δεν ξέρω γιατί το ανέβασε η εταιρία έτσι, αλλά θα έχουν τους λόγους τους. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι από πίσω και ότι έγινε από αμέλεια. Σε προσωπικό επίπεδο όλοι ξέρουν τι έκανα και τι κάνω για τον Παντελή. Η μη αναφορά του ονόματός μου, όπως και άλλων συντελεστών, δεν παύει να είναι προσβολή της προσωπικότητάς μας» λέει στην «Espresso» ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου, ο οποίος σε post με το κλιπ που ανάρτησε στα social media ανέφερε όλους τους συντελεστές, που εργάστηκαν μάλιστα αφιλοκερδώς για το νέο βιντεοκλίπ του Παντελίδη. «Αυτό έκανα και αυτό θα κάνω πάντα. Γιατί πίσω από τους μεγάλους καλλιτέχνες υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους και μοιράζονται το όραμα μαζί τους» ξεκαθαρίζει. Oι 15 50 θα εμφανιστούν στον Σταυρό του Νότου ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Οι συντελεστές του βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη είναι οι εξής: Ρουσσέτος Δημητρόγλου (ενορχήστρωση – μουσικός), Αργύρης Διαβολίκης, Γιάννης Σιγάλας (σκηνοθεσία), Ηλίας Λάκκας (μίξη ήχου), Τέλης Καυκάς, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Νίκος Γκιουλεντζής, Βασίλης Θεοδωράκογλου, Τάσος Σταύρακας, Γιάννης Ράννης και Στέλιος Μπινιάρης (μουσικοί).

Το ζευγάρι που παίζει στο κλιπ υποδύονται ο Θοδωρής Θεοδώρου και η Ιωάννα Καριώρη.

paketo prosforon 26x16 copy

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...