Ο δρόμος της αλήθειας για τις κατασκευασμένες κυκλοφορίες!

Ανακοίνωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Η Α.Ε. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, εκδότρια των ημερήσιων εφημερίδων «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», «ΕΣΤΙΑ», «ESPRESSO» και των εβδομαδιαίων «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ», ανακοινώνει τα εξής:

• Εχει διαπιστωθεί συνεχιζόμενη, εκτεταμένη και σκόπιμη παραποίηση των πραγματικών αριθμών κυκλοφορίας τόσο των ημερήσιων όσο και των εβδομαδιαίων εφημερίδων, με συνέπεια την πλήρη στρέβλωση της αγοράς.

• Η Α.Ε. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ συνεχίζει να πορεύεται επιτυχώς στον δρόμο της αλήθειας, χωρίς να συμμετέχει στον χορό των κατασκευασμένων κυκλοφοριών.

• Με δεδομένο ότι η αλλοίωση των κυκλοφοριών αποτελεί σαφή παραβίαση των όρων του ανταγωνισμού και προσβολή του εκδοτικού αντικειμένου αλλά και της πνευματικής ιδιοκτησίας των δημοσιογράφων, θα λάβει κάθε νόμιμο μέτρο προστασίας των συμφερόντων της και θα αναζητήσει κάθε ζημία ή διαφυγόν κέρδος που προκαλείται από την ανακοίνωση ψευδών στοιχείων.

• Καλεί όλους τους εμπλεκομένους στην εφαρμογή της μεθόδου του barcode, η οποία αποτελεί, καταρχάς, τον μοναδικό ενδεδειγμένο τρόπο διασφάλισης της εγκυρότητας των πωλήσεων. Η εφαρμογή του και στον Τύπο έχει ήδη ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων και αποτελεί πλέον υποχρέωση εκ του νόμου.

• Η Α.Ε. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ προτίθεται μέχρι της υποχρεωτικής χρήσης του barcode να προχωρήσει στην πιστοποίηση των δικών της κυκλοφοριών από αναγνωρισμένη εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ