Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Εξασφαλίστε ότι τα πάντα θα λειτουργούν ρολόι τώρα και στο μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, που σίγουρα θα περιλαμβάνουν και κάποιες παγίδες.

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας είναι ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Oλες οι κινήσεις σας έχουν ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά των εποικοδομητικών επαφών σας. Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στην καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξασφαλίστε ότι τα πάντα θα λειτουργούν ρολόι τώρα και στο μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, που σίγουρα θα περιλαμβάνουν και κάποιες παγίδες. Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε νέες πόρτες στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο φόβος που έχετε μήπως αλλάξει το καλό κλίμα στις σχέσεις σας σάς οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, ενώ οι απαιτήσεις ατόμων του περιβάλλοντός σας όλο και μεγαλώνουν. Βάλτε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ολα μπορούν να παρακαμφθούν, αρκεί να κινηθείτε ευέλικτα και να βάλετε περισσότερο χιούμορ στη ζωή σας. Εχετε τώρα την ευκαιρία να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε εμπόδια και πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

ΛΕΩΝ: Εχετε μεγάλες προοπτικές να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε αναβλητικότητα και περιορισμούς. Εχετε εντοπίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αέρας ανανέωσης πνέει στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Τα αποτελέσματα της αγοραστικής μανίας σας σύντομα θα αρχίσουν να φαίνονται στα οικονομικά σας. Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλει, ακόμα κι αν χρειαστεί κάποια στιγμή να βάλετε τις φωνές.

ΖΥΓΟΣ: Θα διαπιστώσετε ότι τα έσοδά σας έχουν αρχίσει να μειώνονται ανησυχητικά, αλλά αντί να συμμορφωθείτε, ψάχνετε τρόπους να διατηρήσετε την οικονομική σας άνεση όσο μπορείτε. Ισως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνωμοσία εις βάρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε, αν σας έρθει φαεινή ιδέα να συμμετάσχετε σε τυχερά παιχνίδια, να είστε όσο γίνετε συγκρατημένοι. Εχετε βρει τι ταιριάζει πιο πολύ στην εξωτερική σας εμφάνιση και ταυτόχρονα σας βοηθάει στην προσπάθειά σας να διατηρείτε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε στα καλέσματα που θα σας κάνουν και στις διάφορες συναναστροφές σας να μην παρασύρεστε σε διαρκείς κραιπάλες. Αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας επιλέγοντας πρωτότυπες κατευθύνσεις και οι ιδέες σας θα έχουν την απήχηση που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγκαλιάστε με ζεστασιά καθετί που σας δίνει τα περιθώρια να αισθάνεστε καλά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί και αποδεχτείτε τον όπως ακριβώς είναι. Μην αφήσετε μια κίνησή σας να καταστρέψει ό,τι έχετε χτίσει με κόπο και προσπάθειες χρόνων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παρεμβάσεις στις οποίες θα προβείτε προκειμένου να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας θα είναι κατευναστικές. Η ηρεμία που αναζητάτε στη ζωή σας θα έρθει κυρίως μέσα από τον έλεγχο που θα κάνετε στις υψηλές προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να νιώσετε ολοκληρωμένοι πρέπει να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. Η καλή επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να διαβρωθεί εύκολα, αν υπάρχει από μέρους σας κτητική διάθεση. Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον από το οποίο επιθυμούσατε να ξεφύγετε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...