Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Safe δώρα για ξεχασιάρηδες

Πλάνο δράσης εκτάκτου ανάγκης για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν την αγαπημένη τους

Αφήσατε την αναζήτηση δώρων για τελευταία στιγμή επειδή τώρα λάβατε το επίδομα Χριστουγέννων και γενικά η ρευστότητα δεν είναι και στο φόρτε της; Μήπως το ξεχάσατε; Δεν πειράζει. Για τις ξεχωριστές γυναίκες της ζωής σας, υπάρχουν κάποιες «safe» επιλογές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους, ακόμη κι αν η εκλεκτή αποδέκτης είναι υψηλών στιλιστικών απαιτήσεων.

Αν, λοιπόν, η γυναίκα την οποία θέλετε να κάνετε χαρούμενη αυτές τις γιορτές δεν έχει κάνει κάποια νύξη και τρέμετε στην ιδέα να βγείτε στα κατάμεστα μαγαζιά χωρίς πλάνο δράσης, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό σωτηρίας για
στοχευμένες καταδρομικές εφόδους. Καλά ψώνια και χαρούμενα Χριστούγεννα!

Διαβάστε παρακάτω: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

Μονόγραμμα

Ολοι μας θέλουμε να νιώθουμε ξεχωριστοί και το μονόγραμμά μας πάνω στα αντικείμενα είναι ο στιλιστικός ορισμός αυτής της ανάγκης. Επιλέξτε λοιπόν ένα δώρο που θα χρησιμοποιεί καθημερινά και ζητήστε να κεντηθεί ή να σκαλιστεί πάνω του το μονόγραμμά της. Το μόνο πρόβλημα σε αυτήν την ιδέα είναι ότι απαιτείται λίγος χρόνος για να γίνει και ίσως να μην προλάβετε εγκαίρως για τα Χριστούγεννα.

Σικ κοσμήματα

Αν έχει τρύπες στα αυτιά της, επιλέξτε λαμπερά «καρφάκια» ή μικρούς κρίκους που μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα. Οι λεπτομέρειες με διαμαντάκια ή πέρλες είναι επίσης καλοδεχούμενες από τις περισσότερες γυναίκες, ωστόσο το χαρτί της απλότητας είναι το πιο ασφαλές, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που απεχθάνονται τα πολλά πολλά στα στολίδια.

Ιδιαίτερη τσάντα

Οσες και να έχει σίγουρα θα χαρεί στην ιδέα ότι θα αποκτήσει και άλλη, αρκεί να έχει να πει κάτι. Αυτό μπορεί να το… πει με μικρές λεπτομέρειες, όπως μια χρυσή αλυσίδα, που θα την καταστήσει ιδανική για τις εορταστικές εμφανίσεις της, ή ένα μοδάτο print, που θα το χαρεί πολύ για την υπόλοιπη σεζόν. Ακριβώς επειδή ο στόχος εδώ είναι να ξεφύγετε από τις βασικές που ήδη διαθέτει, με σχετικά χαμηλό μπάτζετ θα μπορέσετε να βρείτε κάτι που θα την εντυπωσιάσει.

Βολικό κασμίρ

Το κασμίρ υψηλής ποιότητας αξίζει την επένδυση γιατί είναι απόκτημα που εκτιμάται από τις περισσότερες γυναίκες. Αν δεν ξέρετε το αγαπημένο χρώμα της, παίξτε στην παλέτα της ασφάλειας, βλέπε τα ουδέτερα γκρι, μαύρο, μπλε ή καμηλό, που είναι ιδανικά για πολλούς συνδυασμούς. Επίσης, αυτοί οι χρωματισμοί το καθιστούν κλασικό και είναι σίγουρο ότι θα το έχει στην ντουλάπα της για πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα σε περίοπτη θέση.

Πολυτελές homewear

Οι μεταξωτές πιτζάμες είναι το απόλυτο feel good αξεσουάρ, ειδικά για τις σπιτόγατες που ακόμη και τις γιορτινές μέρες θέλουν απλά να αράζουν στον καναπέ και να χαίρονται τον στολισμό και τις χριστουγεννιάτικες ταινίες στην τηλεόραση. Πέρα όμως από την ιλουστρασιόν βερσιόν της σπιτόγατας, η μεταξωτή πιτζάμα αφορά πια ακόμη και τις πιο trendy λάτρεις των εξόδων, αφού η κλασική αυτή πιτζάμα είναι πια απολύτως αποδεκτή και για εκτός σπιτιού δραστηριότητες.

Ιδιαίτερη τσάντα

Οσες και να έχει σίγουρα θα χαρεί στην ιδέα ότι θα αποκτήσει και άλλη, αρκεί να έχει να πει κάτι. Αυτό μπορεί να το… πει με μικρές λεπτομέρειες, όπως μια χρυσή αλυσίδα, που θα την καταστήσει ιδανική για τις εορταστικές εμφανίσεις της, ή ένα μοδάτο print, που θα το χαρεί πολύ για την υπόλοιπη σεζόν. Ακριβώς επειδή ο στόχος εδώ είναι να ξεφύγετε από τις βασικές που ήδη διαθέτει, με σχετικά χαμηλό μπάτζετ θα μπορέσετε να βρείτε κάτι που θα την εντυπωσιάσει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

paketo prosforon 26x16 copy

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...